sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Max on levoton

Viime päivien sään viilenemisellä on ollut se reaktio, että kun Max ei pääse kuluttamaan energiaansa parvekkeelle (kun Max ei halua olla kylmässä), pitää se purkaa ihmisiin.
Mulla on tylsää, tahdon tekemistä! Mitä tehdään?
Vuoroin Max on isännän kimpussa ja vuoroin emännän. Isäntään on tainnut osua rasittavimmat hetket, kun Max pyörii jalkojen välissä eikä aina kulkea mihinkään suuntaan ilman maukuvia "kamppausyrityksiä" ja vinkunaa, kun siihen jalallaan väistämättä toisinaan osuu.
Tässä video Maxin huomionhakuisuudesta. Söpöä, mutta kun tämä jatkuu tunnista toiseen ja häiritsee kaikkea tekemistä, niin alkaa välillä hermot kiristyä sisälle juuttuneilla ihmisilläkin.
emännän parvekeviljelyksetkin ovat evakossa sisällä
Max: Mä tahdon herkkuu! Täällä on tylsää!
Tästä näin heti, kyllä kiitos!
Maxin aktivoiminen, leikittäminen tai herkkujen antaminen auttavat hetkeksi, mutta kohta taas alkaa levottomuus. Onko teillä havaittavissa samanlaista levottomuutta tylsinä päivinä?

24 kommenttia:

  1. Voi harmi kun nyt nämä kevätilmat ovat oikullisia. Pena oli aamupäivällä hieman levoton mutta nukkuu nyt tässä terassilla kun aurinko on hetken paistanut ja tuntuu hyvinkin lämpimältä.
    Maija kävi ap täällä tarhassa mutta nyt nukkuu tuolla meidän sängyssä, Maija ei pidä kylmästä ja siksi viihtyy sisätiloissa.
    Tsemppiä Max, kyllä se vielä iloksi muuttuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tykkää kun kevät ottaa takapakkia! Onneksi nyt näyttää jo paremmalta 😺 - Max

      Poista
  2. Voi Max! Tekemisen puutetta riittää täälläkin. Vaikka yritän nukkua paljon ja kävin eilen puolentoista tunnin ulkoilulla, niin ei se silti estänyt sitä, ettenkö olisi jaksanut vetää vielä perään pari rymyleikit. Sitä paitsi meilläkin palveluskunta törmäilee minuun, kun hiivin hiljaa heidän taaksensa. Huolimatonta käytöstä heidän suunnaltaan.
    -Herra Karvajalka-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten tarkenit ulos :o Mä en tajuu miten ihmiset voi törmätä kissaan, sillä eihän me olla näkymättömiä! - Max

      Poista
  3. Tää on tyhmää! Tää kylmyys! Miksei ihmiset laita takasin lämpöä ulos?!? Siellä olisi niiiin paljon enemmän kateltavaa... Mutta Ei, ulos ei voi mennä. Ja just oli lämpösiä päiviä ja sai olla ulkona tunti tolkulla. Kyllä pientä kissaa taas sorretaan.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan väärin. Taasko ne ihmiset yrittävät säästää lämmityskuluissa.. - Max

      Poista
  4. Kylma ilma on onneksi saanut meidänkin Maijan pysyttelemään sisällä normaalia enemmän. Naapuria kun ulkona oleileva kissa tuntuu häritsevän niin kovasti.

    VastaaPoista
  5. Kamerapuskut on ihania! Ja kyllä, samaa miukumista ja levottomuutta (Z) on täällä, sit vähän leikitetään eikä se pitkään auta. Meillähän kaikki päivät on periaatteessa tylsiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti puskea kameraa että näette miten epätoivoinen olen! - Max

      Poista
  6. Max, ymmärrän sinua täysin! Minustakin on tosi tylsää, kun on taas kylmää. Minulla on sinulle joitain hyviä vinkkejä. Itse tykkään tyhjentää isännän vaatekomeron, jos on tylsää. Avaan myös kaikki lipaston laatikot ja möyhennän niiden tavaroita. Jos välttämättä on tarve saada pikainen yhteys emoon, onnistuu se parhaiten verhoja repimällä. Mutta toivotaan nyt kuitenkin, että lämpenisi pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on tosi hyviä vinkkejä Peppi! No kokeilin eilen hyppytaitojani tuon kukkapöydän yli; melkein onnistui. Yhteen ruukkuun ihan vähän hipaisin ja se mätkähti lattialle 😸 - Max

      Poista
  7. Me ollaan vedetty hurjia ralleja välillä, kun käy tylsäksi. Eikös Pepsi suostuisi sellaiseen?
    Kohta lämpenee, telkun sääsetä sanoi kuulemma tänään jo niin!
    Pusut ja puskut sulle Max -kulta! ❤️ - Olga

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pepsin mielestä kylmällä kuuluu vaan nukkua. Tylsää!! Olisitpa Olga täällä ❤️ - Max

      Poista
  8. Max, kohta lämpenee varmasti! <3 Täällä oli myös kylmä ja lunta tuli monta senttiä, mutta eilen Kassinen jo sai nukkua parvekkeella kun aurinko paistoi ja lasien sisällä lämpeni kivasti. Ja levottomuutta esiintyy täälläkin. Tai no, Sepossa tietysti aina, mutta nyt on havaittavissa Kassisessakin: Kassinen jopa maukuu jos on tylsää, mitä ei ole ikinä ennen tehnyt! :O

    Mitä kaikkea viljelyksissä on? Saisko niistä erillistä esittelyä, kiinnostaa kovasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevään takapakki tylsyttää!! Mä voin sanoa emännälle että kertoo jotain kukistaan, kunhan mä saan osallistua! - Max

      Poista
  9. Oi Max, Osku ja Miki tilasi heti teidän kanavan ja lähettävät täältä terkkuja, että tänään on jo lämpimämpi sää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Osku ja Miki. Se nyt on vaan tuollainen blogivideoiden varasto 😺 - Max

      Poista
  10. Meillä nukutaan suurin osa tylsistä päivistä. Välillä alkaa juoksuttaa ja mennään kylkimyyryä ja ootetaan, tuleeko joku perään. Hirveällä vauhilla päin tavaroita ja ne kolisee hajalle. Sit taas matolle oottelemaan, jos joku kurmottais. :) Tylsää, mikä tylsää.
    Saako parvekeistutukset olla rauhassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on hyviä harrastuksia Merri! Oon mä antanut niiden istutusten olla rauhassa, vaikka kokeilin eilen niiden ylihyppelyä, kuten tuossa vähän ylempänä kerroin. Tylsää kun ihmiset ei tykänneet siitä! - Max

      Poista
  11. Leikitkö sä Max omia leikkejä? Mä painelen omaan rauhaani ja riehun ja rymistelen sydämeni kyllyydestä ihan yksin, jos en saa leikkikaveria. Sitäpaitsi, kukaan ei osaa leikkiä niin hyvin ku mä eli kaveri oiski yleensä vaan tiellä.. :D -Mimmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus.. Mutta yleensä mä tarviin kyllä leikkikaverin Pepsistä tai emännästä - Max

      Poista
  12. Ihana ääni Maxilla – ja hellyttävät puskut! <3 Meillä Jujulla on tuollainen samantapainen ilme, kun se kaipaa viihdettä. Niin söpöä, mutta jossain vaiheessa hieman rasittavaakin. Nuppu yleensä keksii omat leikit, mutta Jujua pitää viihdyttää. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viihdekyselyksi toi sopii Maxillekin. Todella rasittavaa pitemmän päälle; voi Juju ja Max

      Poista