maanantai 17. elokuuta 2015

Eläintädillä

Me jouduttiin käymään kaukana kaupungissa (100 km) eläintädillä. Lähtiessä Pepsi piiloutui raapimistynnyriin, mutta isäntä sai vedettyä Pepsin ulos. Max olikin suljettu pienempään huoneeseen ennen operaatiota, joten sillä ei ollut pakopaikkoja vaan joutui alistumaan koppaan.
Tässä kuvassa me ollaan autossa matkalla kaupunkiin. Me oltiin yhdessä isossa kopassa, mikä oli erityisesti matkustamista inhovasta Maxista rauhoittavaa.
Tässä me odotetaan Animagin eläintädin huoneessa tädin tuloa. Pepsi katselee, kun oven toiselta puolen käytävästä kuului koiran haukuntaa. Eihän se pääse tänne?
Sitten se täti tutki meidät. Kummallakin meillä oli takimmaisissa hampaissa vähän hammaskiveä. Ei ollut kiva kun se tutki jokapuolelta. Tunkeilija! Sitten se pisti meihin piikit (sekä kissarutto että kissaflunssa), jotka on voimassa kolme vuotta. Onneksi niiiiin pitkään!!
Tässä me ollaan päästy jo omaan koppaan ja eläintäti kirjoittaa koneellaan. Se kirjoitti mm että Pepsille suositellaan kokeiltavaksi talvella Hyalutidinia lonkkakipuihin. Onko kukaan teistä kokeillut?
Loppuun emäntä halusi laittaa tähän meidän postaukseen maisemakuvan työmatkaltaan usvaisesta elokuun aamusta. Sama silta on muuten Silta-postimerkit rullassakin kuvattuna.

20 kommenttia:

 1. No onneksi ei ollut mitään tuon pahempaa tiedossa. Kissat kyllä aavistaa milloin ollaan lääkäriin menossa, meillä yleensä häviävät maisemista muutamaa päivää aikaisemmin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka yrittää olla kuinka ovela ja varaa töissä ollessa eläinlääkärin, eikä mainitse kotona siitä kissojen kuullen mitään, niin silti kun tulee lähdön hetki... - emäntä

   Poista
 2. Onneks ei käynyt pahemmin siellä eläintädillä, mut ei noi piikit oo kyllä kivoja.. Oisitte antaneet pahalle tädille tassusta!!
  -Rufus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä vähän meinasin huitaista, mutta se oli kyllä ihan kiva täti. - Pepsi

   Poista
 3. Ai tekin kävitte tänään eläinlääkärissä! Jadekin kävi tänään, ja silläkin oli jonkin verran hammaskiveä. Edellisestä hammaskivenpoistosta on about vuosi, eli aika nopsaa sitä neidille kertyy! Aluksi jaksoin ahkerasti hampaita harjailla, mutta nyt ei ole tullut muutamaan kuukauteen harjailtua, vaikka tiedän että pitäisi..

  Jadekin haluaa kertoa omasta eläinlääkärikyännistään Pepsille ja Maxille:

  "Voitteko kuvitella että eläinlääkäritäti pisti muhun jopa kaksi neulaa tänään! Yksi tassuun jolla otettiin verta, ja toinen mahaa jolla otettiin pissaa suoraan rakosta. Mutta olin silti ihan kiltti tyttö vaikken siitä hirveesti tykännytkään." T. Jade

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi neulaa! Ja vielä mahaan! Tuo ei ollut kyllä kivaa. - Pepsi ja Max

   Poista
 4. Olettepas te reippaita. Meidänkin pitäisi mennä hammaslääkäriin ja rokotuksiin, mutta ensin piian pitää koota tarpeeksi rohkeutta.
  Miten lonkkakipu ilmenee? Ei ole kokemusta tuosta lääkkeestä, eikä juuri muista kuin loishäädöistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsillä lonkkakivun huomaa, kun se ärähtää aggressiivisesti ja yrittää jopa purra kun kohtaan koskee tai Pepsiä nostaa niin, että kipeään kohtaan sattuu. Muutenhan tuo ei hyppelyä tms vähennä. Tätä on useimmiten talvisin. - emäntä

   Poista
 5. Kävitte sitten siellä kauempana lääkärissä. Ja matka taisi sujua suhteellisen hyvin. Ja tuo emännän työmatka, ei ollenkaan hassummat maisemat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltaisiin voitu mennä vain tuo työmatka, mutta kun se halusi meidät eläintätille.. - Pepsi ja Max

   Poista
 6. No nyt tekin jouduitte sinne! Sitä se teidän emännän hymähtely tiesi eli ihmisiin ei voi luottaa. Onneksi teille ei kuitenkaan annettu sellaista kuolausainetta kuin Sofille; piikit on aika iisejä ja on nopeesti ohi. Mutta 100 km autossa; se ei oo kivaa. Meillä on vaan jotain 5 km, joten ei kestä kauan; onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se emäntä oli varmaan varannut silloin jo se ajan, mutta ei kertonut meille mitään! Matka on vaan liian pitkä, eikä tiedossa edes ole mitään kivaa perillä :( - Pepsi ja Max

   Poista
 7. Olipa teillä pitkä lekurimatka! Onko Pepsillä lonkkakipuja, voi pientä. :( Toivottavasti tuo lääke auttaa! Onko kipujen syy selvillä? Jos tuo ei toimi, kannattaa varmaan keskustella eläinlääkärin kanssa olisiko MSM'stä ja glukosamiinista sekä omega 3-rasvahappojen lisäämisestä hyötyä. MSM'ää ja glukosamiinia käytetään nivelrikon tukihoitoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläinlääkäri epäilee nivelrikkoa tms. Se selvenisi röntenkuvasta, mutta siihen ei olla nyt vielä menossa, kun tuota matkaa on niin paljon ja se maksaa.. Pitää seurata tilannetta. Kiitos vinkeistä! - emäntä

   Poista
 8. P**** reissu, mut tulipahan tehtyä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta nythän meidän ei tarvitse kolmeen vuoteen mennä yhdellekään eläintätille?? - Pepsi ja Max

   Poista
 9. Toivottavasti saitte edes herkkuja tuollaisen koittelemuksen jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumatkalla emäntä yritti tarjota, mutta ei meitä niin vaan hyvitellä.. Kotona saatiin sitten ruokaa ja se kyllä maistui kun oli jo hurja nälkä! - Pepsi ja Max

   Poista
 10. Iik! Me ollaan varmuuden vuoksi jo sohvan takana piilossa! t. Leijona ja Pepsi-Kola

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi olla piilossa, kun ei tiedä mitä ne ihmiset keksii.. - Pepsi ja Max

   Poista