keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Oscar testissä

Saimme blogiin testiin Eläinruokatehdas Lemmikki Oy:n uutuus raksuja kissoille. Emännän avattua laatikon molemmat kissat olivat heti tutkailemassa pakettia.
Oscar -ruoat ovat korkealaatuisia tuotteita, joiden lihapitoisuus on jopa 90% ja sisältävät runsaasti proteiinia.
Oscar  saa pisteet emännältä lisäksi kotimaisten raaka-aineiden käytöstä.
 Pepsi ei raksuista niin piittaa, mutta maistaa kuitenkin toki piti.
Max (raksujen rohmuaja) sen sijaan pääsi maistelua pitemmälle 😉

Lokakuun alusta lähtien tätä laadukasta kissojen kuivaruokaa pitäisi löytyä mm hyvin varustelluista S- ja K-kaupoista, Tokmanneista, Hankkijalta ja Verkkokauppa.comista. Oscar tuotteista löytyy erilaisia vaihtoehtoja kissojen lisäksi koirille ja linnuille. Tästä pääset heidän sivuilleen.

16 kommenttia:

 1. Minäkin odotan tätä ruokaa ja aion tarjota sitä kissoilleni. Oscar-herkut ainakin ovat kelvanneet niille. On ikävää, että monissa eläinruuissa raaka-aineiden alkuperämaa ja valmistusmaakin jää hämäräksi. Vaikka ruoka muuten vaikuttaisi laadukkaalta, ei tee mieli syöttää kissoille esim. kiinalaista kanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkuja mekin ollaan aiemmin saatu, ne on hyviä! - Max

   Poista
 2. Meidänkin mami osti noita samoja raksuja tänään, kun bongasi ne Talouspörssin (!?) kissanruokaosastolta. Ei kuulemma edes tiennyt, että siellä on lemmikkiosasto.
  Meistä ne oli ihan hyvän makuisia, mutta hammaspuoli Sofi ei voinut niitä syödä, koska raksut olivat niin isoja ja kovia. Mami murensi niitä ja Sofi sentään maistoi. Olga söi hyvällä halulla, kun liotettiin niitä vähässä vesitilkassa.
  Pikkuisen olisi siis vielä tuotekehityksellä töitä. Pisteet kotimaisuudesta ja turhien aineiden puuttumisesta.

  VastaaPoista
 3. Hienoa jos on selkeästi kotimainen tuote. Nykyään ei tahdo saada selville missä on tehty, kun tuotteen kyljessä lukee vain valmistuttaja. Esim. marsujen heinä tuotiin aikanaan Saksasta, eikö sitä heinää muka kasva Suomessakin. Meillä ei kylläkään kolmesta kissasta syö kuin yksi nappuloita, muille hienohelmoille pitää olla märkäruokaa ja tietenkin annospussista, ei missään tapauksessa halvemmasta tölkistä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei arvonsa tunteville kissoille halpa tölkkiruoka kelpaa 😉 - Pepsi

   Poista
 4. Höh, ei meidän kaupoissa oo tollasta. Eikä me kyl muutenkaan o saatu pitkään aikaan raksuja. Noi kuulostaa tosi hyvältä!
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me pistetään sulle postiin vähän maisteltavaa, kun teiltä ei löydy. Eiks ruottissa oo ollenkaan hyviä raksuja, kun et oo raksuja saanut; mä en kestäisi sellaista! - Max

   Poista
 5. Aika hyvältä kuulostaa! Ja aika hyvin että kahdesta kissasta ainakin toiselle kelpaa. :D Ostetaan kokeiluun, kunhan tulee vastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa kenelle kelpaa :D Miksi on niin vaikea löytää ruokaa/herkkua mikä kelpaisi molemmille kissoille :/

   Poista
 6. Wau, teille tuli tuo näytepaketti perille! Me tilattiin tuommoinen myös syyskuun puolessa välissä ja 20.9 laittoivat tulemaan. Mutta perille ko paketti ei ikinä tullu :(
  Tartteekin katella kaupoista ja kattoa kumman tyyli, Pepsin vai Maxin, tulee meillä voitolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sinun pitää kysyä että mihin paketti on eksynyt Jos vaikka naapurit syövät niitä isolla halulla :D :D

   Poista
  2. Hmmmm, naapurissa asuu kyllä isoooo Maine Coon....

   Poista
 7. Oi, niin tykkään, että oikeasti laadukkaita raksujakin on rantautunut tavallisiin kauppoihin! :) Oscarit on todella laadukkaita ja oikeasti lihansyöjälle sopivia. Ja suomalaisia! Siis WOW! Tykkään myös todella paljon, että lisäravinteet on näissä kunnossa. Monesta jää uupumaan lisätyt B-vitamiinit tai jodi, joissakin molemmat.

  VastaaPoista