torstai 15. marraskuuta 2018

Kivat kamat

Vaikka on syksyistä, ollaan tykätty ulkoilla silloin tällöin. Pepsistä on miellyttävintä mennä alas rattailla ja seurata maailman menoa rattaista.
Pepsi: En katso kameraan!!
Ulos puetaan rattaissa liikkumisesta huolimatta aina valjaat ja panta, sillä eihän sitä tiedä mikä päivä Pepsi innostuu lähtemään rattaista liikkeelle (Pepsi: siinä likaantuu tassut!). 
 Koska on niin pimeää, on oikein hyvä, että saimme Kivatkamat -verkkokaupasta heijastavat kaulapannat. Pepsillä on kauniin pinkki panta.
Max taas kulkee ulos mieluiten valjaissa rappuja pitkin (rappujumpasta kerromme ehkä toiste). Ulkona maistellaan heinää sekä haistellaan ja kuunnellaan ympäristöä.
Maxin musta heijastavapanta näkyy hyvin pimeässä (kuva otettu salamavalolla).

Kivatkamat - iloisen ilmeen verkkokauppa on suomalainen verkkokauppa, josta löytää kaikkea kivaa itselle, kotiin ja lemmikille. Kauppa lupaa nopeat toimitukset ja se kyllä pitää kokemuksestamme paikkansa. Esimerkkeinä lemmikeille löytää leluja (esim karvamatoja), kaulapantoja, petejä ja sormihammasharjoja. Ihmiselle taas löytyy vaikka mitä kivaa esim ihania heijastavia pipoja tai vaikka kissapussukka. Täältä voisi löytää vaikka joululahjoja: www.kivatkamat.fi
Max: Vähänkö on kivaa ja jännää ulkoilla pimeällä!
Max: Olen muuten sitä mieltä että minun tassut on paljon söpömmät kuin emännän, vaikka se saikin tuollaiset kissantassusukat siitä kaupasta, mutta kehtaanko sanoa siitä  söpöydestä emännälle..

12 kommenttia:

  1. Heijastinpannat on just hyvät näin pimeään aikaan. Aina kun ei kissansilmät riitä.
    Ja mitä tuohon verkkokauppalinkkiin tulee, niin uskaltaakohan sitä avata... Näissä vinkeissä kun aina se huono puoli :D tulee shoppailtua :D

    VastaaPoista
  2. Pimeällä on tosi jännää ulkoilla! Etenkin nyt on hiiriä paljon liikenteessä. Nuo heijastinpannat ovat makeet. Tänään juuri palveluskunta puhui uuden ulkoilupuvun ostamisesta. Haluan heijastavat.
    -Herra Karvajalka-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyydät oikein paljon heijastuksia, että hiiret ja myyrätkin hämäistyy sinusta! - Pepsi ja Max

      Poista
  3. No eihän hienon neidin sovi kurastaa tassuja, parempi tarkkailla kärryistä. Kesällä voi sitten taas tassutella.
    Me ei anneta mamin kurkata tuonne verkkokauppaan, vaikka siellä onkin noin ihania sukkia 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ei sentään kissoille ole verkkokaupassa sukkia, ettei minun tarvitse niiden varjolla kävellä kuraisessa maassa! - Pepsi

      Poista
  4. Ihminen ei suostunu viemään mua tänään ulos! Muka liian kylmä. Mulla ei oo heijastinpantaa, mutta mulla on heijastinvyö, ja siinä on punasia lamppuja. Jostain syystä jotku aina nauraa sille vyölle. Teidän pannat tuskin herättää moista hilpeyttä. Vai?
    -Pena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meidän pannoille ole kukaan nauranut kyllä. Ei mekään päästy tänään ulos. - Pepsi ja Max

      Poista
  5. Te ootte tosi välkkyjä niin kuin pimeällä pitääkin olla! Aika hauskat tassut teidän emolla! :-D

    VastaaPoista
  6. Miau! Nuo heijastinpannat on erikätevät! Mie tykkään laittaa valjaiden kanssa pannan ihan siltä varaltakin, että jos valjaista jostain syystä onnistuu riuhtomaan irti, niin panta pysyy toivottavasti ainakin jonkinaikaa mukana yhteistietoineen. Heijastimella myös lisätään turvaa mahdollisen karkureissun aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heijastin ja nimikylttipannassa ovat tosi käteviä ihan kaikenvaralta

      Poista