perjantai 19. huhtikuuta 2019

Kopjes - Amsterdamin kissakahvila

Amsterdamissa on kissakahvila, hieman ydinkeskustan ulkopuolella, mutta hyvin esimerkiksi ratikalla saavutettavissa (13-linjan Marco Polostraat -pysäkki on kohdalla, 19-linjan pysäkki lähellä). Kahvila on nimeltään Kattencafe Kopjes.
Meillä ei ollut varausta. En osaa hollantia, jotta olisin tajunnut kahvilan nettisivuilta että sellainen pitäisi olla, mutta pääsimme onneksi hetken päästä sisään, kun joku ajan varannut ei saapunutkaan paikalle. Odotellessamme ehdimme hyvin tutustua kahvilan etuosaan, jossa on näkyvillä ostettavat herkut ja muut oheistuotteet. Tuolta oikealta edestä astutaan sisälle kissojen valtakuntaan käsien desinfoinnin jälkeen. Työntekijät osaavat muuten hyvin englantia, eikä paikanpäällä ollut kieliongelmaa.
Kahvila ei ole suuri. Siellä oli meidän ollessa noin 15 ihmistä sisällä. Kissat olivat levollisia ja heille on tarjolla todella paljon erilaisia tasoja seinillä, mikä on hienoa.
Tiny
 
Kissojen nimet ja luonteet on kerrottu tauluissa. Tässäkin on vaan pieni kieliongelma 😕
Tällaisen kiipeilypuunhan voisi tehdä vaikka itsekin! Ainakin teoriassa 😸
Dilla
Kahvila oli kiva kohde käydä. Kakku oli hyvää, työntekijät mukavia ja kissat kauniita. Pääsymaksu on tänne 3 euroa.
Keukenhofin narsisseja.

12 kommenttia:

 1. Ehdoton kohde Amsterdamissa! Siis olisi jos matka olisi suunnitelmissa! Minulla olisi joka päivälle varaus! Hauskoja kuvia tasoilta, jotka nyt olivat varattuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasot olivat kovasti kissojen mieleen, eikä ihme! Vielä esittelen ensi viikolla yhden ehdottoman kohteen kissaihmiselle Amsterdamiin :)

   Poista
 2. Tosi kivasti näyttää kissoja varten tuo sisustetun! :) Oliko itse kahvilatuotteet muuten hyviä?

  ...itsehän en oo käynyt edes Suomen kissakahviloissa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maistamani suklaabrownie oli ainakin hyvää teen kanssa! ET OLE KÄYNYT KISSAKAHVILASSA! Tuo pitää kyllä korjata!

   Poista
 3. Hollanti on vähän hassu maa. Siellä puhutaan lähes joka paikassa englantia, mutta junakuulutukset, nettisivut ja muut ovat lähes aina poikkeuksetta vain oman maan kielellä. En ymmärrä. Kivan näköinen pieni kahvila.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Englantia kyllä puhutaan hyvin. Ratikoissa kuulutus oli toisinaan englanniksi; ainakin silloin kun turistit hölmöili kyydissä :D :D

   Poista
 4. Kissakahvilat on kivoja! Tuokin näyttää tosi viihtyisältä.
  Itseä nyt kiehtoisi vierailla Tukholman uudessa kahvilassa, mutta saas katsoa koska sinne kerkiää.

  VastaaPoista
 5. Mä puhun hollantia – olisitpa ottanut tulkiksi! :-D En ole nimittäin käynyt kissakahvilassa, joten olisi ollut niin kivaa päästä mukaan matkalaukussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, siinä olisi ollut siis loistava tulkki! Harmi kun en tiennyt 😁

   Poista
 6. Kivan oloinen kohde! Ois kyllä hienoa osata väsätä tuollainen kissapuu itse, mutta ei kyllä näillä puukäsityötaidoilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin.. Teoriassa tuollainen puu olisi kiva tehdä 😊

   Poista