sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Joulukissa 2020 - mukaan ilmoittautuminen

 Odottaako joku kissa (ja omistaja) jo joulua? Haluatko osallistua Joulukissa 2020 lahjojen vaihtoon?

Joulukissan idea on, että osallistujat (olemassa olevat kissablogit tai kissablogin kaltaiset blogit) lähettävät arvotulle Salaiselle Joulukissakaverilleen pikkujoulupaketin (paketti on lähetettävä 1.12-7.12.2020 välisenä aikana).

Paketti sisältää jotain sekä vastaanottajan kissalle/kissoille että kissojen ihmiselle. Jotta paketti näyttää paketilta, paketoithan lahjasi kivasti, jotta kissat saavat riemua ihanista pakettitouhuista jo pikkujouluna. Paketin joulukortissa paljastat keneltä paketti on. Näin jokainen osallistuja saa kokea sekä lähettämisen että saamisen iloa kissojensa kanssa. 
Joulukissan paketin arvon (omatekoisissa osuuksissa arvioitu arvo) tulee olla vähintään 10 euroa + lähetyskulut.

Kun saat paketin, niin muista ilmoittaa siitä heti Tassulinnan emännälle. Pidän kirjaa, jotta jokainen osallistuja varmasti hoitaa osuutensa. Ja kun avaat kissojen kanssa paketin, ota paketista, kissoista sekä sisällöstä kuvia ja julkaise juttu blogissasi viikon sisällä.

Ilmoittaudu mukaan 15.11.2020 mennessä sähköpostitse:
tassulinna(miumau) gmail.com ja kerro:
- oma blogisi
- nimesi ja osoitteesi sekä puhelinnumerosi 
- jos voit ottaa vastaan pakettiautomaatiin tai Matkahuoltoon lähetettävää postia, ilmoita mieluisin noutopaikkasi
- kerro montako kissaa ja mitä muita mahdollisia eläimiä sinulla on, sekä niiden nimet
- kerro ehdottomasti myös jotain itsestäsi esim mistä erityisesti pidät ja mistä kissasi tykkäävät
- muista ilmoittaa jos kissasi tai sinä olet allerginen jollekin.

Arvon jokaiselle oman Joulukissan ja ilmoitan sen sähköpostitse pian ilmoittautumisajan loputtua, jotta osallistujat pääsevät etsimään sopivaa lahjaa omalle salaiselle joulukissalle. Muista, että jos lähdet mukaan, sitoudut lähettämään paketin omalle arvotulle Salaiselle Joulukissallesi (eli kun ilmoittaudut olet todella mukana!).

Ilmestyneitä postauksia voi seurata Tassulinnan etusivulla näkyvästä välisivusta Joulukissa 2020 (vielä sivuna viimevuotinen, vaihtuu jossain vaiheessa vuodeksi 2020).   
 
Kissamaista joulun odotusta!

10 kommenttia:

 1. Niin mukana! Laitan kohta sähköpostia.

  VastaaPoista
 2. Joulukissajuttuja on ihana seurata. Kiitos, kun jaksat järjestää näitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reippaampina blogivuosinani ja ennen Unnan allergioita olisin varmasti osallistunut aivan sutena. Nyt jännittää liikaa oma aikataulussa pysyminen, vaikka Unnan lahjonnassa olisi ollut jollekulle kunnolla haastetta :D

   Poista
 3. Herra Karvajalka ja Palvelijatar mukana, vaikka blogissa kissa seikkaileekin harvemmin. Ehkä Instassa hieman useammin. :)

  VastaaPoista