torstai 7. maaliskuuta 2024

Talvesta kevättalveen

 Pepsi ja Max:

Nyt kun on käännytty talvesta vihdoin kevättalven puolelle, on aika näyttää vielä muutama talven talvikuva.

 Tänä talvena on ollut riittämiin lunta. Emme ole juuri valjastelleet: Pepsi muutaman kerran viikossa ja Max ehkä kerran kuukaudessa.


Päivällä olemme tarkkailleet ikkunoista tirppoja ja iltaisin rusakkoa, joka käy siivoamassa loput maahan pudonneet siemenet.
 
Pepsi yritti käydä moikkaamassakin rusakkoa, mutta rusakko ei asiasta innostunut. Syynä oli todennäköisesti emännän mukanaolo ei Pepsi.

 Nyt odotamme hartaasti että lumi, jää, sohjo ja märkyys vähenevät ja pääsemme aloittamaan valjastelukauden. Sitä odotellessa on ihana ottaa sisällä aurinkokylpyjä.

- Pepsi ja Max

8 kommenttia:

 1. Kevät on niiiiin ihanaa aikaa. Aurinkopaikat lämmittää ja ulkona on kiva olla pidempiä aikoja. Onneksi teilläkin siellä pohjoisnavalla alkaa lumi lähtemään.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitaasti lähtee lumi, muttei lisäänny; se on tärkeintä. Aurinkoa saisi näkyä useamminkin kuin kerran viikossa tai kahdessa - Max

   Poista
 2. Pari päivää on tuntunut ihanan keväiseltä, mutta tänä aamuna täällä ollaan taas sumuisessa pilvessä. Ehkä se aurinko tulee iltapäivällä esiin, siitä nauttivat kaikki – pusuja Maxille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkasutua ollut nyt monta päivää. Kaunistahan se on kun puun oksat ovat huurteessa mutta ottaisin ennemmin auringon - Max

   Poista
 3. Sepä olisikin ollut hieno tapaaminen: Pepsi ja rusakko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rusakko ei halunnut tavata emäntää. Minä olen häkissä saanut hyvät vainut - Pepsi

   Poista
 4. Sohjot äkkiä pois! Voisiko emäntä mitenkään kolata koko pihapiirin että se sulaisi ensimmäisenä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erinomainen idea! Mutta ei se kuulemma jaksa eikä näe tarpeen.. - Pepsi

   Poista