tiistai 21. lokakuuta 2014

Tuliaiset kissakahvilasta

Palasin kotia Tampereelta isojen tuliaisten kera. Olin voittanut Huusholli blogista palkinnon, jonka sain Pepiltä kissakahvilalla. Kissakahvilalta mukaan lähti myös Primacatin kassi ja barf-ruokaa.
Kotona odotti kaksi yli-innokasta kissaa, joilla oli ollut KAUHEA ikävä. Pepsi puski minua koko illan riehumisten välillä ja Max pysyi kokoajan lähettyvilläni. Max tykkäsi kovasti heille tulleista tuliaisista:
Pepsi tykkäsi erityisesti paperikassista:
Koska kissat kertoivat että heillä on aivan HIRVITTÄVÄ nälkä siirryimme pian kissojen "huoltotilaan". Siellä lattialla olikin yllätys. Joku oli käynyt pudottamassa kaapin päältä kassillisen avaamattomia ruokia.
Lähempi tarkastelu paljasti, että muutakin oli tehty kuin vain pudotettu ruokakassi.. "Meillä oli vain niin kova nälkä" sain vastaukseksi.
Kissat pääsivät maistamaan sunnuntai-illan kunniaksi Primacatin uutuus ruokaa, joka maistui erittäin hyvin tai ainakin se katosi hetkessä :-D19 kommenttia:

 1. Aika kivoja tuliaisia ootte saaneet! Me joskus kans revitaan ruokapussit auki, jos on ihan hirvee nälkä... Välillä Lenni pöllii herkkupussukan äitiltä ja menee nurkkaan syömään kaikki herkut, eikä sit meille jää yhtään!! Lenni on aika tuhma...

  -Jupiter ja Orbit

  -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla kyllä yleensä revitty ruokapusseja auki. Mutta eihän tämä hassumpaa ollut ;-) Lenni on kyllä aikas tuhma, kun syö kaikki herkut!

   Poista
 2. Voi kavereita, kun niin tykkäävät että tulet kotiin ♥
  Ihan oikein, että kassi on ollut saavutettavissa ja ruokapaketit saadaan auki itsepalvelubaari-tyyppisesti. Kun kerta pienet kissapedot on jätetty selviytymään yksin ja vieläpä pimeässä (!) niin toiminta saa sitten olla viidakon lakien mukaista. Kunnon actionia, ei mitään sohvapuudelimeininkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiiiin, meidät oli jätetty yksin ja pimeään. Piti kehittää jotain hauskaa meidänkin!! Saila ymmärtää!

   Poista
 3. Omatoimisuus on hyvä asia. Välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö omatoimisuus ole sitten aina hyvä asia? Meistä ainakin!

   Poista
 4. Mutta monipuoliset tuliaiset on ollut, kissat on varmasti kiitelleet, vaikka parasta olikin saada oma Mami kotiin :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emännän kotiin tulo oli kyllä parasta! Mutta hyvät hyvitykset ovat aina poissaolon jälkeen paikallaan!

   Poista
 5. Saittepas kivoja tuliaisia! Mamikin voisi tuoda joskus Primaa, kun se tulee kotiin. -Devi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti Deville kanssa! Tuliaiset ovat tosi tärkeitä!

   Poista
 6. Meilläkin tuliaiset maistuivat oikein hyvin, barf varsinkin hotkaistiin hetkessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei siitä barffiinasta tykätty. Mutta Prima oli huippua!

   Poista
 7. Hyvät tulijaiset ja sattuuhan sitä vahinkoja. Kissahan on hyvin utelias ja jos hyvälle ruokapussi tuoksui niin pitihän sitä myös yrittää maistaa.

  VastaaPoista
 8. Itse kun saa valita, saa mieleistään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me voitaisiin aina itse valita että tänään ja paljon!

   Poista
 9. Pepsi ja Max tietävät, että oikeudet on napattava omiin tassuihin, jos ei muonaa ala järjestyä hyvällä eli kiltisti emäntää odottamalla. Tässä tapauksessa emäntä ei selvästi ole vaikuttanut tulevan kotiin pieneen ikuisuuteen, joten omatoimiruokinta nälkäkuoleman ehkäisemiseksi on käynnistynyt aikataulussa. Onneksi emäntä kuitenkin viimein palasi tuliaisten kera ja ymmärsi vielä ruokkiakin. On teillä hyvä emäntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sen huippukokous oli aikas pitkä.. Mutta kyllä se sitten viimein tajusi lähteä sieltä kotiin.

   Poista
 10. Mua niin harmittaa, että unohdin tulla! Ja harmittais kissojakin, jos kertoisin tuliaisista, jotka jäi siis saamatta :)

  VastaaPoista