tiistai 1. joulukuuta 2015

Taas ne remppaa

Pepsi ja Max:

Taas ne ihmiset alkoivat remppaamaan uutta kohdetta, vaikka entisetkin ovat vielä kesken! Ensin ihmiset tulivat marraskuun eka päivä kotiin ihan hervottoman laatikkokuorman kanssa.
Max: "Tuleekohan tästä mitään? Karjun niille lisää vauhtia."
Sitten ne alkoi hajoittamaan meidän keittiötä. Tai ensin emäntä pakkasi tavaroita kaapeista. Huolestuneina katseltiin, että mitähän tästä nyt tulee.
Pepsi:  Sitten ne alkoi kokoamaan kaappeja. Minä yritin auttaa, mutta olin vain kuulema tiellä! Miten muka? Ihan näppärästi ne ihmiset kokosivat kyllä kaappeja ilman meitäkin, onhan tämä jo kolmas koti, johon ne minun aikana tekee keittiöremontin (Maxilla vasta toinen). Joten olisin minäkin jo osannut tällä harjoituksella koota kaappeja. No otin sitten valvojan vastuun ja tarkistin kaikki ruuvaukset ja kiinnitykset.
Max:  Ei kun me tarkastettiin yhdessä! Kerran ne laittoi oven kiinni, kun olin tarkistamassa kaapin oven kiinnityksiä; ne ei kai hoksanneet minua.
Max: Apua! Tulkaa auttamaan!
No onneksi ne lopulta huomasivat ja päästivät minut pois. Alakuvassa kävin tarkastamassa kaapin päällyksen ja tulin nopeasti hyllyn kautta alas, ennenkuin ne taas unohtaisivat minut kaappiin.
Että tällaista meillä nyt touhutaan meidän viihdykkeeksi pimeinä iltoina. Jopa vanhalla tiskipöydällä ollaan saatu käydä, kun siinä ei nyt ole ruokia. Sitten kun tulee uudet alakaapit ja tiskipöytä, niin ei saada muka enää käydä (ihan varmasti käydään salaa).
Me voidaan kyllä tulla auttamaan muissakin keittiöremonteissa, sillä ollaanhan me jo asiantuntijoita. Mutta ensin meidän pitää hoitaa tämä oman kodin projekti loppuun.
Ps. Kuvat otettu eri vaiheissa marraskuun aikana. Kaksi viimeistä kuvaa on sunnuntailta, kun emäntä kaikessa sekasotkussa päätti leipoa joulupiparit ennenkuin vesipiste katosi keittiöstä(toviksi tai kahdeksi).

34 kommenttia:

 1. Jee, uusi keittiö jouluksi. :D Hyvältä näyttää ja työnjohtajat on mitä parhaimmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun ehtisi saada kaikki jouluksi kaappeihin laatikoista ja vetimetkin paikoilleen :) Onhan tässä vielä kolme viikkoa ;)

   Poista
 2. Keittiöremontti on vaativaa puuhaa. Minäkin olen kova remontoimaan, eikä meidänkään remonteista tulisi yhtään mitään ilman minun apua. Kivalta näytti tuo teidänkin remontti. - Peppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ne ihmiset osaa jos ei niitä neuvota. Hyvä Peppi että sinä hoidat teillä tämän vastuullisen tehtävän! - Pepsi

   Poista
 3. Tuleepas kivan näköinen keittiö!
  Pepsi ja Max voi tulla meillekin valvomaan keittiöremontin sujumista, sitten kun joskus saisin sellaisen aloitettua..... Tokihan meillä on omiakin valvojia, mutta niillä ei ole vielä keittiöremonttivalvonnasta kokemusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me voidaan antaa teille hyviä vinkkejä! - Pepsi ja Max

   Poista
 4. Remppa, se vasta on mukavaa ja epämukavaa. Meillä on meneillään saunaremppa ja uskokaa tai ei, mutta ei meidän kissoista ole valvojiksi. Fanny on piilossa makkarissa visusti litteänä sängyn alla, Pena on keittiön työpöydän alla ja Maija uskaltaa hieman kurkistella mistä milloin.
  Eli te rohkeat kisut, täällä olisi nyt avoinna ylivalvojan paikka ihan pimeenä ruokapalkalla, ei siis tarvita verokirjaa, siis rohkeasti nyt näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylivalvojan paikka ruokapalkalla - jooooo!!! Tuleehan herkkuja kanssa? - Pepsi ja Max

   Poista
 5. On se hyvä, kun te jaksatte auttaa remontissa. Pysyy kaapit varmasti sitten paikoillaan. Upea keittiö teille on kyllä tulossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tiedä vaikka tippuisivat kaapit ensimmäisestä kattilasta, mutta kun me kattilat tarkastetaan kiinnitykset eivät ne heti tipu ;)

   Poista
 6. Kiitos remppatukitarjouksesta! Pitäisihän se munkin keittiö uusia, mutta kun (raha, laiskuus jne.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me voidaan tulla auttamaan Ilonaa ja Zetoriii! - Pepsi ja max

   Poista
 7. Tehän ootte jo ihan ammattilaisia tuossa remonttitarkastuksessa! Tuossa hommassahan vois kans ehkä tienata muutamia herkkupaloja?!
  Max kaapissa näyttää vähän hupaiselta, hih, onneksi sut päästettiin pois sieltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me ollaan ahkeria remonteissa. Herkkuja ei kyllä saada ehkä sen enempää kuin normistikaan.. - Pepsi

   No kun meinasin jäädä kaappiin! - Max

   Poista
 8. Kaunista tulee ja tarkastajat oikein asiantuntevia ♥

  VastaaPoista
 9. Onpas teillä ollut siellä jännää asiantuntijuutta vaativaa puuhaa! Voi Pepsi kuinka minulla onkaan ollut ikävä sinua!!!! <3 - Hannibal

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Hannibal! Missä sinä olet ollut? Kauhea ikävä! - Pepsi

   Poista
 10. Mekin haaveillaan keittiöremontista, vaikka eivät Nuppu ja Juju ihan noin näpsäköitä apureita osaisi olla. Varsinkaan Nuppu, koska sen hyppytaidot eivät ihan riittäisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkeissa paikoissa mekin ollaan saatu nostoapua pyytäessämme, mutta itse tullaan alas! - Max

   Poista
 11. Ooh, te ootte päässy oikein työnjohtajan hommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun ei nuo työntekijät meinaa arvostaa meidän panosta! - Pepsi ja Max

   Poista
 12. Rempassahan pitää olla valvoja ja työnjohtaja, eihän siitä muuten tule kunnollista. Teille on tulossa hieno keittiö ja takuulla hyvin tarkistettu rakennusvaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tehän sen sanoitte! Ei tule kunnollista ei, jos vain tehdään mitään tarkastamatta tai suunnittelmatta!

   Poista
 13. Eikö ne ihmiset koskaan kyllästy remppaamiseen? Mutta ainakin saatte kiipeillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih - ei ne taida :) Tai no kyllä ne taitaa, mutta kun ne haluaa siistin kodin. Tuleepahan meille vaihtelua! - Pepsi ja Max

   Poista
 14. Kivalta näyttää uusi buugi, ihan uudistettu keittiö. Mä en tykkää remontista, viime keväänä sitä jatkui niin kauan että mulla meni ihan systeemit sekaisin ja aloin merkkaileen. Palvelijat kyllä arvas syyn ja just siitä olikin kissaguru juttu, että me pelätään muutoksia. Koettakaa ottaa lunkisti siellä kamut. Kiva, kun saatte kiipeillä. Terv Tammereen Béla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se remontti aika raskasta, mutta siiihen tottuu ja sitten se onkin ihan kivaa kun on kaikkea tavaraa ja lootia ja kasseja ja uusia piilopaikkoja.

   Poista
 15. Tulipa kivasti väriä! :) Ison talon remppaaminen tuntuu olevan ikuisuusprojekti, mutta varmasti palkitseva sellainen kun asunnosta saa juuri mieleisensä näköisen. :) Ja mikäs siinä tehdessä kun on noin hyvät apurit kaverina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina riittää remontoitavaa lisää ja lisää! Mutta apulaisilla riittää tarmoa :)

   Poista
 16. Noi keittiörempat onkin sellaisia, että ne vaatii asiantuntevan päällysmiehen tai kaksi ! Mutta että jätetään kaappiin oven taakse, esimies sentään siellä jumissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei ollut yhtään reilua jättää minua oven taakse! Miten minä sieltä pidän jöötä! - Max

   Poista
 17. Teillä on laitettu tuulemaan! Meillä on yksi jos toinen asia keskeneräinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meilläkin on keskeneräistä. Kaikki jää vähän niinkuin vaiheeseen ;)

   Poista