tiistai 8. tammikuuta 2019

Meidän tunnelileikit

Pepsi ja Max:

Meillä on ollut viime aikoina yksi lempipaikka ja -leikki. Se on tunnelin osat ja niiden yhdistelmä ja sen monet vaihtoehdot.
Pelkällä tuolla monikulmiollisella jutulla on hauska leikkiä. Se on niinkuin teltta, jolla voi pyöriä väkkärää.
kangas tuomassa lisäextraa piilotteluun toisessa päässä
Sitten kun kahdesta kuutiosta ja putkesta tehdään erilaisia muotoja, niin ne on aina tosi hauskoja. Siellä voi nukkua, voi piileskellä, voi vaania, voi leikkiä..
Pepsi: Minähän en leiki, luulitte vaan näkevänne edellisessä kuvassa, mutta näitte väärin! Minä vaan satuin kävelemään tästä läpi. Ja joskus ehkä vähän vaanin salaa ihmisiä.
Pepsi: Mutta näkisittepä tuon toisen riehuntaleikit, kun se vetelee pitkin tunnelia jonkun lelun perässä. Hauskinta siitä näyttää olevan, kun ihminen vetää lelua ulkopuolelta tunnelin reunoja pitkin. En minä vaan sillä tavalla riehu!

Max: Paitsi ehkä vähän vahingossa, hi hih 😸

12 kommenttia:

 1. Teillä menee nuo leikit vähän samaan malliin kuin toisella raitapaitapoika - mustavalkotyttö -parilla 😺 Raitapaita riehuu ja mustavalko on coolina, hih.

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno tunneli! Kyllähän tuollaisessa tunnelissa olisikin hauska vetää täysillä.

  -Herra Karvajalka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa, jos ei ole ulkoilman tunneleita niinkuin sinulla! - Max

   Poista
 3. Se on ihan parasta, kun on tunnelissa, ja joku sitten heiluttelee lelua tunnelin ulkoseinää vasten!
  -P&P

  VastaaPoista
 4. Miten hieno tunneli! :D Meillä on vaan tylsä suora putki, kyllä teillä on paljon parempi ja jännempi, kun on teltta keskellä ja kaikkee. - Seppo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se suorakin tähän asti ollut kiva, mutta tää saksan ostos tuplana on kyllä parempi. Pitäisikö sanoa emännälle että tilaisi vielä yhden? - Max

   Poista
 5. Vaaniminen on pa-ras-ta!

  VastaaPoista
 6. Onpa aivan mahtava, just semmonen mitä ois itekki lapsena rakastanu, jos ois ihmisversiona! :D Paljon riehutilaa. Mistä ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kiva. Oli siksi, kun emäntä laittoin se jemmaan pari viikkoa sitten. Saadaan taas kuulema tässä keväämmällä. Meillä on nyt välillä muuta kiinnostavaa :D Se tuli siitä isosta ulkomaan paketista, jossa on vihreät nauhat päällä ;) - Pepsi ja Max

   Poista