torstai 22. toukokuuta 2014

Arkihaaste 5/5


meinasi unohtua kokonaan. No ei se eilinenkään mikä normaali arkitapaus ollut, mutta laitanpa sen kuitenkin nyt tähän.

Meillä oli eläinlääkäripäivä. Koska en halunnut käydä tänä vuonna vain kunnaneläinlääkärillä, joka pistää vain piikin, niin matkustimme isompaan kaupunkiin noin 100 km. Menomatkalla takapenkiltä kuului vastaväitteitä matkantekoon Maxilta, eikä se oikein hyvä vointiselta näyttänytkään
 Hyvin matka kuitenkin sujui ja Pepsi tapansa mukaan tyynesti tarkkaili missä mennään.
Perillä odoteltiin hetki ja tarkkailtiin muun muassa ohi meneviä koiria. Pepsi uteliaana ja Max pelokkaana. Eläinlääkäri totesi Maxin olevan kunnossa takahampaan pientä hammaskiveä lukuunottomatta. Se tietää tarkempia hampaiden harjaus operaatioita :-)
Pepsi taas todettiin kiiltävä turkkiseksi ja terveeksi, lukuunottamatta selkärangan takaosassa olevaa kipeää kohtaa, jonka tarkemmasta koskettelusta Pepsi on alkanut kevään aikana hermostumaan. Samoin toinen lonkka oli jäykempi. Voi olla alkavaa nivelrikkoa. Nyt vain tarkkaillaan. Vielä ainakin parin metrin hypyt takan päälle sujuvat hienosti, joten vielä ei vaivaa kuningatarta kipu häirittävästi.

Viimeisen arkihaasteen kunniaksi haastan juuri sinut, kyllä juuri sinut, arkihaasteeseen, koska et ole sitä vielä tehnyt. Säännöt ovat: viisi päivää, 1 kuva jokaisena (ei onnistunut minulta) ja 1 haaste eteenpäin.

10 kommenttia:

 1. Arkihaaste on meilläkin jo tehty, joten siihen en enää tartu.
  Kuinka vanha Pepsi on? Meidän Ellu on 13 ja takajalat ovat käyneet aika huonoiksi! Epäilen juuri tuota nivelrikkoa...

  VastaaPoista
 2. Emäntä: Pepsi täytti juuri 6 vuotta. Eli "keski-ikäinen" kissa. Toivottavasti ei pahene. Röntgen kuulemma varmistaisi onko se nivelrikkoa vai jotain muuta.

  VastaaPoista
 3. Eläinlääkärireissut ovat niin rankkoja. Onneksi on taas takanapäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ohi on!! Eikä tarvitse mennä uudestaan esim hammaskiveä poistamaan :-D

   Poista
 4. Eläinlääkärimatkat eivät ole kivoja, huokaus. Pitäsi kuitenkin käydä tarkastuksessa, sitten voisi taas viettää huolettomampaa elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä: Parin vuoden jälkeen tuntui hyvältä käydä yksityisellä lääkärillä, joka tutki perusteellisesti. Nyt tiedän miksi Pepsiin sattuu.

   Poista
 5. Voi sentään, toivottavasti Pepsin kivut ei mene pahemmiksi ! Kunnon eläinlääkäriä ei kyllä voita mikään, meilläkin uhmataan kaikkien matkustus inhoa, koska meidän ell on meille se paras ja sinne mennään aina kun on tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä: Minä olen ainakin tyytyväinen reissuun ja samalla reissulla ostamaani hyllykköön, joka varmaan pääsee blogiin, kunhan sen kokoan :-)

   Poista
 6. Mahtavaa että osasit hyödyntää ei-niin-kivan-reissun hankkimalla uuden hyllyn =) Siitä riittää varmaan kissoillekin hylly kaks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Juuri kävin testaamassa hyllyä. Emäntä lupasi laittaa ottamansa kuvan huomiseen blogiin :-)

   Poista