sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Joulukissan paketin pakkaus

Kaikki te kolmetoista, jotka olette mukana Joulukissassa, nyt on aika lähettää paketti Salaiselle Joulukissallenne (ohjeet löydät linkistä).
Me  paketoimme tänään yhdessä tuumin meidän Salaiselle Joulukissa-ystävällemme pakettia.
Pepsi hoiti nauhojen osuuden oikein asiantuntevasti ja innostuneena. Max lähinnä seurasi ja antoi vinkkejä (yläkuvassa häntä vasemmalla). Ja emäntä hoiti teippauksen uudella teippitelineellään, joka oli lokakuun "täytyy saada" - ostos.
Max: "Tykkääköhän "ne" meidän paketista? Minulle ainakin kelpaisi tämä lahja."

Tulevalla viikolla kannattaa lähettää paketti matkaan, sillä Postilla on nyt tarjous (7.12. saakka), että kaikki paketit 10 kg:n asti Smartpostin kautta lähettettyinä 5e/kpl. Joten nyt paketoimaan ja pakettia matkaan.
Riippumatta siitä, osallistutko Salaiseen Joulukissaan tänä vuonna vai et, niin toivotamme oikein ihanaa adventtia tänään leivottujen pipareiden kuvalla.

32 kommenttia:

 1. Ihana teippiteline! Mistä noita voi ostaa? Teillä on jo mukavan jouluinen tunnelma siellä, kun on pipareita ja Maxkin saanut joulunpunaista päälleen. Hyvää adventtia myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teippitelineitä löytyy, kun googletat "Scotch teippiteline kissa". Maxin joulunuttukuva on itse asiassa viime joululta :)

   Poista
 2. OI miten jännää päästä katsomaan blogeista mitä paketeista köytyy !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että muistakin on jännää; minua jännittää järjestänä tosi paljon! - emäntä

   Poista
 3. Meilläkin on tänään paketointitalkoot, saa nähdä mitä siitäkin tulee, meneekö vahingossa yksi kissa pakettiin ja uuteen osoitteeseen.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vastaanottaja on varmaan iloissaan kissasta paketissa :D

   Poista
 4. Tuo Postin tarjous tuli kyllä juuri sopivalla hetkellä! Meillä paketista uupuu vielä muutama juttu, pitää lähteä palkan tultua ostoksille :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on jo paketin asiat kasassa, mutta paketointitarpeita pitää vielä hankkia. Hyvä tietää nyt tuo Postin tarjous, pitää laittaa heti alkuviikosta paketti menemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulupaperia piti minunkin käydä viime viikolla ostamassa :)

   Poista
 6. Tämä on niin hieno idea! Mukavaa, että osallistujia tuli noin monta. Ehkä mekin joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tämä on ollut tähän mennessä tosi hauskaa. Ehkä tekin ensi vuonna!

   Poista
 7. Salainen joulukissa on jo paljon ollut mielessä, hiukan viimeistelyä vielä kaipaa. Kiitos pakettitarjousvinkistä. Oikein ihanaa joulun odotuksen alkua <3

  VastaaPoista
 8. Ahkerat ja suloiset pikku tontut! :) Kylläpä jäi kiinnostamaan, mitä siellä paketissa on. Toivottavasti lakot eivät sotke jouluyllärien kulkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi ja Max olivat ahkeria tonttuja. Kun laittaa hyvissä ajoin paketin matkaan, niin kyllä se ehtii varmaan ainakin jouluksi perille lakoista huolimatta :)

   Poista
 9. Ihanat apurit! Joku ilahtuu varmasti teidän lahjasta. Jännää nähdä mitä teille tulee. :) Hyvää adventtia sinnekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä todella toivon, että meidän paketoinnista tykätään. Ihminen keskitty enemmän tuohon sisältöpuoleen, mutta minusta ulkopuoli on tärkein! - Max

   Poista
 10. Mukavaa adventti-iltaa myös teille! Lahjojen paketointi näyttäis teillä sujuvan ihan mallikkaasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketointi on kivaa - sitä on hyvä harjoitella pitkästä aikaa! - Pepsi

   Poista
 11. Tämä on niin jännä juttu ja harmi kun en kiireitteni vuoksi voinut osallistua. Olisi ollut kiva antaa ja saada jotain mukavaa ihanille kissoille ja kissoilta. Maija olisi varmasti ollut innoissaan omasta postipaketista ja myös mielellään jotain käärinyt pakettiin. Jäädään katsomaan mitä paketeista löytyy......

  VastaaPoista
 12. Voi miten ihania pikku apureita siellä on paketointihommissa!

  VastaaPoista
 13. Vielä puuttuu jotain paketista, mutta eiköhän se tässä parin päivän sisään pääse matkaan... Teidän paketti näyttää tosi kivalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, minä en nyt tällä kertaa alkanut muokkaamaan lahjapaperia, vaikka ryttääntyneenä se olisi ollut minusta parempi. - Max

   Poista
 14. Joululahjojen paketointia ja kissa- ja hiiripipareita! Kyllä on pidot teillä kohdallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa- ja hiiripipareitahan (hiiri = gerbiili) niiden kuuluu olla :D

   Poista
 15. Onneksi loppui se lakko niin paketit pääsevät perille. Ihan jännittää kaikkien teidän osallistujien puolesta, mitä saatte!

  VastaaPoista
 16. Jännää, jännää! :) Ihanat paketointiapurit ja ihan paras teippiteline!! :) Mie viime vuonna vannoin, etten tee enää pipareita vaan ostan kaupasta valmiina. Törmäsinkin sitten viime kuussa ihan huippuihin muotteihin eli pipareita tulee tehtyä sittenkin. :D En malta odottaa muottien testausta (ja pipareiden syömistä)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tehdyt piparit ovat vain niiiiin parhaita! Ja teippiteline oli vain saatava. Ja pakettiapurit ihania :D

   Poista