lauantai 9. lokakuuta 2021

Vieras kissa

 Pepsi ja Max:

Toisinaan olemme nähneet ikkunasta öisin liikkuvan kissan. Ja Pepsi on sille yöllä kovat mourut ja murisut pitänyt. Nyt tämä kissa on alkanut vierailemaan iltaisin häkkimme luona.

Max: Se on hyvin tuttavallinen eikä pelkää ihmisiä tai meitä kissoja. Musta ihan ok tyttö.

Pepsi: Niin ärsyttävä reviirini valtaaja. Turhauttavaa kun en pääse sitä ajamaan pois reviiriltäni ja se on kuin kuuro sanoilleni!

Pepsi: Tässä olen sanomassa styroksilaatikon päällä sanottavani ja se on kuin ei kuulisikaan! Ärsyttävä likka 😾
Joku voi kysyä että mistä me tiedämme että se on tyttö. No kyllähän me sen tiedämme. Emäntäkin päätteli sen siitä että Maxin mielestä se on ihan jees, mutta Pepsi puolustaa kiivaasti itseään koko ajan.
 
Toisinaan emäntä kyllästyy huutoon (joka jatkui eilenkin 45 minuuttia) ja käy ajamassa kissan pois. Tässä yläkuvassa se juoksee kesällä karkuun keskellä mustana pisteenä. Siinä on vaan se huono puoli että sen vaikka saisi ottaa syliin, joten emäntä joutuu esittämään tosi vihaista ja paukutella käsiään. Ja kohta se saattaa tulla takaisin.
Lopuksi kuva huolestuneelle Miukumaan Olgalle, joka ajattelee varmaan jo että Max deittaa tuon likan kanssa nyt. Ei deittaa. Kuvassa katti vasemmalla, Max häkissä oikealla puolella. Hetken päästä Max tuli itse sisälle. Hän ei jaksa enää katsella koko likkaa, sillä Olga on kivempi.

Mutta tuo kissa voisi kyllä viettää enemmän aikaa kotonaan, kun tiedettäisiin missä se asuu.

- Pepsi ja Max

12 kommenttia:

 1. Liiketunnistimella vesisuihkua niskaan niin ei ihan heti tule takaisin. Pidemmän päälle haitaksi kun sitten omat voi alkaa nahistelemaan keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun sitten mekin pian osutaan siihen suihkuun; ei me tahdota suihkua! - Pepsi ja Max

   Poista
 2. Pepsi, mitä jos tuo likka haluaa sulta oppia kuningattarena oloa? Ja Max, ei tuo tosiaan Olgaa voita. Siinä oot ihan oikeessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, sitten sen pitäisi tajuta että kuningatteren sanoja on syytä kunnioittaa - Pepsi

   Poista
 3. Kyllä Olga on niin varma Maxista, että ei epäile ollenkaan omaa asemaansa 🥰😻❤️

  VastaaPoista
 4. Voi kisua, haluaisikohan se muuttaa teille? Kyllä olisi mukavaa, kun olisi noin hieno ulkohäkki, josta pääsisi sisälle aina kun tahtoo, saisi leluja ja petejä ja ruokaa ja silityksiä ja faneja. Onkohan sillä kotia lähellä?

  Toivottavasti Pepsi ja Max muistavat olla itse keskenään sovussa, eikä vieras aiheuta liikaa kiihtymystä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me luullaan että se tahtoisi muuttaa meille. Eikä tiedetä mistä asti se käy meillä, kun naapurikaan ei tiennyt että muita kissoja asuisi lähitaloissa. - Pepsi ja Max

   Poista
 5. Kovin nätti ja hellyttävä tuo vierailija kyllä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sillä hyvät värit, mutta ei kovin kunnioittava - Pepsi

   Poista
 6. Onpas teillä jännä vieras, ehkä se haluaisi ihan kokonaan teille asumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vissiin tahtoisi. Mutta pitäisi selvittää onko sillä koti. Ruokaa se on ainakin saanut (muttei meiltä) - Pepsi ja Max

   Poista