Joulukissa 2022

Joulukissa on kissablogimaailman perinne jo monen vuoden ajalta. Nyt laajennetaan mahdollisuutta instasivuille. Löytyykö sieltä kissoja ja kissaihminen, joka rakastaa joululahjoja? Omistatko myös blogin ja/tai avoimen instasivun, jolla voit osallistua vuoden 2022 Joulukissaan? Lue alta ja ilmoittaudu mukaan!

Salaisen Joulukissan idea on, että osallistujat (olemassa olevat kissablogit, kissablogin kaltaiset blogit tai kissojen instasivut) lähettävät arvotulle Joulukissakaverilleen pikkujoulupaketin, joka on lähetettävä 5.-9.12.2022 välisenä aikana.

Paketti sisältää jotain sekä vastaanottajan kissalle/kissoille että kissojen ihmiselle. Jotta paketti näyttää paketilta, paketoithan lahjasi kivasti, jotta kissat saavat riemua ihanista pakettitouhuista jo pikkujouluna. Paketin joulukortissa paljastat keneltä paketti on. Näin jokainen osallistuja saa kokea sekä lähettämisen että saamisen iloa kissojensa kanssa. Joulukissan paketin arvo tulee olla vähintään 10 euroa + lähetyskulut.
 
Kun saat paketin, niin muista ilmoittaa siitä Tassulinnan emännälle, joka seuraa liikennettä. Kun avaat kissojen kanssa paketin, ota paketista, kissoista sekä sisällöstä kuvia ja julkaise ne blogissa tai instassa.

Ilmoittaudu mukaan 19.11.2022 mennessä sähköpostitse:
tassulinna(miumau) gmail.com ja kerro siinä:
 
- oma blogisi/instasivusi
- nimesi ja osoitteesi sekä puhelinnumerosi ja mieluisin paketin noutopaikka
- kerro montako kissaa ja mitä muita mahdollisia eläimiä sinulla on, sekä niiden nimet
- kerro jotain itsestäsi mistä erityisesti pidät ja mistä kissasi pitävät
- muista ilmoittaa jos kissasi tai sinä olet allerginen jollekin
 

Mukaan mahtuu kymmenisen osallistujaa. Arvon jokaiselle oman Salaisen Joulukissan ja ilmoitan sen sähköpostitse pian ilmoittautumisajan (19.11.) loputtua, jotta osallistujat pääsevät valmistautumaan. Muista, että jos lähdet mukaan, sitoudut lähettämään paketin omalle arvotulle Joulukissallesi.
 
Instasivujen julkaisuihin toivotaan hastagia #joulukissapaketti 
 
Kissamaista joulun odotusta!

Mukana olleiden ilmestyneet postaukset 2022:

-Kissakolmio instagram ja Facebook
Mannilainen instagram

Kiitos kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti