tiistai 21. toukokuuta 2019

Kissabloggaajien kesätapaaminen la 20.7.2019

Kissabloggaajien kesän "kokoontumisajo" on tällä kertaa Hämeenlinnassa lauantaina 20.7.2019. Olemme Kiskattien palvelijan kanssa suunnitelleet päivälle muutaman kohteen: mieti lukiessasi pääsetkö mukaan kaikkiin kohteisiin vai osaan.
Tuossa suunnassa on Hämeenlinna!
Hämeenlinnassa on tuona viikonloppuna Elenia Areenalla (Härkätie 17) kansainvälinen kissanäyttely. Se on ensimmäinen kohde, johon voimme vapaasti tulla paikalle ja tavata siellä. Koska sekä junalta että bussilta on näyttelyhallille aika reipas kävelymatka, niin klo 11 aikoihin kaupunkiin ilmestyville voidaan järjestellä autokyyti (autolla saapuneiden kyytiin).
Kissanäyttelyssä voi kierrellä vapaasti ja koittaa bongata ehkä joku blogikissakin paikalta (Naukulasta taitaa ainakin olla edustus). Halutessaan voi sieltä ostaa myös tuliaisia seuraavaan kohteeseen. Sovimme näyttelyhalliin kokoontumisen noin klo 12.30, jotta voimme järjestellä autottomille kuljetuksen seuraavaan kohteeseen.
Kissakoti Kattila (Kattilan sivut), osoitteessa Vanajantie 10 A G-rappu, ottaa meidät vastaan noin klo 13. Tällöin pääsemme tutustumaan Kattilan toimintaan kodittomien kissojen parissa. Jos olet ottanut mukaan jotain lahjoitettavaa kissoille, niin se löytää täällä varmasti käyttöä. Luulen että tämä on mielenkiintoinen kohde, jossa aika kuluu hyvin!
kuva lainattu Popinon sivuilta
Kissoja rapsutellessa on tullutkin jo nälkä, joten klo 15 olemme alustavasti varanneet oman kabinetin Popinosta aivan linja-autoaseman läheisyydestä (Linnankatu 6). Tässä suositussa ravintolassa on monipuolinen ruokalista, josta löytyy myös gluteenittomia, maidottomia ja vegaanisia vaihtoehtoja. Jokainen maksaa ruokansa itse.

Sopiiko tällainen kesäpäivä kalenteriisi? Pääsetkö osallistumaan kaikkiin kolmeen osaan vai ehkä vain osaan? Odotamme Kiskattien Satun kanssa ilmoittautumisia 30.6. mennessä Tuijalle sähköpostiosoitteeseen tassulinna(miumaut) gmail.com mutta mielellään heti 😉

Tapaaminen on siis ensisijaisesti kissabloggaajille, mutta tervetulleita ovat myös kissastaan yhtenä aiheena bloggaavat, jotka ovat ennenkin olleet mukana sekä bloggaajien puolisot. 

Ps. Kollinkoukkujen australialaisedustus on todennäköisesti tulossa mukaan päivään!

12 kommenttia:

 1. Tottakai mukana kaikissa kolmessa!

  VastaaPoista
 2. Mukana ollaan :) Ohjelma kuulostaa tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Olen merkinnyt tämän kalenteriin, ja näillä näkymin siis mukana! :) Ja jos ei tule mitään pakollista estettä, niin olen mukana kaikissa ohjelmanumeroissa. Kivaa, kun jaksatte järkkäillä!♥

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kivalta mutta meiltä ei tulla. Taaskaan. Yllätys yllätys. :( Luetaan kyllä innolla sitten raportit päivästä!

  Junalla menisi neljä tuntia kahdella vaihdolla, bussilla kahdeksan tuntia. Kollinkoukkujen henkilökunnalla menee tietysti vielä enemmän, mutta pitää nyt kuitenkin valittaa. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan sieltä matkaa tietty.. Mutta samalle reissulle voi yhdistää myös muita kohteita! ;)

   Poista
 5. Ilmottautuminen lähti äsken emailiin :) . Mä tosin olen tulossa vasta Kissakoti Kattilaan, mutta tulossa kumminkin.

  Kiitti kun jaksatte näitä järkkäillä !

  VastaaPoista
 6. Ilmoittautumista laitettu, eli mukana ollaan. Kokoonpano ja kulkupeli ovat kyllä vielä vähän auki 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulet/tulette ihan virallisina kissaihmisinä ;)

   Poista