sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Eläinsuojelutyön tukeminen Zooplussan kautta

Tilaatko joskus Zooplussalta jotain kissoille tai muille lemmikeillesi (koirat, jyrsijät, linnut..)? Me tilataan muutaman kerran vuodessa. Max, joka juuri tätä kirjoittaessani istuu sylissäni, kertoo heti että sieltä saa mm Maxin lempiherkkuja Cosmaa. Mutta saa sieltä paljon muutakin!
Max: Laatikot on parhaita; niissä on aina vihreä nauha, josta tiedän että ne tuo mulle jotain kivaa ja tietenkin paljon ruokaa!
Teltat ovat meillä hitti. Tämä on tosin vanha kuva. Nyt käytössä on vihreä teltta.
Toinen kysymys: onko eläinsuojelu lähellä sydäntäsi ja haluatko tukea sitä jotenkin? Yhdistyksethän ottavat mielellään vastaan niin ruokaa, tarvikkeita kuin rahaakin avun lisäksi. Mekin olemme lahjoittaneet aina välillä. Viimeksi lahjoitimme tuon meillä vähälle käytölle jääneen vessan Kehräämö ry:lle.

Esitin kaksi kysymystä. Miten voit helposti yhdistää ne eli Zooplus-tilauksesi ja eläinsuojelun? Vastaus on erittäin helppo ja yksinkertainen:

Kaksi kissablogia lahjoittaa tällä hetkellä muiden tekemien Zooplus-tilausten rahat eläinsuojeluyhdistyksille. Eli kun klikkaat heidän sivuillaan olevaa linkkiä Zooplussan sivuille ja toimit siellä kuten yleensäkin tilaustasi tehdessä, niin siitä tilauksestasi blogin saama provikka tilitetään näiden ystävieni toimesta eläinsuojeluyhdistyksille ympäri Suomea.


Mene sivulle www.triomiumau.blogspot.com/  ja sieltä sivun vasemmasta reunasta löytyy linkki. Trio Miumau ja Herra Nilsson ovat luvanneet lahjoittaa seuraavan erän Kehräämö ry:lle eli tänne meidän seudulle.

Toinen sivusto on www.pikkupeto.blogspot.com/. Sieltä löydät linkin oikealta reunalta, kun pyörität sivua tarpeeksi alas.

 Suosittelen käyttämään näitä linkkejä jokaiseen tilaukseesi. Näin tuet eläinsuojelua!
Max: Muistitko sanoa, että kun tilaa herkkuja tuota kautta, niin siitä saa kodittomat kissatkin sitten herkkurahaa?

6 kommenttia:

  1. Kiitos kaverit, kun kerrotte tosta meidän linkistä <3 Toivottavasti kauppoja tulee sen kautta paljonpaljon niin saadaan Kehräämölle vähän apuja laitettua :)

    VastaaPoista
  2. Hyvät linkkivinkit, kiitti! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä mainos. Kiitän kissojen puolesta!

    VastaaPoista