torstai 24. kesäkuuta 2021

Kissatavaroita eteenpäin

 Pepsi:

Nyt tulee meiltä vähän erikoisempi postaus. Ja se johtuu siitä, että meillä on jotain juttuja, joita emme enää käytä, ja koska tupamme on niin pieni, niin olisi kiva jos niille löytyisi uudet käyttäjät. Eli ihan pieni kirppis tällä kertaa.

1. Tällainen Ikean nukensänky (kuva vanha). Sänky on hyvä kissalle nukkua eli on oikeasti kissan sänky 😸 Tämä hotellisänky lähtee kympillä.

2. Emännän vain pari kertaa käyttämä kissalaukku. Sisällä on monta lokeroa, jotka kyllä hankaloittaa kissan piiloutumista laukkuun. Kaukosäädin on havainnoillistamassa kokoa. Tällekin meinattiin 10 euron hintaa.

  

3. Meidän kissanrattaat, jotka ostettiin jokunen vuosi takaperin meidän kaupunkiseikkailuille, että päästiin metsään rauhassa ulkoilemaan. Tykättiin rattaista kovasti, sillä sieltä oli turvallista tutkia ympäristöä. Emäntä tykkäsi että rattaat olivat tukevat ja renkaat oikein asetettu, että sitä oli helppo työntää. Renkaat sai lisäksi napsautettua lukkoon paikalle jäädessä. Ja säilytyskorissa (alla) emäntä säilytti meidän fleksejä ja sateenvarjoa. Rattaat saa kätevästi kokoon vaikka varastoon (parhaillaan) tai autoon. Rattaat ovat siistit ja vetoketjut ehjät; ainoastaan renkaat ovat käytössämme kuluneet. Hinta voisi olla 50 euroa.


Jos kiinnostuit jostakin, niin postitamme kyllä (postin/matkahuollon maksu hinnan päälle) ja saa tulla hakemaankin Etelä-Pohjanmaalta. Tampereen suuntaan myös kulkeutuu viikoittain junalla. Ota yhteyttä meihin vaikka s.postiin tassulinna(miumaut) gmail.com

Loppuun kysymys; onko teillä kissoilla tavaroita, joita ette enää käytä?

Niin ja hyvää juhannusta! Lähdenkin tästä juhannusreissuun!

- Pepsi

7 kommenttia:

 1. Vähän aikaa sitten olisin vielä vastannut että joo, mutta nyt kun meillä on tupa täysi hoidokkeja, kaikki mistä välillä mietin luopuvani ovatkin tulleet taas käyttöön. Ja kun kyse on tavaroista, joista jo harkitsi luopuvansa, ei tarvitse stressata jos hoidokit niitä vähän modistavat.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti tavarat löytävät uudet hyvät kodit ja tyytyväiset käyttäjät!
  Meillä on aika vähän kissojen tavaroita, en ole ikinä hankkinut niille esim. raapimatolppaa. Täällä kotona meillä on niille ihan oikeita puita, joita saavat raapia. Mökillä on puolestaan parvekkeen pöydän jalka, jossa on köyttä ympärillä (mutta kun olin sen laittanut, alkoivatkin raapia niitä muita jalkoja). Ehkä olen julmuri, kun olen ajatellut, että tavalliset kalusteet ja matot saavat luvan kelvata nukkumiseen ;-) Nyt keväällä kyllä hankin Ransua varten viilennysalustan ja se on sohvalla sen suosimalla nukkumapaikalla. On kelvannut, onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No luonnon kiipeilypuut onkin parhaita! Sisällä ne ovat vain kiva lisä - Pepsi

   Poista
 3. Tuollaiset hienot tavarat varmasti löytävät uudet omistajat! Laukku on tosi sympaattinen, vaikkei sinne kissa mahtuisikaan. ^^ :D

  VastaaPoista