torstai 10. syyskuuta 2015

Putki paketissa

Pepsi:

Me saatiin laatikko ovelle lähetin tuomana (joka muuten soitti tuntia ennen, onko joku kotona). Me saatiin tämä paketti, vaikka ihmisten auto ei ole mennytkään vielä kaupan, emmekä ole saaneet siitä välityspalkkiota. Emäntä kuitenkin heltyi ja tilasi meille saksanmaalta pikku paketin.
Laatikossa oli kaikkea jännää. Osa on meille ja osa kuulema lahjoiksi. Meidän puolesta kaikki voisi jäädä meille!
Laatikosta löytyi myös putki. Miten se mahtui tuonne.. se vaan oli yhtäkkiä lattialla.
Mutta se uusi putki on kiva! Se haisi vähän aluksi liikaa kaupalle..
..mutta kun siinä alkoi leikkimään, niin ihan kohta se oli meidän tuoksuissa
Meillä on nyt kolme putkea, joista kaksi on toooosi vanhoja ja jo lähes rikki. Tämä uusi on kiva, kun siinä on sisällä folioo. Ja me saatiin pitää myös tuo laatikko! Onko teillä putkia ja pidättekö niistä?

Max halusi lähettää loppuun terveiset, että ei pärski enää niin paljoa, mutta ei ole vielä täysin kunnossakaan. Ja antibiootteja Max ei suostu ottamaan kuin kahden ihmisen pakottaessa yhteistyössä.
Emäntä haluaisi että astmakissojen omistajat katsoisivat edellisen postauksen videon vielä uudestaan ja kertoisivat voisiko "pärskintä" olla astmaa, kun emännällä ei ole kokemusta asiasta.

32 kommenttia:

 1. Voi huisi kun kiva putki. Meillä ei ole ainootakaan. Saksanpaketit on aina kivoja :)
  -Nipsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainuttakaan! Kyllä sinä nyt Nipsu tiedät mitä pyydät seuraavaksi! Siellä saksanvalikoimassa on monenlaista erilaista putkea ja kaupoissa kanssa. - Pepsi

   Poista
 2. Meiltä löytyy putki! Oon ehkä vähän kyllästynyt siihen jo, ja emäntä uhkaakin pistää sen jonnekin hyllylle odottamaan uutta kiinnostusta, mutta ei se voi niin tehdä, se on meidän putki! Eihän...?
  - Chapi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä putki saa olla meilläkin rauhassa, mutta sellainen pitää kuitenkin löytyä, kun ei tiedä mikä hetki sille on tarvetta! - Pepsi

   Poista
 3. Meillä ei ole putkea, mutta joskus laatikoita. Ja paperikasseja. Mun mielestä toi ei kuulosta astmalta. Astmassa jotenkin enemmän vedetään henkeä saamatta sitä. Parane pian Max!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikot! Paperikassit! Vähän kivoja! Kiva, jos se mun pärskintä ei oo astmaa :) - Max

   Poista
 4. Meillä ollaan myös putkihirmuja, kolme löytyy! Meillä on tuollainen samanlainen, sitten löytyy myös hiukan pidempi, jossa on kaksi kurkistusaukkoa. Viimeisessä putkessa on kolme oviaukkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme putkea on hyvä määrä! Meillä on niissä kahdessa muussa kummassakin kaksi oviaukkoa. - Pepsi

   Poista
 5. Voi Max, koeta nyt ottaa niitä lääkkeitä!
  Pepsi on ihana putkessa. Meillä on yksi putki, Musti ei siitä välitä, mutta Ransu tykkää. Tosin putki on Ransulle sen verran pieni, kun tuo manulipoika on aika iso, että se on lähinnä vyö vain ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tahdo ottaa lääkkeitä!! - Max
   Kiitos Saila ja pojat! - Pepsi

   Poista
 6. Hyvä, kun vinkkasit näistä putkista, nyt viimein ne tajusi mullekin tilata tällaisen - Peppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sinäkin Peppi saat putken!! Ei ne ihmiset aina hoksaa mitä kissalla on oltava. - Pepsi

   Poista
 7. Meillekin tollanen putki mikä ei mee lysyyn! Mami onkin höpöttänyt, et pitäis tehdä saksantilaus, toivottavasti se muistaa ton.
  Koita Max ottaa ne läääkkeet, niin tuut taas terveeks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tällainen teillekin tilaukseen. Tämä on kiva ja sopii kuulema sisustukseenkin paremmin kuin meidän vanhat putket. - Pepsi

   En mä tahdo, en en en en! - Max

   Poista
 8. Vautsi miten hienon putken ootte saanut! Tännekkin pitäisi huomenna tulla paketti, toivottavasti ehtii ennenkuin lähden iltavuoroon, muuten sen saa vasta maanantaina :( Ja Max otappas ne lääkkeet mutisematta niin helpottaa :) Mielestäni Maxin pärskinnät ei kuulostanut astmalle, meillä astma kuulostaa tältä: https://www.facebook.com/marraskuunmuruset/videos/vb.1002407676440547/1049426068405374/?type=2&theater tietysti astma on kissalla aina erillainen, mutta en uskoisi että se tuolleen ihan hetkessä alkaa. Meillä oli kohtauksia välillä ja sitten niitä alkoi tulla vaan enempi ja enempi. Astmassa myös yleensä kissa laittaa pään lattiaa vasten ja nieleskelee paljon. Max toki myös nieleskeli mutta ei sentään päätä laittanut alas kuten astmaan yleensä kuuluu. Tietysti röntgenit kannattaa ottaa jos vaiva ei lähde :) Meille alkuun annettiin kortisonipiikki ja silloin toivottiin ettei astma enää palaa. Poissa se oli yli puoli vuotta mutta sitten se tuli jäädäkseen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä Max kyllä röhii lattiaa vasten ja nieleskelee paljon.. On Max ennenkin pärskinyt harvakseltaan, mutta ei näin kuin nyt. Kiitos video-linkistä; siinä on jotakin samaa kuin Maxissa. Mutta toivottavasti se ei ole kuitenkaan astmaa vaan saan ne lääkkeet "ängettyä" kahdesti päivässä Maxin kurkusta alas ja ne auttaisivat.

   Poista
 9. Hieno putki! Mulla on sellanen ihan lyhyt putki ja sitte sellanen iso mihin ihminenki mahtuu sisälle, se iso putki on tosi hyvä, lyhyt on lyhyt.
  Ota vaan Max ne lääkkeet niin voi se pärskintä loppuu kokonaan ja jaksat paremmin riekkua uudessa putkessa.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminenkin putken sisälle.. Mutta putkethan on kissojen! Ainakin meillä! - Pepsi

   En mä tahdo lääkkeitä, en en en! - Max

   Poista
 10. Minulle tuli mieleeni tällainen asia. Olisiko Max:in yskimisen syynä keuhkomadot.
  Matolääke Axilur auttaa jos kissalla on esim juuri keuhkomatoja. Loinen on kylläkin aika harvinainen mutta ei suinkaan ihan poissuljettava. Meillä Maija-kissa tässä yski ja minä annoin Axilur kuurin, niin ainakin köhiminen lakkasi.
  ( toisaaltaan olisihan eläinlääkäri varmasti ottanut huomioon juuri keuhkomatojen mahdollisuuden. Näistä keuhkomadoista minua opasti eräs hyvin kokenut "kissalääkäri" Netissä kun laitat hakusanaksi kissojen keuhkomadot tulee kyllä asiasta ihan asiallista tietoa. Kaikki kivet kyllä kannattaa lemmikkien eteen kääntää.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääpä tutkia asiaa! - emäntä

   Poista
 11. Onpa hieno uusi putki! Taitaa olla ihan räätälöity nuo tassukuviot teille Tassulinnaan! :) Meillä on kaksi valkoista pehmoputkea - kaksi siksi, että ne ovat niin älyttömän ihania kattien mielestä. Ja sitten on kaksi sellaista pientä rapisevaa, mutta ne eivät ole yhtä suosittuja. Toivottavasti Max paranee pian eikä ole muu kuin ohimenevä flunssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putket on tosi kivoja leikeissä!! Vielä se Max pärskii, mua alkaa jo kyllästyttämään kun se saa niin paljon huomiota. Saisi jo parantua! - Pepsi

   Poista
 12. Pepsihän oli hurjana putkessa! Meki ootellaan taas saksanpostia, ois pitäny palvelijan mukaan tänään tulla..
  Ja koita Max jaksaa se lääkekuuri loppuun, kurjaahan se on mutta se on sun hyväksi! :) Meille lääkkeet on annettu voihin dipattuna, ei kerkii ees maistaa ku pilleri on jo mahassa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihin dipattuna... Hmm. Pitäisikö kokeilla tänä iltana :) - emäntä

   Poista
 13. Tsemppiä koko porukalle, siihen lääkkeen ottoon ja antoon. Toivotaan että ne tepsii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sitä tarvitaan! Max ottaa jo vähän helpommin lääkkeen. Se on viissiin hoksannut ettei ole oikein vaihtoehtoja ja pääsee helpommalla kun nielaisee pienemmällä taistelulla :) - Max

   Poista
 14. Meillä ei oo putkea. Näyttäisi kyllä tosi kivalle! Maxille paranemisia ja erityiskehräykset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putki on kiva. Siellä voi leikkiä, nukkua, vaania.. Kiitos erityislähetyksestä! - Max

   Poista
 15. Näyttää tosi kivalta paketilta, harmi kun ette saaneet pitää kaikkea itsellänne! Kaunis rapinaputki! Meilläkin on 3 putkea, joista yksi on vähän lyhyempi ja kaksi muuta ovat tuollaisia pitkiä. Tykättyjä ovat kaikki, vaikkei niillä yksin leikitäkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä meinasi että tätä putkea voi pitää esillä vieraidenkin läsnäolessa, kun vanhoja kuulema ei. Mikä vika niissä vanhoissa muka on? Höh. - Pepsi ja Max

   Poista
 16. Vastaukset
  1. Teilläkin oli kuulemma kiva tuubi. Emäntä katseli sitäkin kaupansivuilta, mutta päätyi sitten tähän. - Pepsi

   Poista