lauantai 31. toukokuuta 2014

Pepsi ja herkkutikut


Pepsi on valmis tekemään tikkujensa eteen lähes mitä vaan. Useamman kerran kissa on saatu mahdottomasta piilosta esiin esimerkkinä vaikka mökiltä lähtötilanteessa, kun neiti on linnoittautunut parisängyn alle kaukaisimpaan nurkkaan (ja sen kun on niin matala ettei henkilökunta sinne mahdu).

Kotona tikku on tarjolla lähes joka päivä tehtäviä vastaan. Pepsi odottaa ja pyytää aina näitä erilaisia tehtävähetkiä. Niitä voidaan näyttää jatkossakin kuten älypelejä tai tassun antoa. Tänään ohjelmassa oli kuitenkin erilaiset maljakot ja lasipurkki.

Pakollinen mainostus, kun Pepsi niin vaatii: Herkkupalana on kokeiltu kaikenlaisia kaupasta ja eläinliikkeistä saatavia herkkuja, mutta jostain syystä vain Lidlin herkkutikut kannustavat neitiä tekemään enemmänkin kuin pari tehtävää. No se etu näissä Lidlin tikuissa on, että niitä saa kaikista Lidleistä ja ne ovat halpoja. Eli vararikkoon ei tarvitse Pepsin mieltymyksen takia mennä :-)

17 kommenttia:

 1. Meillä ei Lidlin ruoka kelpaa, mutta herkkujapa ei olekaan testattu. Täytyy koittaa, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 2. Nää Lidlin tikut kuulostaa sen verran mielenkiintoisilta, että pakko katsoa, kun seuraavan kerran käy kaupassa. Mun katraan suosikki on tällä hetkellä Dreamies (juusto), eläinkaupasta menee oikeastaan vain Thriven kanapalat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi: Nuokin kuulostaa hyvältä ja kyllä mä niitäkin varmaan maistelisin, mutta tehtävien tekoon en lupaudu.

   Poista
 3. Kissat ovat kranttuja niin herkkujen kuin ruoankin suhteen :) Taitavaa herkkujen pyysystämistä.

  VastaaPoista
 4. Täytyy kokeilla, mitä meidän kissarouvva ja -neiti sanovat Lidllin herkkutikuista.

  VastaaPoista
 5. Noiden täytyy olla hyviä, näkeehän sen jo Pepsin asennoista:D Minä olen Lidlin tikkuja joskus hypistellyt mutta jättänyt hyllyyn. Ehkä niitä täytyy kokeilla. Kun kerran Pepsi suosittelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi: Minä luulen että Myrsky tykkäisi niistä :-)

   Poista
 6. Temppuja! Oikein temppuja. Tikut testaukseen jossain kohdin tännekin.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Tämä mainos tehosi heti ja ostin tikkuja Lidlistä. Naava tykkäsi :) Temppujen suhteen on heikompaa, koska opettaja on niin huono.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että maistui Naavalle! Opettajan pitää opetella :-)

   Poista