keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Lapsuuden leikit: My Little Ponyt

Edellisessä lapsuuden leikit kirjoituksessani barbeista, kyseltiin oliko minulla My Little Ponyja lapsuuden leikeissä. Mökillä käydessäni kaivelin arkusta vastauksen 😊
Minulla oli kaksi ponia. Vasemmalla Synttäri, jonka oikea nimi on tutkimuksieni mukaan TuttiFrutti ja oikealla Kukka, jonka oikea nimi taas on Posey. Molemmat ovat 1980-luvulta.
Ensimmäinen poneistani oli Kukka, jonka harjaksia rakastin harjata ja letittää. Hänellä ei ollut muuta "omaisuutta."
Mutta Synttärin mukana alkoi juhlien vietto, sillä hänellä oli koko synttäritarvikkeisto mukanaan.
Synttäri kutsui juhliinsa tietenkin Kukan kutsukortilla. Tulija sai tullessaan hatun päähänsä.
Ja sitten aloitettiin juhlat.
Leikittiin aasinhäntä poninhäntä leikkiä. Häntiä oli kaksi erilaista ja silmille huivi.
Ja tietenkin syötiin kakkua ja juotiin mehua. Näitä astiastoja ja kakkua muuten lainasivat barbit aika tiuhaan 😁
Illalla ystävykset lähtivät ulos viitat/loimet päällä. Ne olivat emännän itse tekemät ja lämmittivät mukavasti viileässä.

Oliko teillä My Little Ponyja lapsuuden leikeissä?

10 kommenttia:

 1. Itellä ei poneja ollut, mutta kaikilla (ainakin siltä tuntu) naapureilla oli. Nykyäänhän nuo taitaa olla arvotavaraa, varsinkin noin hyvässä kunnossa. Hienot loimet oot väsänny. :)

  VastaaPoista
 2. Onpa söpöt ponit. Itselläni oli kanssa poneja noin kymmenkunta. Tykkäsin enemmän vähän pienemmistä poneista. Suosikkini niistä oli keltainen Tikkari, jolla oli tikkareiden kuvia selässä ja harja punavalkoinen. Hän oli kaikeissa leikeissäni ujo, vähän samalla tapaa kuin sinulla oli barbieleikeissä hahmoilla persoonallisuudet. Ponit ei itelleni kuitenkaan ollut läheskään niin rakkaita leluja kuin iki-ihanat barbiet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla olikin monta ponia sitten! Barbit olivat minunkin suosikit. Vaihteeksi oli kiva leikkiä myös poneilla.

   Poista
 3. Meillä oli kans siskojen kanssa muutama poni yhteisenä. Tuo synttärikakku näyttää tooosi tutulta ja mietinkin tässä, että oiskohan meillä ollut tuo sama poni. Mikäli näin, niin ainakaan noin hyvässä kunnossa ponit eivät ole säilyneet tavaroineen! Pitääkin tutkia ensi kerralla vanhempien luona käydessäni, jos noita löytyisi jostain varaston uumenista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Synttärikakku oli kelpoinen moneen leikkiin :D :D

   Poista
 4. Mulla oli pienenä heppatyttönä iso talli täynnä monenlaisia hevosia ja poneja, ja mukana oli myös kaksi My Little Ponya. Vaikka nykyisin rakastan varsinkin uuden "Ystävyyden taikaa" -sarjan poneja, niin siihen aikaan mun suosikkeja olivat ne mahdollisimman oikean näköiset hevoset. My Little Ponyt kuvittelin aina shetlanninponeiksi ja yritin unohtaa faktan, että toinen (Nuppu nimeltään!) oli violetti ja toisella (Tähdenlennolla) oli siivet... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin että heppatytöllä oli poneja. Minä kun en heppatyttö ollut, niin ponyja ei ollut enempää. Violetti ja siivet sopivat varmasti poneille, vaikka shetlantilaisille :D

   Poista
 5. Minulla oli ja miten rakkaita leluja ne olivatkaan! ♥ Ne on jo kuitenkin myyty eteenpäin naapurin lasten iloksi.

  VastaaPoista