sunnuntai 4. syyskuuta 2022

Pepsin väsymys

 Pepsi:

Olen ollut viime viikot kuulema liian väsynyt. Ja en ole ollut muutenkaan oma itseni.


Mutta kun minua vaan nukuttaa niin mahdottomasti!

 Emäntä päätti viedä minut Atelle tarkistukseen. Onneksi Atte on mukava eläinlääkäri ja osaa käyttäytyä. Mutta siitä en tykännyt, kun kuumeen meni mittaamaan: MURR! 

Vertakin se otti tassustani. Piilotin pääni emännän hupparin sisään ja itkin sieltä miten epäreilua se on, mutta kestin urhoollisesti.

Ja mitä löytyi? Ei mitään, kaikki arvot niin hyvät ettei mitään selkeää löytynyt. Atte oli sanonut että seuraillaan ja tarvittaessa kokeillaan kipulääkettä, jos se auttaisi oloon. Tuumasin sitä päivän pari ja ajattelin että ehkä minun pitää sitten nukkua vain vähemmän, niin emäntä on tyytyväinen enkä joudu syömään lääkkeitä.
Ja niinpä olen taas lähtenyt päivittäin valjastelemaan (näillä säillä en lähde enää kahdesti kuten Max), otan päivänujakat Maxin kanssa ja olen taas auttanut emäntää töissä ja tässäkin kirjoitamme yhdessä tekstiä. Olen myös pitänyt unet normaaleina. Ja kaikki ovat taas tyytyväisiä!

- Pepsi
Emännän jälkikirjoitus: Vein Pepsin eläinlääkäriin, koska sen käytös huolestutti (ainainen nukkuminen ja haluttomuus esim ulkoilla). Mutta käynnin jälkeen tilanne palautui ennalleen ja nyt vain seuraan. Jäi arvoitukseksi mikä kiikasti. Tarvittaessa sitten kokeillaan lääkettä.

18 kommenttia:

 1. Hyvä että veit Pepsin lääkäriin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emännästä se oli hyvä ajatus, kun en ollut oma itseni. Minä en ole niin varma järkevyydestä - Pepsi

   Poista
 2. Sinäkin jouduit ronkittavaksi, mikä noita ihmisiä oikein nyt vaivaa, kun häkitetään ja kuskataan viattomia kissoja! Onneksi sinä et sentään saanut pöllypiikkiä, niin kuin minä.
  Onneksi nyt ollaan molemmat taas tavallisia, niin ehkä saa olla rauhassa vähän aikaa. Mä kyllä epäilen, että mulle syötetään salaa jotain mömmöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syötetään salaa mömmöjä; eihän niin saa tehdä! Vaikka voihan ne mömmöt jotain auttaakin - Pepsi

   Poista
 3. Jospa se oli väsymystä näin ilmojen edellä. Syksy tulee ja ilmat viilenee. Meillä Maija kyllä haluaa pienelle lenkille ja sitten kohta pian takaisin sisälle.
  Hyvä kuitenkin Pepsi, kävit lääkärissä ja tulokset näyttivät hyvälle. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä nukuin myös lämpiminä päivinä koko päivän. Nyt ei enää niin nukuta - Pepsi

   Poista
 4. Meilläkin on tapana aina mystisesti parantua, kun on käyty eläinlääkärissä. Labrojen jälkeen sitä ollaan niin virkeitä, että...

  Hyvää vointia Pepsille ja mielenrauhaa emännälle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä se auttaa kun käy lääkärillä 😸 - Pepsi

   Poista
 5. Hassuaja noi ihmiset. On neki välillä väsyneitä eikä kukaan niitä vie ronkittavaksi. Mut juu, hyvä ku sait todistettua emännälle, ettei sulla oo mitään hätää.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei niitä ihmisiä kiikuteta lääkäriin niinkuin viattomia kissoja. - Pepsi

   Poista
 6. Ooh, toivottavasti kaikki on ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi eläinlääkärillä käynti vaikutti tehokkaalta. Emäntä miettii jos ensi kerran käyttäisi vain odotushuoneessa 😹 - Pepsi

   Poista
 7. No voi sentään, joutuu pieni Pepsi tsemppaamaan, ettei taas viedä lääkäriin! Ei voi pieni kissa potea syysmasennustakaan rauhassa, tai miettiä downshiftaamista. Toivottavasti Pepsin arvot pysyvät jatkossakin hyvinä ja emännällä rauhallisempi mieli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kova on kissan tehtävä, emäntää pitää viihdyttää tasaisesti aina - Pepsi

   Poista
 8. Hyvä, että kaikki arvot oli kunnossa, ja nyt on Pepsi taas normaali itsensä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaaleita ollaan. Kaipasin vain pientä lomaa emännän lomailutuksen jälkeen - Pepsi

   Poista
 9. Pepsi-kulta, koetahan olla virkeä ettei emäntä huolestu. <3 Hyvä että kävit lääkärissä ja olet kunnossa. Hyviä ulkoiluita syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä on vielä kiva ulkoilla, mutta vain lyhyesti - Pepsi

   Poista