keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Thundershirt ilotulituksen helpotukseksi

Pepsi pelkää aivan valtavasti paukahduksia ja niinpä vuoden vaihtuminen on vuodesta toiseen täyttä kauhua ja panikointia.
Joku yrittää hyökätä valtakuntaani!
Sain vinkin jo vuosi sitten Thundershirtistä, joka voi helpottaa lemmikkieläimen jännitystä niin ilotulituksissa (Pepsi), ukkosella (Pepsi) kuin vaikka matkustamisessa (Max). Pitkän harkinnan jälkeen ostin sellaisen pari viikkoa sitten lähi M&M:stä. 
Ohjeissa on neuvona, että pukua pitää harjoitella käyttämään jo hyvissä ajoin, ettei kissa tai koira saa silloin tositilanteessa huonoa vaikutelmaa puvusta. Niinpä harjoittelimme koko joulun ajan; ensin vartin ja lopuksi muutaman tunnin pätkiä.
Pepsi INHOSI pukua, mutta antoi kuitenkin pukea sen päälleen. Mutta vaikealta tuntui katsella Pepsiä, joka oli kuin palvelijansa  pettämäksi joutunut kuningatar 😾
Onko tunneli tarpeeksi turvallinen paikka?
Sitten tuli uudenvuodenaatto. Puin takin Pepsin päälle juuri sopivan ajoissa. Ja sitten odotettiin miten käy. Ulkona riehui kauhia tuuli ja myrsky. Lunta tuiskutti vaakasuoraan ikkunoihimme, niin että ikkunat värisivät ja ikkunapellit paukkuivat. Sitten alkoi silloin tällöin kuulumaan rakettien paukahduksia.
Ehkä täällä on turvallisempaa?
Miten siis kävi? Sanotaan että Pepsi pelkäsi, mutta ei niin paniikissa kuin aikaisempina vuosina. Luulen että tähän auttoi sekä Thundershirt -takki että ulkona vallinnut sää, joka sotki rakettien ääniä. Näin hyvin emme ole  koskaan aiemmin selvinneet vuoden vaihtumisesta Pepsin kanssa 😊
Eihän minun tarvitse enää ikinä pitää tätä ylläni?
Takki pääsee siis käyttöön jatkossakin. Maxille testataan sitä seuraavalla autoreissulla ja Pepsi saa pukea takin ylleen seuraavan kerran, kun ukkosista aloitetaan varoittelemaan kesällä.

Thundershirt -takista ja sen toiminnasta voit lukea lisää vaikka täältä.

14 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen tuote. En ole moisesta ennen kuullutkaan. Me ehkä katellaan vielä seuraava vuoden vaihde. Josko jo silloin tai pian sen jälkeen kielletään rakettien ampuminen taajamissa tai kokonaan amatööreiltä. Mut juu, ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoinen tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa pitää mielessä ja vaikka testata yhdellä takilla; teillä on monta kokeilijaa :)

   Poista
 2. Kiitos tästä jutusta, tämä oli tosi mielenkiintoinen!
  Meillähän ei raketit pelota, mutta Mimmillä on se autossa matkaaminen niin paha paikka, että mielenkiinto tähän heräsi heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi ja hyödyllinen keksintö kiinnosti täälläkin, varsinkin kun mistään ei oikein löytynyt kissakokemuksia

   Poista
 3. Pepsi, voi sua kultua. Ei ne paukutukset sisälle tuu, sun kotiväki suojelee sua ja Maxia tosi hyvin!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä kuulostava ja näyttävä takki sulla Pepsi, ihan turha irvistellä!
  -Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo takkikissa! Minulla on oma turkki omasta takaa! - Pepsi

   Poista
 5. Voi Pepsi <3 Hyvä jos paita tuntui auttavan! Ja mielenkiinnolla seurataan, auttaako se automatkailuun myös.

  VastaaPoista
 6. Onpa hienoa, että toi (ehkä) ainakin jonkinlaista helpotusta! Toivotaan, että lakialoite rakettien ammattikäyttöön päätymisestä menisi läpi, sitten ei tarvisi enää pelätä (ellei asunto ole lähelle kaupungin ammuntapaikkaa...)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinyt, että jos paikka valikoituu juuri ilotulituspaikaksi, on helpompi lähteä vaikka jonnekin yökylään, kun tietäisi että siellä on sitten hiljaista :)

   Poista