Joulukissa 2017

Joulukissan idea on, että osallistujat lähettävät arvotulle Salaiselle Joulukissakaverilleen pikkujoulupaketin (paketti on lähetettävä 29.11.-7.12. välisenä aikana). 
Paketti sisältää jotain vastaanottajan kissalle/kissoille sekä kissojen ihmiselle. Jotta paketti näyttää paketilta, paketoit lahjasi kuoren/laatikon sisälle, jotta vastaanottajan kissat saavat riemua pakettitouhuista jo pikkujouluna pakettiasi avatessasi. Paketin kortissa paljastat keneltä paketti on. Näin jokainen osallistuja saa kokea sekä lähettämisen että saamisen iloa kissojensa kanssa. 

Joulukissan paketin arvon (omatekoisissa osuuksissa arvioitu arvo) tulee olla vähintään 10 euroa + lähetyskulut.
Max: Paketit on erikivoja!!
Kun saat paketin, niin ilmoitat siitä heti Tassulinnan emännälle. Pidän kirjaa, jotta jokainen osallistuja varmasti hoitaa osuutensa. Ja kun avaat kissojen kanssa paketin, ota paketista, kissoista sekä sisällöstä kuvia ja julkaise juttu blogissasi viikon sisällä.

Ilmoittaudu mukaan 11.11.2017 mennessä sähköpostitse: tassulinna(miumau) gmail.com ja kerro:
- oma blogisi
- nimesi ja osoitteesi sekä puhelinnumerosi 
- jos voit ottaa vastaan pakettiautomaatiin lähetettävää postia, ilmoita mieluisin noutopaikkasi
- kerro montako kissaa ja mitä muita mahdollisia eläimiä sinulla on sekä niiden nimet
- kerro myös jotain itsestäsi esim mistä erityisesti pidät tai/ja mille kissasi tai sinä olet allerginen

Ilmoitan osallistujalle hänelle arvotun Salaisen Joulukissan sähköpostitse marraskuun puoliväliin mennessä. Muista, että jos lähdet mukaan, sitoudut lähettämään paketin omalle arvotulle Salaiselle Joulukissallesi (eli jos ilmoittaudut olet todella mukana!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti