tiistai 2. elokuuta 2016

P&P:n ihminen kylässä

Max:

Meillä kävi viime viikonloppuna Penan ja Punkun ihminen kyläilemässä. Se tuli oikein ison bussin kyydissä meidän kylälle.
Parasta siinä ihmisessä oli sen tuoma lelu. Ja se että se jaksoi leikittää minua monta monta kertaa; kyllä olette Pena ja Punkku kouluttaneet ihmisenne hyvin! Se lelu oli tuollainen käsintehty sulkalelu ja minustahan sulkalelut ovat parhaita. Tämä on kyllä extra hyvä lelu!!
Emäntä ja P&P:n ihminen kävivät välillä ajelemassa, jotta me saatiin nukkua päikkärit. Torilla asusteli tuollainenkin pokeörkki! Hui! Onneksi noita örkkejä ei näkynyt kuulema lainkaan Tassulinnassa (P&P:n ihmisen laitteen mukaan): me ollaankin extra hyviä vahtikissoja!! Vai ollaanko me niin pelottavia?
 Pepsikin innostui ja veti hepuleita monta kertaa (ensimmäistä kertaa Jaffan tulon (ja lähdön) jälkeen).
Siinä oli teltta koetuksella..
 Kukas tulisi leikittämään minua seuraavaksi? Kun tuo palveluskunta on niin laiskaa...

- Max

20 kommenttia:

 1. Vau, onpas teillä ollut kiva vieras. Ja oikein käsintehty lelu just teille, hianoo.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, että sain käydä kylässä. Oli tosi kiva nähdä teidät kaikki. Tyyppi on tosi tyytyväinen, että tekemänsä lelut kelpaavat.
  Edelleen olen "hieman" ihmeissäni Pepsin temppuilutaidoista ja teidän molempien kiltteydestä. Meillä jos jättää hetkeksikin juustopaketin, margariinin tai ihan vaan sen leipäpussin vahtimatta, on niissä pian kahdeksan tassullista kissaa mukana. Oli todella outoa saada syödä keittiön pöydän vieressä ilman, että yksikään kissan tassu tunki lautaselle!
  Lämpimästi voin suositella tätä kyläpaikkaa muillekin, enkä vähiten herkullisten punaherukoiden takia. :)(Kovan linjan Pokémon-metsästäjille paikka ei ehkä sovi, sillä Pokémoneja ei ollut Tassulinnassa yhtäkään!)
  -ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyypin lelu on hyvä! Mutta kukaan ei jaksa leikittää kuten sinä - tuu takaisin! Me ollaan kilttejä ja tottelevaisia aika usein. Ja meillä on tiskipöytä kielto, jota me noudetaan kun joku voi nähdä. Tervetuloo kaikki! - Pepsi ja Max

   Poista
 3. Voi kun kuulostaa kivalle! Ja ihana lelu! Minustakin sulkalelut ovat parhaita. Mikäköhän tuo örkki oikein on, onneksi meilläkään ei kai sellaisia ole. - Peppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulkalelut on parhaita!!! Nuo örkit on ihan oudon näköisiä, onneksi niitä ei ole meillä - Max

   Poista
 4. Ai tuo P&P:n ihminen kävi teilläkin, kiva. Se on hyvä kissanpalluttaja, me tiedetään! Ja toi sulkalelu on saanut suosiota ympäri kissablogistaniaa, tyypin pitäis kyllä ruveta tekemään niitä myyntiin.
  Onneks ei teillä ole noita örkkejä, meillä niitä aina välillä käy, mutta me ei pelätä ollenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se osaa leikkiä se P&P:n ihminen!! Ja lelu on niin huippu! Olettepa te rohkeita, kun ette pelkää niitä örkkejä! - Pepsi ja Max

   Poista
 5. Laiska palveluskunta on jaettu ongelmamme!
  Taidankin tietää tuon höyhenlelun. Jos on sama, on PARAS.

  terves
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laiska palvelukunta pitäisi laittaa johonkin opistoon harjoitteluun.. - Pepsi ja Max

   Poista
 6. Aika kivaa että teillä on käynyt PP:n ihminen, kuulemma on tulossa meillekkin! Saadaankohan mekin sulkalelu? En kyllä tiiä leikittäiskö me sillä, ollaan niin laiskoja pullukoita ja kun on niin kuumakin puuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillekin! Tuo lelu on paras, kyllä sillä jaksatte tekin vähän leikkiä! - Pepsi ja Max

   Poista
 7. Kisutäti vierailut on aivan mahtavia. Meki tykätään niistä. Kisutätit jaksaa aina paremmin leikkiä mitä oma väki...
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisutätit ovat parhaita leikittäjiä!! - Pepsi ja Max

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kyllä se huomaa kuka tykkää meistä kissoista! - Pepsi ja Max

   Poista
 9. Te olette tosi hyviä vahteja, kun ei yhtään örkkiä pihalta löydy! *ylätassut*

  VastaaPoista
 10. Kävipä teillä mahtava vieras kun toi mukanaan noin hienon lelun ja leikittikin oikein kunnolla! :) Ihana vierailu niin ihmisille kuin kisuillekin ♥

  VastaaPoista