torstai 21. heinäkuuta 2016

Jaffa muutti pois

Max:

Minäpä kerron, kun emäntä tuossa vaan pillittää. Se on käyttänyt kohta varmaan paketin paperiliinoja. Minä en!
Minulla on ollut kurjat kuusi viikkoa. Siitä asti, kun se oranssi kissa muutti meille. Vaikka se oli emännän mielestä ihan kiva (lempeä, seurallinen, sylikissa, komea.. - nyyh..) niin minusta se ei ollut kiva! 
Monta kertaa sanoin, että meidän kemiat EI pelitä! Minä haluan omaa rauhaa emännän kanssa enkä tunkeilijoita! Minä EN enää leiki! Minä EN enää hae emännän huomioita, kun tuo toinen tuli aina väliin. Minä en enää nukkunut levollisesti, jos Jaffa oli huoneessa. Minä EN tykännyt! Ainut paikka, missä rentouduin oli piha - onneksi se EI oppinut valjastelemaan!
Ei Pepsikään siitä tykännyt tippaakaan. Se kertoi murinallaan päivittäin mitä mieltä on. Ja mitä Jaffa sitten teki? No se haki minun emännästä turvaa! Ja sitten se pissi MINUN makuupaikoille. Minun hajuihin! Onko minun hajut muka niin pahoja? Ei se emännän tai isännän hajuihin merkannut, minun vaan (ja pari kertaa Pepsin)!
Lopulta emäntä tajusi että sen pitää ottaa "järki ennen sydäntä". Jaffa on ollut ennen kodin ainut kissa ja ulkoillutkin vapaasti. Meillä ei vain synkkaa. Lopulta se uskoi minua, mutta nyt se vaan nyyhkii niihin paperiliinoihinsa. Sen sydän on kuulema särkynyt, kun joutui luopumaan Jaffasta sen muuttaessa sijaiskotiin se kun ansaitsi oman rakastavan kodin (koti etsinnässä, mistä löytyy!).
Yksi hyvä puoli siitä Jaffasta oli! Opin antamaan vasenta ja oikeaa koukkua ja se nosti jokakerta itsetuntoani hetkeksi! Tosin sitäkään ei olisi kuulema saanut tehdä (kuvassa tassullani olevalle pikku sammakolle en antanut koukkuani). Mikä on oikein ja mikä väärin.. Sitä se emäntä miettii ja on kuin maansa myynyt. Mutta minä yritän Pepsin kanssa lohduttaa!

- Max

56 kommenttia:

 1. Tuo oli varmasti kaikkien kannalta paras ratkaisu. Jaffa on niin ihana kissa, että varmasti löytää oman kodin. Lohduttakaa te Pepsin kanssa mammaa nyt oikein paljon, niin ehkäpä se lakaa nyyhkimästä. Aina ei kemiat vaan pelaa ja silloin on ajateltava kaikkien parasta. Oli se varmaan Jaffallekin raskasta aikaa, mutta nyt jatkatte kaikki elämää. Halit teille kaikille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaffa on tainnut löytää jo kodin :) Se on helpottavaa, mutta ei yllätys, sillä Jaffa on mahtava kissa :)

   Poista
 2. Oih, välittäkää hali emännälle. Muistakaa olla helluja hänelle vaiketta Jaffasta piitanneetkaan. Saatte nopeemmin emännän taas palluttelemaan teitä kun itkut on itketty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan me annettu emännälle paljon huomiota! - Pepsi ja Max

   Poista
 3. Antakaahan emännälle paljon rakkautta, niin eiköhän se nenäliinojen kulutus siitä vähene.
  Kun tietää sen stressin, mikä Tassulinnassa on nämä viikot vallinnut, ei voi muuta kuin ymmärtää tämän ratkaisun. Toivotaan, että rauha ja sopuisa elo palaa Tassulinnaan. Jaffalle onnea sijaiskotiin, ja toivotaan, että se pidemmän ajan koti löytyy pian.
  Voimia koko porukalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta jälkeenpäin tajuan, miten kova stressi täällä olikaan. Pepsi ja Max ovat aivan eri kissoja kuin pari päivää sitten.

   Poista
 4. Voi itku! Toivottavasti Jaffa saa pian oman kodin, eiköhän, kun on niin söpöliini. Teillä rauha palasi takaisin, hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauha palasi Tassulinnaan ja Jaffa on tainnut löytää kodin :)

   Poista
 5. Emännälle suuren suuri hali. Vaikea ratkaisu, mutta taisi olla kuitenkin paras kaikista. Jaffa saa varmasti rakastavan kodin jostain toisaalta ja kenties ainoana kissana. Toivottavasti Tassulinnan rauhallinen elämä palaa nopeasti takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaffa on rakastava kissa, joka haluaa antaa ja saada rakkautta :)

   Poista
 6. Emännälle jaksuhalit! Muistakaa te myös pitää emäntää nyt oikein hyvänä.

  Toivotaan, että Jaffalle löytyy vielä hyvä oma koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, emäntä tarvitseekin nyt haleja! - Pepsi ja Max

   Poista
 7. Voi ku tuli paha mieli. Harmi ettei kemiat kohdanneet. :( Höh. Mutta varmasti oikea ratkaisu kaikkien kannalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kemiat olivat ihan vastakkaiset. Eikä se siitä alkanut helpottamaan kuudessa viikossa.

   Poista
 8. Jaffalle hyvää jatkoa, varmasti sopiva koti löytyy.

  Emännälle oikein iso voimarutistus, kaikkenne yrititte, mutta aina ei vaan onnistu. Toivottavasti Tassulinnaan saadaan pian rauha ja turvallisuus takaisin kaikille ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tassulinnassa on ollut ihmeen rauhallista ja Pepsi ja Max ovat kokeneet olonsa turvallisiksi :)

   Poista
 9. Olipas kurjaa :( Toivottavasti Jaffalle löytyy oma koti pian!

  VastaaPoista
 10. Onhan se surullista, mutta varmasti kaikkien kissojen kannalta parempi näin ennekuin tilanne olisi kärjistynyt kunnon tappeluksi. Meille otettiin aikanaan pieni löytökissanpentu ja entiset syrjivät sitä koko ajan, kunnes Armas karkasi lopullisesti yön pimeyteen. Toivotaan että Jaffa saa pian oman rakastavan kodin jossa se saa olla ainoa kissa perheessä.

  VastaaPoista
 11. Voi kurjuus :( Aina ei kemiat osu kohdalleen, vaikka yritys olisi kuinka kova. Voimia ja Jaffalle onnea uuden kodin etsintään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä kyllä yritti tosissaan. Ja minä myös vasemmalla koukulla ;) - Max

   Poista
 12. Voi eikä! :( Mutta toivottavasti Jaffa saa rennon kodin itselleen, jossa saa ehkä sitten olla ainoa kissa, kun siihen on tottunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaffalle ainoana kissana eläminen on paras vaihtoehto

   Poista
 13. Voi mikä kurjuus! Sydän oli särkyä meilläkin, kun jossain vaiheessa näytti, ettei Pikin ja Kajsan yhteiselo ala sujumaan. Uuteen kissaan kiintyy niin kamalan nopeasti :( Onneksi on varmaa, että Jaffa löytää kyllä hyvän kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaffaan kiintyi kyllä hetkessä kovasti, luonne on niin rakastava. Siksi eroaminenkin oli vaikeaa.

   Poista
 14. Voi, onpas ikävä juttu, mutta ihan varmasti oikea ratkaisu vaikka pahalta tuntuu. Oikain paljon tsemppiä ja jaksamista! <3

  VastaaPoista
 15. Sydän itkee teidän kaikkien puolesta, tämä varmasti oli oikea ratkaisu ja Tassulinnaan tuli entinen rauha. Jaffa, toivottavasti saa hyvän yhden kissan kodin ja saa itselleen oman rauhaisan reviirin.
  Jaffalle toivon kaikkea hyvää ja samoin Tassulinnan väelle, aina ei kaikki hyväksi toivottu asia mene niin kuin olemme toivoneet ja varsinkin kissat ovat niin herkkiä kaiken muutoksen suhteen.
  Tsemppiä kaikille❤️

  VastaaPoista
 16. :--( Surullista etteivät tulleet toimeen keskenään. Onhan tuo kamalaa hylätä oma lemmikki vaikkakin se oli lemmikkinä vain murto-osan ajasta mutta silti siihen on jo ehtinyt rakastua. :'( Voimia paljon ja onnea Jaffalle uuden kodin etsintään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hylkäämisen tunne siinä pahin on. Mutta onneksi uusi koti taisi jo löytyä :)

   Poista
 17. Tosi ikävää! *hali* Mutta Jaffa saa varmaan hyvän kodin! Ja nyt teilläkin on rauhallisempaa kissakontakteissa. Vaikka on tylsää sanoa "kyllä se siitä", mutta kyllä se silti siitä.

  VastaaPoista
 18. Toivottavasti nenäliinoja ei enää kulu yhtä paljon ja kehräilette molemmat siellä emännän kainalossa. ♥ Tämä päätös oli varmasti paras teistä jokaiselle. Pidämme peukkuja, että Jaffalle löytyy pian ihana koti, jonka saa ihan omaksi reviiriksi. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan kehrätty emännälle toooosi paljon! - Pepsi ja Max

   Poista
 19. Voi rähmä :( Ei kaikki aina mene niinkuin suunnittelee, mutta asioilla on kuitenkin lopulta tapana järjestyä.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erilaisen kuvittelin tämän kesäloman kissojen kanssa olevan, kiitos!

   Poista
 20. Paljon jaksamista emännälle, tuossa ajassa ehtii jo kiintyä niin kovasti, että luopuminen tuntuu todella pahalta. Sitten taas toisaalta varmasti oli viisas päätös että Jaffalle etsitään uusi koti, jos kemiat ei vaan kohtaa kissoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eroaminen kiintymisen jälkeen ei ole helppoa. Mutta onneksi Pepsistä ja Maxista näkee jo eroamisen hyvät puolet.

   Poista
 21. Surullinen juttu, voimia ja jaksamista emännälle! Ratkaisu oli varmasti oikea. Toivotaan, että Jaffa löytää pian uuden kodin.

  VastaaPoista
 22. Hyvä ratkaisu. Noin kävi myös meillä, Minni ei hyväksynyt ihanaa kaveria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se olikin, en muistanutkaan että sinulla on sama kokemus; miten ristiriitaiset tunteet ovatkaan kun taistelee sen kanssa mikä on paras ratkaisu.

   Poista
 23. Lyhytaikaisestakin lemmikistä luopuminen on vaikeaa, mutta päätöstä varmasti helpottaa se, että nyt on perheessä taas asiat ja kisut ennallaan ja Jaffakin löytänyt uuden kodin näin nopeaa ♥ Koittakaahan, tai kisut varmaan ainakin ilman kehotustakin :D, nauttia stressittömästä loppukesästä! ♥

  VastaaPoista
 24. Rohkeita olitte kun yrititte. Joskus elämässä asiat eivät vain mene niinkuin toivoisi. Halauksia sinne -ja toivotaan että Jaffa saa hyvän kodin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaffa sai hyvän kodin :) Onneksi, sillä noin upeaa personaa ei halua jättää heitteille!

   Poista
 25. Onneksi Jaffalle löytyi koti! Ihmisten suunnitelmat eivät aina mene niin kuin pitäisi. Nimimerkillä kokemusta on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kissojen suunnitelmat on tärkeimpiä! - Pepsi ja Max

   Poista
 26. Ihanaa oli, että yrititte. Fiksu tekee päätökset kissojen näkökulmasta, vaikka se ei olisikaan mieluisa. Vielä ihanampaa tilanteessa on se, että Jaffan oma koti löytyi niinkin nopeasti ja teidän lauman rauha palaantui ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi sitä vain toivoi että kaikki sopeutuisivat, mutta ei. Meidän laumassa Pepsillä oli tänään pitkästä aikaa kunnon hepulit :D

   Poista
 27. Kissojen kemiat ovat mystinen juttu. Tämä oli varmasti paras ratkaisu kaikkien kissojen kannalta. Onnea Jaffalle uuteen kotiin ja loppuelämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei noita kemia-asioita oikein ymmärrä. Tosin ei aina ihmistenkään :D

   Poista