sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Vuoden vaihto 22-23

 Max:

Vuoden viimeinen päivä meni rauhallisesti. Nukuin päikkärit uudessa kiipeilypuu paikassa, tosin se oli vain väliaikaisesti uudessa kun tuolla takanurkassa touhuttiin jotain. Minusta puu olisi voinut jäädä pysyvästikin keskelle olohuoneen lattiaa! Mutta nyt puu on taas nurkassaan.

 Mutta sitten tuli ilta ja pimeä. Kaikki meni hyvin kuuteen saakka, mutta sitten alkoi äänet.

Minua ei pamahteluäänet haitanneet; katselin ikkunasta kuka siellä mesoo. Mutta Pepsi meni piiloon jo toisen äänen kuultuaan. Ja olikin sitten seuraavat 9 tuntia syömättä, juomatta ja piiloissa. Emäntä oli kuitenkin tyytäväinen että oli antanut ajoissa iltaruoan ja Pepsi oli käynyt vessassakin ennen äänten alkamista.

Ja minä nautin! Makoilin emännän sylissä ja otin kaiken ilon irti siitä että sain kaiken huomion. No joo, kävi se emäntä välillä katsomassa Pepsiä ja minäkin monta kertaa vierailemassa lohduttavasti, mutta muut ajat vietettiin sylikkäin. 

Kun mentiin nukkumaan kymmenen maissa, niin emäntä kaivoi Pepsin vierassängyn alta peiton alle omaan sänkyynsä. Niin meni seuraavat viisi tuntia. Minä tulin tietenkin myös sänkyyn. Lohdutimme yhdessä emännän kanssa Pepsiä, joka säpsähti joka pamauksella. Vähän nukuttiinkin sitten aamusta. Ja tänään nukutaan kaikki pitkät päiväunet!

- Max

Toivotamme kaikille kivoja seikkailuja ja riemun hetkiä vuodelle 2023!

8 kommenttia:

 1. Täälläkin oli ihan tyhmä yö. Me myös mentiin palvelijan peiton alle nukkumaan aamuyöstä... Tyhmää kun vuosi loppuu aika noin pelottavasti. Onneksi nyt on alkanu uusi ja parempi vuosi. Tuokoon se paljon herkkuja, hellyyttä ja leikkejä ♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on parasta että nyt saa olla (toivottavasti) taas vuoden ilman paukkuja. Mieluummin niitä herkkuja, leikkejä ja rapsutuksia!

   Poista
 2. Kiitos samoin teille! Tuo on niin kurjaa kun eläimet joutuvat pelkäämään. Onneksi tänään sitten pitkät päiväunet ja paluu normieloon♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otettiin pitkät unet. Ja muutenkin rennosti :D - Max

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta teille kaikille ❤️
  Mä säikähdin ensimmäisiä paukkuja ja menin sängyn alle, mutta sitten myöhemmin tulin pois, kun mitään kamalaa ei tapahtunutkaan. Leikkiä en halunnut, kun piti kuitankin olla tarkkana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä niitä pelkäämään. Mutta ymmärrän kyllä Pepsiä sillä pitäähän ne kovaa ääntä - Max

   Poista
 4. Hyvää uutta vuotta teille kaikille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, teillekin ihan hurjasti tälle vuodelle kivoja juttuja!

   Poista