sunnuntai 18. joulukuuta 2022

Pimeää aikaa ja kylmä

 Pepsi ja Max:

On ollut kylmä viikko ja vaikka lumi valaisee päivät, on pimeä kestänyt hirmu osan päivästä. Tässä kuvia tältä viikolta. 

Tylsää..
Tylsää..
Fasaanit ruokailemassa. Niitä, pikkutirppoja ja oravia on kiva seurata valoisan ajan.
Pepsi: Kun ulkona oli yhtenä iltana pakkasta -25 astetta ja halusin kovasti ulos, laski emäntä minut yksin ulos takaovesta. Olin ihan ihmeissäni että mitä tämä on; pääsin ilman valjaita ja yksin ulos! Mutta tajusin sen heti oven ulkopuolella; hullukaan ei lähde karkureissulle tällä säällä.. tai ainakaan minä. Niinpä palasin tämän todettuani välittömästi sisälle. 
Max: Minä pääsin päivällä ulos, mutta ei siellä silloinkaan tarjennut vaan piti äkkiä luikkia takaisin sisälle.

Pepsi: Parempi nukkua talven yli.
Koska se muuten on ohi?

Max: Minä asun koko talven takan ääressä. Piste. 


Joulukissa haluaa kiittää kaikkia osallistujia. Oli ihana että saatiin lahjoa ja saada lahjoja! Ilmestyneet kirjoitukset osallistujilta:


-Kissakolmio instagram ja facebook
Mannilainen instagram

8 kommenttia:

 1. Tämä aika on nyt tällaista odottelua. odotellaan, että lumet sulaa, pakkanen katoaa, aurinko alkaa paistaa ja lämmittää lekottelupaikat ja pissapaikat ulkona. Sillä aikaa pitää vaan ottaa rauhallisesti (??) sisällä ja käyttää aika hyväksi nukkuen ja syöden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottelu on tylsää!! Ja rauhallisesti olo on välillä vaikeaa, kuten te hyvin tiedätte - Max

   Poista
 2. Oih, oispa vaan jo kesä ja sais olla koko päivän ulkona tai sisällä tai ulkona... ihan miten ite haluaa. Eikä siten miten päästetään ulos tai sisään.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just silleen! Olisi oma elämä ja omat päätökset! - Max

   Poista
 3. Hui, teillä on ollut hurjan kylmä! Meillä ei ole ollut ollenkaan noin paljon pakkasta, vaikka mäkin huomasin, että partsilla tuli tosi kylmää tassuihin ja valitin siitä mamille. Pakko kuitenkin joka päivä päästä käväisemään. Ethän Pepsi vilustunut ulkovierailulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö teilläkään lämmitetty lattiaa, vaikka tassut paleli! Olin niin vähän aikaa etten ehtinyt vilustua. Myöhemmin pyysin uudestaan ulos, sillä mietin että olisihan se elämäni tilaisuus tutkia ominpäin pihaa vaikka kuolisin kylmään, mutta emäntä ei enää päästänyt - Pepsi

   Poista
 4. Hurja pakkanen teillä ollut! Onneksi sisältä voi seurailla lintujen puuhia ja sitten takan lämmössä maaten kevättä odotellessa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on mun lempipuuhat nyt; tirppojen seuranta ja takasta huolehtiminen - Max

   Poista