perjantai 22. elokuuta 2014

Kaupunkilomalla vol 2

Me ollaan hyvin viihdytty täällä Tammereella. Ollaan nautittu kaupungin huvituksista eli äänistä ja kerrostalon korkeammista maisemista. Ja rentouduttu, kun ei tarvitse vahtia kotia ja pihaa.

Pepsi: Minä pääsin käymään emännän äidin äidilläkin Ikaalihessa vai mikä se nyt oli. Siellä oli kiva tutkia paikkoja ja takapihalla oli tosi paljon viestejä paikallisilta kateilta.
Nurmikolla maistoin myös paikallista heinää. Ihan hyvää se oli.
Tässä kuvassa Max söpöilee kameran edessä Tammereella ja minä Pepsi touhuan omiani takana parvekkeella.
Me kerrottaisiin vähän lisää siitä parvekkeesta, mutta kun toi emäntä haluaa päästä ääneen.

Emäntä: Minä pääsin käymään myös delfinaariossa. Kuvia räpsin, mutta ei ne oikein onnistuneet. Tässä pari Eevertin ja Delfin esityksestä.

Delfiinit ovat yksi kiinnostuksen kohteeni. Kaikenlaista delfiini koristettakin on tullut osteltua. Tänään kuitenkin löytyi ihana kissaheijastin. En huomannut kuvata ennenkuin revin pakkauksen auki, mutta tässä se nyt on odottamassa pimeitä syysaamuja ja -iltoja.


4 kommenttia:

 1. Rennon näköistä menoa teillä sielä Nääsvillessä! :) Symppiksiä delfareita ja ihana heijastin! Mulla roikkuu vähän nakerrettu kissaheijastin laukussa ympäri vuoden... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me ollaan tykätty. Ai että nakerrettu heijastin hmm.. kun emäntä laittaisi sen heijastimen esille, niin mekin voitaisiin merkata se.

   Poista
 2. Ihan täydellinen heijastin! Ja lomailunne vaikuttaa oikein mukavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä: Oikein mukavaa ja oikein täydellinen heijastin :-)

   Poista