keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Kesälomamatka mökille

Pepsi: Päätin sitten pitää kesälomaa emännän kanssa kodin miesväen passauksesta miesväestä. Niinpä otimme auton suunnan kohti itää ja matkasimme emännän isän mökille.
Ajomatkan jälkeen oli vuorossa soutumatka saareen. Onneksi tiedän sen ennestään ja odotan vain malttamattomana että päästään mökkiautoon, sillä silloin alkaa minun mökkeily.
Mikä onkaan parempaa kuin pään työntäminen ulos auton ikkunasta ja saaren tuoksujen haistelu.
Ai mitäkö tein mökillä. No iltaisin emäntä halusi ihailla isoa tyyntä järveä laiturilta. Tylsää.. Ajankulukseni teroitin kynsiäni metsästysretkeä varten.
Päivisin emäntä noukki mustikoitaan ja minä metsästin. Pitkään ja hartaasti odotin ja kuuntelin ja odotin ja kuuntelin..
Suuri metsästäjä nappaa saaliinsa!
Yöt nukuin omassa kopassa emännän vieressä. Aamuisin klo 3 ehdotin emännälle pientä aamulenkkiä, mutta aina se vain ärisi minulle 😾
Yhtenä aamuna mökkirannan hiekalle oli ilmestynyt suuret kissapedon jäljet. Emäntä oli kauhuissaan. Mutta minä lohdutin, että metsästän kyllä senkin, jos tarve vaatii.
hiekkarantaelämää
Viimeisenä iltana totesin että kyllä tässä laiturilla tietty voi istuskellakin. Ihan kiva katsella, kun kalat käy vedenpinnassa.
Sitten tuli lähdönhetki. Huusin kovaa mökkiovella, että jään tänne, mutta kukaan ei uskonut minua vaan kotiin jouduin. Tylsää.. Odotan jo seuraavaa mökkireissua.

Tykkäättekö te mökkeillä kuten minä vai vietättekö aikaa mieluummin jossain muualla kuin "keskellä ei mitään" kuten Max?

22 kommenttia:

 1. Rakastan mökkeilyä, voisin valjastella vaikka koko päivän. Kun en pääse valjastelemaan niin torkun verkotetulla terassilla, päivisin käyn sisällä vain syömässä ja hiekkalaatikolla. - Leonard

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökillä valjastelelu on ihanaa; välillä kun käy sisällä (ruoka, vessa, nokoset) niin taas jaksaa! - Pepsi

   Poista
 2. Kiva kun olette käyneet mökkeilemässä, vain te tyttöjen kesken. 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin saadaan mennä omassa tyttörauhassa! - Pepsi

   Poista
 3. Mökkeilyhommissa tarvisi olla tosi rohkea. Niinkuin sinä Pepsi! Mä oon vähän sellanen kotihiiri, eiku -kissa, eiku...? -Mimmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiiret pitää napata niin kissa pääsee esille 😸 - Pepsi

   Poista
 4. Ooh, sä oot sitte tosi hurrjan hyvä metsästäjä. Kyllä kannatti terottaa kynnet.
  - Rokkimimmit -
  Onko mökillä lämmintä vettä? Kävikkö uimassa?
  - Rudi -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä nyt mikään uimari ole vaan metsästäjä! - Pepsi

   Poista
 5. Hurrrja peto oot! Vaan näkyikö sitä salaperäistä kissaeläintä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajua mistä kissaeläimestä se emäntä höpisi! Itse asiassa luulen ettei se tajunnut että ne olivat minun tassunjälkeni 🐾 - Pepsi

   Poista
 6. Ihana saarikesä, sitä odotellessa. Ilmat olisivat mitä parhaimmat, mutta venettä ei ole huollettu. Mukavat tunnelmakuvat Sinusta, tylsää että mökkikausi on niin lyhyt...

  VastaaPoista
 7. Mahtisaalis kamu, ja ihan tosta vaan! Miä oon kytänny täälä mökillä eilisestä asti, enkä oo onnistunu nappaamaan mitään. T. Merri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaatii sinnikkyyttä ja onnea! Toivottavasti onnistuit Merri! - Pepsi

   Poista
 8. Saitko saalista? Mä sain eilen leppäkertunpennun! SUURI leijonakuningas minä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Minäkin sain pääsiäisenpennun vai mikä se nyt oli - Pepsi

   Poista
 9. Ihanaa, että Pepsi pääsi mökkeilemään! Ja ihanaa myös, ettei kohtaamista sen toisen ison kissapedon kanssa kumminkaan tullut.
  Mun pitää varmaan sanoa, että pojat ei tykkää mökkeilystä, koska meidän mökki on kaupungissa ja me asutaan täällä saaressa. Niinpä pojat tykkää eniten tästä normiasumisesta, täältä ei tarvitsisi poistua ikinä (sanoo Musti) tai vain silloin, kun mammakin poistuu (sanoo Ransu).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vähän kateellinen Mustille ja Ransulle; saada olla enimmäkseen kesällä saaressa! - Pepsi

   Poista
 10. Hyvä Pepsi! Olet saanut saaliin. Minulla on ollut nyt vain läheltä piti tilanteita. Mökkeilystä en tiedä mitään, mutta luultavasti pitäisin.
  -Herra Karvajalka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läheltä piti tilanteet ovat turhauttavia, mutta joskus sitten onnistuukin! - Pepsi

   Poista
 11. Ihana seikkailuntuntu huokui alusta loppuun, onni on mökki! :)

  VastaaPoista