Joulukissa 2021

Tänä vuonna Joulukissassa on kaksi erilaista rinkiä, joista voi ilmoittautua vain toiseen tai kumpaankin. Ja toinen käy myös lukijoille, joilla ei ole omaa blogia.

1. Perinteinen Joulukissa eli pakettilahja.

Paketti Joulukissan idea on, että osallistujat (olemassa olevat kissablogit tai kissablogin kaltaiset blogit) lähettävät arvotulle Joulukissakaverilleen pikkujoulupaketin (paketti on lähetettävä 1.-7.12.2021 välisenä aikana).

Paketti sisältää jotain sekä vastaanottajan kissalle/kissoille että kissojen ihmiselle. Jotta paketti näyttää paketilta, paketoithan lahjasi kivasti, jotta kissat saavat riemua ihanista pakettitouhuista jo pikkujouluna. Paketin joulukortissa paljastat keneltä paketti on. Näin jokainen osallistuja saa kokea sekä lähettämisen että saamisen iloa kissojensa kanssa. Joulukissan paketin arvo tulee olla vähintään 10 euroa + lähetyskulut.
 
Kun saat paketin, niin muista ilmoittaa siitä Tassulinnan emännälle, joka seuraa liikennettä. Kun avaat kissojen kanssa paketin, ota paketista, kissoista sekä sisällöstä kuvia ja julkaise juttu blogissasi viikon sisällä.

Ilmoittaudu mukaan 13.11.2021 mennessä sähköpostitse:
tassulinna(miumau) gmail.com ja kerro:
- oma blogisi
- nimesi ja osoitteesi sekä puhelinnumerosi ja mieluisin paketin noutopaikka
- kerro montako kissaa ja mitä muita mahdollisia eläimiä sinulla on, sekä niiden nimet
- kerro jotain itsestäsi esim mistä erityisesti pidät ja mistä kissasi pitävät
- muista ilmoittaa jos kissasi tai sinä olet allerginen jollekin
 
2.  Lahjoitus Joulukissa
 
Tähän rinkiin voi osallistua kaikki, on blogia tai ei. Tässä vaihtoehdossa ilmoittaudut lahjoittamaan rahaa suomalaiselle kissayhdistykselle Joulukissasi puolesta min 10 eurolla ja näin tuomaan jouluiloa muillekin kissoille. Lähetät myös joulukortin henkilölle, jonka puolesta teet lahjoituksen. Jos sinulla on blogi, voit esitellä kortin siellä tai jos sinulla ei ole blogia, niin voit lähettää kuvan Tassulinnaan, niin jaamme korttikuvat blogin postauksessa.
 
 Ilmoittautuminen on myös 13.11.2021 mennessä tassulinna(miumau) gmail.com ja ilmoittautuessa kerro:

- Nimesi ja osoitteesi
- Halutessasi kerro keräyskohde, johon haluat lahjoitettavan (laita vaikka suora nettilinkki, niin arvottu lahjoittaja löytää helpommin tilitiedot). Jos sinulla ei ole omaa kohdetta, niin Tassulinna valitsee kohteen.
Molemmat:

Arvon jokaiselle oman Joulukissan ja ilmoitan sen sähköpostitse pian ilmoittautumisajan loputtua, jotta osallistujat pääsevät valmistautumaan. Muista, että jos lähdet mukaan, sitoudut lähettämään paketin omalle arvotulle Joulukissallesi ja/tai lahjoittamaan rahaa kissakohteeseen + lähettämään joulukortin.

Ilmestyneitä postauksia voi seurata (aikanaan) Tassulinnan etusivulla näkyvästä välisivusta Joulukissa. 
 
Kissamaista joulun odotusta!


Ilmestyneet postaukset:
 
Lahjakierto:

Lahjoituskierto:

Kiitos kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti