torstai 21. kesäkuuta 2018

Juhannusreissussa 1

Pepsi:

Pääsimme eilen lähtemään ihmisten kanssa juhannusreissuun. Tämä on ensimmäinen osa jutusta, sillä voi olla että teemme vielä toisen, sillä onhan tässä vielä monta reissupäivää ja kohde vaihtuu tänään.
Majoitumme Maxin kanssa viime yöksi anopin ja appiukon puutarhamajaan, sillä emme saa mennä sisälle allergiasyistä (mitähän allergista meille on muka siellä sisällä?). Mutta mikäs siellä majassa pitkää yötä viettäessä; valoisaa ja ihan lämmintäkin.
Minä halusin hetipian välipalan jälkeen ulos kuten joka kerta, kun ovi avautui. Sain valjastella talon pihassa. Huomioni kiinnittyi välittömästi naapurin pihaan. Mitä nuo on?
Ihan kuin maalla jänikset pihalla, mutta miksi nuo on verkkoaidan sisällä ja tuijottavat vain minua? Miksi en saa mennä lähemmäksi tekemään tuttavuutta vaan piti jatkaa heti matkaa?
Tarkistetaanpa seuraavaksi kasvimaat. Ihan ovat hyvässä vauhdissa juu. Niinkuin minäkin, jatketaan!
Pitihän minut yhdet hiekkakylvyt ottaa lomalla. Emäntä moitti juhannusturkkiani, mutta pesin sen sitten sisällä majassa puhtaaksi.
Ai mitäkö Max? Se pysyi sisällä majassa eikä halunnut lähteä tutkimaan maailmaa. Kävi se kerran kyllä tuossa majan terassilla kurkkaamassa ja maistamassa heinää.
Mutta minä en majassa pysy, jos ei ole pakko. Reissaaminen on hauskaa!

Hyviä juhannuspäiviä!

30 kommenttia:

 1. Tuohan on mitä mainioin yöpymispaikka, näköalat joka suuntaan ja ihan pitsiverhot! Niin eikä potkiskelevat ja kylkeä kääntävät ihmisetkään ole vaivoina :)
  Vaan onpa siellä mielenkiintoiset naapurit! On ihan väärin, että et saanut mennä tutustumaan, ihmiset on kyllä kummallisia kaikkine typerine sääntöineen.

  Oikein kivaa juhannusta teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsiverhot sopivat kyllä tyyliini! Naapureihin olisi ollut kiva tutustua paremmin! Kivaa juhannusta sinnekin! - Pepsi

   Poista
 2. Oikein hyvää juhannusreissua teille! Nauttikaa ja muistakaa kertoa mitä kaikkea matkalla tapahtuu.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 3. Valoisaa juhannusta teille! Ihanan majapaikan olette saaneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko tai älä, mutta tuolla oli valoisaa varmaan koko yön! :O - Pepsi

   Poista
 4. Hulppeata, teille on varattu oma BB-vierastalo. Kissathan ovat tunnetusti allergisia joillekin ihmisille :)
  Iloista juhannusreissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BB-vierastalo oli ihan kiva, voisin mennä toistekin. Totta tuo allergisuus, en voi sietää joitakin ihmisiä, tosin en tiedä kuka tuolla olisi sitten ollut sellainen.. - Pepsi

   Poista
 5. Oi kuinka teillä on ollut jännittävä niin reissu, kuin yöpymispaikka. Osku täältä toivottaa hyvää juhannusta emännän kainalosta ja Miki tuolta tyttären huoneesta, kun siellä on se uusi hamsu Mini ja koko ajan pitäisi sitä hieman katsella. ;)

  VastaaPoista
 6. Aikaste hieno hotellihuone teillä 😊

  VastaaPoista
 7. Wau, mikä vierailuhuone. Kyllä kelpaa. Saattaa olla, etten minäkään olisi ihan noin rohkeasti uskaltanut lähteä tutkimaan maastoa. Olet todella rohkea Pepsi!

  -Herra Karvajalka-

  VastaaPoista
 8. Ikioma yöpaikka on aika hieno! Kelpaa katsella maailman menoa isoista ikkunoista pitkin yötä, näkee varmaan paljon sellaista, mitä ei päivisin tule vastaan. Eikä ihmiset komenna menemään nukkumaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaankaan ihmiset käskeneet tuona yönä olemaan hiljaa ja nukkumaan! Saatiin valvoa niin pitkään kuin huvitti! Harmi kun yksikään fasaanilintu ei tullut lähelle majaamme. - Pepsi ja Max

   Poista
 9. Vautsi, siis ihan oma mökki vaan teille! Mut toi tuoreruoka on kyl laitettu aika harmillisesti tollaseen häkkiin piiloon. Pääsitteks yhtään pyydystämään?
  -P&P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun ei emäntä päästänyt. Puhui vaan ettei saa ylittää naapurinrajaa. Höh, mitä se olisi haitannut? - Pepsi

   Poista
 10. Lomareissut ovat mukavia ja varsinkin jos on ihan oma mökki käytössä, tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 11. Te olette kyllä aikamoisia matkailijoita, varsinkin Pepsi ! Nyt on hyvä B&B ollut teille, hyvää viihdytystä ja ruohotkin oven vieressä :)
  Hyvää juhannusta meidän jengiltä, teidän jengille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Triolan jengi! Ruoho ovella oli kyllä meidän mieleen :)

   Poista
 12. Hyvää jatkoa juhannusreissaamiselle, Pepsi ja Max!

  VastaaPoista
 13. Hienossa kesähuvilassa pääsitte yöpymään! :) Ja söpöt pupunaapuritkin vielä!

  VastaaPoista
 14. Ihanan näköinen paikka! :) Juuri sopivasti kaikkea: lämpöä, varjoja, piiloja ja RAUHAA. Ja ihka oma mökki!

  VastaaPoista