maanantai 11. heinäkuuta 2016

Jaffan nimilaatta

Jokaisella kissallamme on kaulassaan kaulapanta ja siinä nimikoru. Tämä siksi, että emäntä pelkää hulluna kissojen katoavan karkuretkillään (joita tapahtuu onneksi erittäin harvoin) ja emäntä haluaa, että mahdollinen kiinniottaja/löytäjä saa otettua häneen yhteyden, jos kissan sattuu kohtaamaan.
Nyt on Jaffallakin oma nimilaatta, joka on saatu nimilaatat.com :lta blogiyhteistyönä.
Jaffalla on ollut todella kova opetteleminen kaulapannan pitoon. Sitä yritetään edelleen rapsuttaa välillä pois neljän viikon käytön jälkeen. Mutta kyllä se siihen vielä oppii täydellisesti ja emäntä saa olla hitusen huolettomampi, jos Jaffa karkaa oven raosta :)
Väriltään emäntä valitsi Jaffalle kultaisen korun, jossa etupuolella tosiaan lukee etunimi ja toisella puolella emännän puhelinnumero. Nättejä nimilaattoja saa siis täältä.

Jaffa: Sopiiko tällainen nimilaatta minulle?

24 kommenttia:

 1. Hieno laatta! Tuo on kyllä kätevä. Itse olen taas "vähän" liian neuroottinen noitten kaulapantojen kanssa, ja pelkään että Kisu kuristuu niihin yksin olleessaan. Vaikka tiedänkin, että niitä on sellaisia, mitkä aukeaa jos jää johonkin kiinni. Sama kaulureiden kanssa. Inhoan jättää kissaa yksin niitten kanssa. :D Meidän pojat on kyllä sirutettu, että toivottavasti ne kiikutetaan jonnekkin luettavaksi. Siis jos karkaisivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pannat kyllä aukeavat ja emäntä ei laita koskaan niitä niin tiukalle, etteivät ne mahtuisi menemään korvien yli, jos jäämme kiinni. Kokemusta meillä on - Pepsi ja Max

   Poista
 2. Meillä kissat liikkuu niin paljon metsässä, etten uskalla pitää pantoja, etteivät jää kiinni mihinkään. Yksi kissa aikoinaan oli kova pyydystämään lintuja ja sille laitettiin kulkunen kaulaan, kyllä väheni lintusaaliit =) Jaffalle tuo nimipanta käy kauniisti, niin sopiva värikin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Panta lähtee kyllä pään yli, jos jään kiinni. Mutta se kulkunen pelottaa kaikki linnut :( - Pepsi

   Poista
 3. Täydellisen jaffamainen nimilaatta!

  VastaaPoista
 4. Sopii oikein hyvin ja värikin on aivan oikea :)

  VastaaPoista
 5. Ihan täydellinen laatta sinulle, Jaffa! Kultaväritys oli ainut oikea vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntäkin meinasi että olen täyttä kultaa :) - Jaffa

   Poista
 6. Hienosti sopii. Sointuu kivasti väreihisi.
  -Manni-

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno laatta Jaffa! Sopii sulle hyvin. Minäkin haluaisin laatan, mutta kun en ulkoile niin en kuulemma tarvi. - Peppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään vielä ulkoile kuin häkissä, mutta ehkä joku päivä tuolla suuressa maailmassakin :) - Jaffa

   Poista
 8. Ihan just sun värinen laatta, Jaffa! Olet niin kaunis ja komea, olenkohan sanonut sen jo muutaman kerran aikaisemmin? :)

  VastaaPoista
 9. Juuri oikean näköinen laatta punaiselle pojalle <3
  Mutta kannattaa laitattaa vielä sirukin, jos se panta sattuu karkureissulla tipahtamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä aikoo tilata sellaisen siruajan, kun "ehtisi" - Jaffa

   Poista
 10. Sopii on tosi ihana nimilaatta <3 Mikrosiru olisi myös hyvä tosin mikä minä olen huutelemaan kun en ole siruttanut vielä kumpaakaan... Olisipa kasvattaja siruttanut niin elämä olisi helpompaa :D

  VastaaPoista