lauantai 16. toukokuuta 2015

Typerimmät hankinnat top 3 -haaste

Vastaamme Trio Miumau ja Herra Nilssonin haasteeseen typerimmistä lemmikkiaiheisista ostoksista. Näitähän tulee emännänkin aina epäsäännöllisen säännöllisesti tehtyä.. Tässä kolme paljastusta (onneksi haasteessa ei tarvinnut esitellä enempää mokia).

1.
Kissoille ostettu lelu ulkomailta, jossa tuollainen orava kulkee pallon perässä. Palloa pyörittää patterivoima. Ei voisi sitten vähempää kiinnostaa meidän kissoja.. Tai ehkä hetkisen Maxia, mutta se kiinnostus menee aikasen nopeasti..

2.
Kuten Triolassa, myös Tassulinnassa yksi virheostoksista on patteripeti. Ensinnäkään Tassulinnassa ei ole kuin sähköpatterit ja niihin ei voi petiä kiinnittää. No, peti on kyllä ostettu ennen sitä taloon, jossa oli sopivat patterit, mutta se ei silti ole koskaan ollut kissojen mieleen. Eihän petiosuus edes pysy vaaka-asennossa.

3.
Kissakorvikset. Ne ovat vielä alkuperäispakkauksessa. Ihastuin vain niihin ja oli ostettava. Mutta eihän minulla edes ole reikiä korvissa........ Tästä joku saa ostaa edullisesti söpöt korvikset, jos ihastuu.

Olisi kiva kuulla muidenkin virheostoksista! Joten vastatkaahan tekin haasteeseen!

22 kommenttia:

 1. Kiitämme syvästi osallistumisesta ja nauramme ihan vähän vaan tuolla toisessa huoneessa. Vai korvikset, vaikkei reikiä oo ... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauska osallistua, vaikka naurunalaiseksihan tässä joutuu :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No Penan ihmisellä sentään olisi reiät korvissa :D Laitoin sulle mailia.

   Poista
 3. Tuo on aika hyvä tuo korvikset, kun ei ole reikiä korvissa :-D

  VastaaPoista
 4. Tuo patteripeti on varmaan ollut huti useammassakin paikassa, täälläkin :)

  VastaaPoista
 5. Täältäkin löytyy patteripeti, mutta se on varaston uumenissa ja siihen pitäisi ommella uusi suojus. Edellisten asukkien kanssa se oli huti! Ainakin osittain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä on kun lämmin ihana peti kuumassa patterissa kiinni ei kiinnostakaan kissoja..

   Poista
 6. Patteripeti, joo ei. :D Täytynee tehdä oma postaus mokista, jos ja kun jaksan, meillä kun niitä riittää.. Älkää pidätelkö henkeä odotellessa. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi hauska lukea onko muut tosiaan tehneet myös mokia, vain yritättekö vain lohduttaa..

   Poista
 7. Korvikset:D Se olisi kyllä voinut olla numero yksi!

  VastaaPoista
 8. Vähän nauratti nuo korvikset, kun ei ole reikiäkään :DD Kissajutut on <3

  VastaaPoista
 9. Äääh! Kävin ajat sitten kommentoimassa tätä kännykällä, mutta ei tainnut tulla läpi... :-( Mutta ei kun uusiksi: meidän turha patteripetiostos kääntyi voitoksi, kun keksittiin hyödyntää sitä agilitytreeneissä! Mahtava patteritunnelieste, jota teidänkin kannattaa kokeilla! ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun jaksoit kommentoida uudestaan! Eli se on käytössä teillä esteenä? Sitäpä voisi kokeilla!! - emäntä

   Poista
  2. Kyllä se on meillä yhtenä osana agilityrataa! :) Me viiletetään Jujun kanssa aina ympäri kämppää ja käytetään esteinä kiipeilypuun tasoja, pöytää, ikkunalautaa - ja patteripetiä! :) Ja tietenkin niitä oikeitakin esteitä ja tunneleita... Hauskaa puuhaa, ja emollekin tulee punaiset posket kiitämisestä!

   Poista
  3. Pitääpä kaivaa uudestaan esiin ja laittaa testiin!

   Poista
 10. Ihana kuulla ja nähdä toi patteripeti niin monessa blogissa HUTIna , koska mäkin olen ihaillut sitä pitkään ja monesti jo melkein ostanutkin.. vaikka meillä on lattialämmitys eikä patterin patteria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ensin pitäisi olla patteripedille soveltuva patteri :D

   Poista