sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Nujakointia

Lähes joka päivä tulee jostain asiasta Pepsille ja Maxille nujakka.
Ensin tuijotetaan.
Sitten nujakoidaan
Nujakoidaan vähän lisää. Jompikumpi ottaa hampailla otteen toisen niskasta. Jos Max ottaa, niin Pepsi ei pukahdakaan. Ja jos Pepsi ottaa, niin Max huutaa kuten videolla:

Lopuksi toinen alistuu ja välikohtaus on ohi. Sitten voidaan vaikka nukkua metrin päässä toisistaan kunhan ei kosketeta.

Kysymykseksi jää ihmiselle että onko kyseessä välien selvitys, liikunnallinen painituokio, harrastushetki vai huomion saaminen emännältä? Varmaankin kaikki vuorotellen 😁

19 kommenttia:

  1. Jään odottamaan kommentteja, koska tutulta näyttää. Tuota huutoa kutsutaan meillä "korinaksi" ja silloin ihmiset menee nujakoinnin väliin, jos vaan ollaan paikalla (Alfred ei päästä irti, vaikka Mimmi korisee ja on pulassa)..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pepsi on ilkeä ja pitää musta kiinni, niin mä huudan. Ei vanhempi saa pitää nuoremmasta kiinni, se on päinvastoin! Mimmi raukka.. - Max

      Poista
  2. Ihan sama meillä! Nujakka on melkein joka päivä ja poikkeuksetta sängyssä. Se voi loppua siellä siihen, että toinen karkaa tai jatkua takaa-ajona. Meillä ei kyllä purra niskasta, vaan mistä sattuu ja silloin kuuluu tuo ääni. Toinen lopettaa aika nopeasti siihen sitten.

    VastaaPoista
  3. Meillä nujakoidaan myös päivittäin ja useampaan otteeseen, kokoonpanot vaan vaihtelee. Mutta ne yleensä päätyy toisen nuolemiseen. Niin, ja ääntä ei päästetä. Tai no, saattaa Pate Epulle sähistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä se alkaa taas usein siitä että Max nuolee Pepsiä :D Teillä onkin kokoonpanoihin eri vaihtoehtoja :D

      Poista
  4. Niin tapellaan meilläkin. Nuori Ahududu hyökkäilee vanhan Maijan kimppuun ja tappeluhan siitä aina tulee. Entiset samaa sukua olleet kissani eivät tapelleet koskaan keskenään. Liekö sukulaisuudella ollut osuutta asiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni nujakointi vissiin on hyvää liikunnallista toimintaa ;)

      Poista
  5. Vitsit mikä ääni!

    Täälläkin nujakoidaan päivittäin, jolloin Seposta saattaa kuulua ulinaa (vaikka se yleensä aina aloittaa). Kassinen ei yleensä huuda kun on aina voittajapuolella. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tassut Kassinen! Mitä sitä noiden kakaroiden edessä vinkumaan, me leidit kestetään mitä vaan! - Pepsi

      Poista
  6. Voi Max, oikein pitää ilmoittaa, että nyt on tyhmä leikki ! Ihan kun Elli, joka aina pillittää, kun on alakynnessa. Meillä toi on kyllä leikkiä, oletan. Tai ainakin tahtoisin olettaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta se on hauskaa! Välillä härnään tahallani Pepsiä että saan sen ärtymään :D - Max

      Poista
  7. Vai sillä lailla te siellä aina joskus teette!?♥♥
    Meillä tätä tapahtuu aina joskus hyvin ani harvoin ja se taitaa olla Maija joka joskus ärhentelee ja ihan suotta.

    VastaaPoista
  8. Jännän äänen päästi Max. Varmaan vaan sanoo, että nyt oot Pepsi liian kovakourainen (tai siis -hampainen). Meilläkin on välillä nujakoita. Yleensä toinen pesee ensin liikaa, johon menee hermot ja sitten pitää ottaa painimatsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku se on väärin että Pepsi on kovakourainen; sen kuuluu olla minun tehtävä! - Max

      Poista
  9. Pepsillä menee tuossa vähän yli kun paikoilleen jääminen muuttaa leikin enemmänkin ahdistavaksi toiselle osapuolelle. Mutta nätisti Max asiasta ilmaisee. Meillä kun Haiku aloittaa painileikin Rakun kanssa, se alkaa myös heti huutamaan kun Raku koskee, mahdollisesti sähisee myös jos Raku ei heti lopeta. :'DD Kunnon b*tch. Ja Haiku menee aina maahan odottamaan Rakun tuloa, ei koskaan hyökkää ensin. Onneksi Nora ja Koda on reilumpia painikavereita Rakulle. Muiden kanssa Haiku onkin sitten vain hippaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pepsillä menee leikkitappeluissa yleensä liian tosikkomaiseksi. Max kun haluaisi vaan vähän painia 😁

      Poista