sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Sydänystävän ruokaa

Mikä kissanruoka on niin vastustamatonta että se jopa varastetaan kissojen toimesta? Sanoisin ettei sellaista ole, jolleivät ihmiset olisi käyneet yksi päivä kaupassa ja kotiin palatessa lattialla matolla olisi ollut revitty näytepussi Power of Naturen raksuja.
Pahoittelut ettei tämän ruoan ensimmäinen edustuskuva ole kovin.. hmm.. edustava.
Kävi niin, että aamulla emäntä nosti Sydänystävän näytepussin tiskipöydälle muiden tavaroiden taakse. Minigrippussi oli lisäksi vielä pienen paperipussin sisällä. Ajatus oli myöhemmin päivällä tehdä kissoille raksutesti tällä testipussilla.
Pepsi ja Max: Kukahan tämän on tehnyt? Onpa outoa, kun meidän raksut on noin raadeltu! 🙀
Voin kuvitella tapahtumien kulut. Meillähän kissat eivät saisi tiskipöydällä käydä ja eivätpä ne käykään kotona ollessamme. Mutta poissaollessa on ennenkin havaittu merkkejä luvattomuudesta 😁 Todennäköisesti Max on löytänyt raksupeppuna raksut, tiputtanut paperipussin lattialle ja raatojäljistä päätellen Pepsi on tehnyt raateluvaiheen, jotta raksuja on päästy maistelemaan.

Löytäjä saa pitää!
Mitä nämä Pepsiäkin näin kiinnostavat raksut ovat? Ne ovat Power of Naturen Active Cat Cookies kananliharaksuja, jotka ovat viljatonta ja luonnonmukaista ravintoa kissoille. "käytämme kuivattua ja tuoretta kananlihaa sekä kananmunia. Kananliha ja kananmunat ovat parhaita proteiinin lähteitä - kissan elimistö pystyy käyttämään ne yli 92% hyväkseen." Lisää voit lukea juuri tästä mausta (makuja ja sisältöjä on siis sarjalla useampia).
Pisteet siitä että pakkaus kelpaa kierrätykseen 😊
 Saimme Sydänystävästä Pirkkalasta ison pussin testiin näitä raksuja:
Pepsi ja Max: AVATAAN JO!
Nom nom nom..
Täytyy kyllä myöntää että Pepsin ahmisesta päätellen tälle nirsolle raksujen syöjälle on löytynyt terveellinen raksu, joka todella maistuu!
Max: Kaikki meni jo, saanko lisää?
Tälle raksulle on vaikea olla antamatta täysiä pisteitä sekä Pepsiltä että Maxilta, sillä niin hyvin ruoka on maistunut jo useamman päivän ajan. Tässä vielä linkki Sydänystävän verkkokauppaan.

18 kommenttia:

 1. Ilmeisesti "niin hyvää ettei sanotuksi saa" ;D

  VastaaPoista
 2. Tää on vaaaan niin hyvää! Ihanaa kun löytyi uusi paikka mistä niitä saa. Palvelija ennen wanhaan tuotatutti niitä Järvenpäästä... Mut se lysti loppu surullisesti.
  Kiitos vinkistä!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voitte taas vaatia herkkuruokaa! - Pepsi ja Max

   Poista
 3. Loistavaa, löytyy verkkokauppa ja myös jälleenmyyjiä meidän alueelta. Täytyypä päästä noihin taas käsiksi, sen verran kehuttuja ovat :)

  VastaaPoista
 4. Mitä? Eihän me kissat TIETENKÄÄN mennä tiskipöydälle, jos se kerta on kielletty! Raksut on repinyt ns. kolmas taho. Niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Ei tosiaankaan olla menty tiskipöydälle! Se on ollut varmasti SE! - Pepsi ja Max

   Poista
 5. Raksuista laadukkainta, mitä on. Meillä syödään CatFee's Favoriteä, aina kun laiska täti jaksaa lähteä 20 kilsan päästä (Vuosaaresta ) niitä hakemaan. Lähikauppias lopetti vähän aikaa sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laadukas ja herkullinen raksu on kissan oikeus! - Pepsi ja Max

   Poista
 6. Voi Pepsi, löytäjä tosiaankin saa pitää! <3 <3 <3

  Noita olisi kyllä kiva kokeilla. Kassisen luulisi ainakin pitävän, Seposta ei osaa sanoa. Kokeiltiin sitä Oscarin kana-uutuutta (saatiin Amen ja Tuiken ihmiseltä) mutta kumpikaan ei oikein nauttinut siitä. :/

  VastaaPoista
 7. Oi mikä herkkupussi sieltä onkaan löytynyt! Meillä myös tykätään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläkin! Tämä onkin jo monelle tuttu, vaikka meille uusi :) - Pepsi ja Max

   Poista