perjantai 2. kesäkuuta 2017

Tammereen retki

Pepsi ja Max:

Me aloitettiin kesäkuu Tammereen retkellä. Ei voitu jäädä kotihoitoonkaan, kun meidän vakihoitaja ei kuulema päässyt meitä hoitamaan. Joten me lähdettiin sitten emännän ja isännän mukaan.
Mentiin sinne meidän tuttuun kerrostalopaikkaan, jossa ei ollakaan käyty sitten viime vuoden, mutta heti tunnistettiin paikat ja ruvettiin vaatimaan pääsyä vanhoihin lemppareihin. Parveke on niistä yksi!
On niin mukava seurata liikennettä ja ihmetellä miten täällä on niin isot lehdet puissa ja ruohonkin saisi jo leikata.. Joku citypupukin hyppeli 🙀
Pepsi kävi myös sisäpihalla valjastelemassa. Sinne mentiin repussa. Kun Pepsi oli astumassa repusta ulos, oli joku iso otus sen takana!
Eikun se olikin Ruffe!
Ruffe on komea meidän emännästä, mutta Pepsi murisi ja tuumi, että kiva tavata blogikaveri ihan livenä, mutta kyllä Ruffe on enemmän Nupun tyyppiä.
Lomaan kuuluu tietenkin hyvät unet ja me nukuttiinkin oikein makoisasti (paitsi päivällä hissin rakennusmiesten mölytessä).
Oletteko te tavanneet toisia kissoja nenäkkäin? Mitä olette heistä tuumanneet?

22 kommenttia:

  1. Tosi kiva tollanen kissojen oma ikkuna partsilla!
    Meistä ei oo kyl kumpikaan tolleen pihalla tullu vastakkain vieraiden kissojen kanssa. Koirien vaan.
    -P&P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo partsi on kyllä meistä niin paras! - Pepsi ja Max

      Poista
  2. Meillä oli yksi kaveri jonka kanssa seurusteltiin terassin verkon lävitte. Mut palvelija ei tykänny siitä?! Ja ny meillä on pleksillä estetty moiset tuttavuuksien tekemiset, höh.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On meilläkin häkin luona käynyt vieraita, mutta tämä olikin blogituttu :) - Pepsi

      Poista
  3. Nuppu oli saada slaagin, kun se näki Pepsin ja Ruffen yhteiskuvissa, mutta onneksi Pepsi oli solidaarinen sisko, joka muistutti Ruffea, kenelle räggäripojan sydämen pitäisi sykkiä! :-D Nuppuhan ei siis missään nimessä ole mustasukkaista sorttia (vaan hyvinkin valkosukkaista), mutta sillä on kyllä muutama kiperä kysymys sulholleen. Meidän pömperöt eivät ole koskaan tavanneet muita kissoja, mutta Nuppu kyllä haluaisi Ruffen kainaloon, jos niiden suhde suinkin saadaan taas raiteilleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruffe sanoo että on aloittanut Nupun vuoksi jumpat ja muut häitä varten ja täällä vaan puhutaan että JOS suhde saadaan taas raiteilleen. Ruffe ei ymmärrä tyttökissoja, mitähän kollipoika on taas tehnyt. Voi teitä tyttöjä kun aina on joku vialla!!

      Poista
    2. Vähän nyt tarvitsisi lirkutella, jotta Nupulle tulisi vakaampi olo. On meinaa Ruffe näissä kuvissa melko kiinnostuneen näköinen, että kukas kaunotar siellä kassissa oikein majaileekaan. :-D Ja ihan kuin ois viikset vähän syyllisesti tuossa viimeisessä kuvassa. Mutta kyllähän Nuppukin häitä suunnittelee yhä vaan - tänään ladattiin audiokirjastosta Mendelssohnin häämarssi jne.

      Poista
    3. Ei hätää Nuppu! Ihan vaan moikattiin ja minä murisin Ruffelle. Saat kyllä komean sulhon, siitä kannattaa pitää kiinni! - Pepsi

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Oli kiva tavata blogikissa livenä eikä vaan blogin ja emännän kuvien kautta; uusi aluevaltaus! - Pepsi

      Poista
  5. Varmasti kiva vierailu! Ja Tampere on hieno paikka muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kai se Tammere jees. Me nyt ei tunneta kuin tuon yhden kerrostalon ympyrät - Pepsi ja Max

      Poista
  6. Ihanat Pepsi ja Max reissulaiset. Edesmenneen Minja kisuni kanssa kävimme aina puistossa valjailla ja Minja nuuhkutteli aina uteliaana muita koiria ja hänellä olikin sitten ihan paras ystävä kamuni Paavo koira. :)

    Terkkuja Oskulta, Oskua nyt vähän hermostuttaa, kun ilmat menevät ees sun taas ja muutenkin on levoton mieli. <3 Osku reppuli <3 Ruoka ja hellyys maistuu kyllä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osku, kyllä se kesä nyt kuitenkin seuraavaksi on, vaikka mekin epäiltiin että hypätään siitä yli - Pepsi ja Max

      Poista
  7. Ohoh, onpa teillä ollut jännät paikat Tampesterissa! Ruffen ja Nupun suhteeseen tuli kertaheitolla lisää säpinää, kun Pepsi kävi vähän sekoittamassa pakkaa.. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan se kohteliasta tervehtiä, kun kadulla kohtaa ;) - Pepsi

      Poista
  8. Vai täällä Tammereella olette käyneet, tää on ihan jees kaupunki.
    Kun te kävitte Tammereella minä sairastin pahaa flunssaa ja Maija-kissa jaksoi olla uskollisesti minun seuralaisena.
    Tämä kylmä kevät on sellaista petollista flunssa-aikaa. Toivottavasti matkanne oli oikein hyvä ja onnistunut ja myös pysyitte terveinä koko sakki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä me käytiin, mutta ei saatu flunssaa! Emännällä oli mielessä teidätkin, mutta kun reissu tuli niin äkkinäisesti, niin ei se sitten ruvennut kyselemään :)

      Poista
  9. Teillä ollut mukava reissu, ja blogituttukin on tavattu, kivaa=)

    VastaaPoista
  10. Oho, vähän erilainen bloggaajatapaaminen! Tosi kiva kun pääsitte tapaamaan, vaikkei Ruffe Pepsin tyyppiä ollutkaan. :D Ihana miten tuossa parvekkeessa on otettu lemmikit huomioon, kunnon tarkkailureiät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin halusin bloggaajatapaamiseen! Tuo parveke on paras! - Pepsi

      Poista