keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Seppo on täyttä kultaa

Seposta on levitetty eräässä blogissa tietoa, että hän olisi oikein kauhukakarakissa. Niinpä emäntä otti suunnan itään ja lähti katsastamaan pitävätkö nämä huhut paikkansa.

Ai mäkö kauhukissa. No miltä vaikuttaa?
Olen tällainen komea ja ihmisrakas ja hyvin älykäs!
Osaan myös temppuja! Ja minulla on myös kaveri.

Emäntä: Ja tässäkö on siis kaunis rouva Kassinen. No olet kyllä todellakin kaunis! Kuvat eivät blogissanne olleetkaan käsiteltyjä.
Ihastuttava kuvakulma!
Ja niin hienosti Kassinen osaa antaa kameralle tassua herkkujen toivossa. Ja kyllähän kamera sitten antoikin namia kuvauspalkkioksi.

Olipa valaiseva vierailu, kiitos! Olette Seppo ja Kassinen molemmat viehättäviä. Lisää heistä voi lukea heidän omasta blogista Kassinen ja Seppo, mutta suhtautuisin varauksella väitteisiin että Seppo olisi jotenkin mahdoton tapaus 😉

18 kommenttia:

 1. Vihdoinkin puolueetonta tutkimustietoa Seposta - suuri kiitos vaivannäöstä! Myös Kassisen kauneus on nyt todistettu kaikkia journalistiikan eettisiä periaatteita noudattaen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan siinä tutkimuksessa vaivansa, mutta oli se sen arvoista. Nyt kaikki tietävät totuuden!

   Poista
 2. Tottakai Seppo on älykäs, kun me mustavalkoset vaan ollaan! - Peppi

  VastaaPoista
 3. Iiih, sä näit Sepon ja Kassisen ihan livenä ♥ Ja kiitos viestin välittämisestä, varsinkin sen pusun kun olit paikalla.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 4. Seppo ja Kassinen kiittävät suuresti vierailusta! Oli hirveän mukavaa, sekä kissoilla että henkilökunnalla. <3 Tuliaiset on olleet ahkerassa käytössä. :)

  Seppo on saanut selvästi juoniteltua itsestään parhaan mahdollisen kuvan tähänkin blogiin! :O Komea, sen sijaan että olisi kummallinen, ihmisrakas, vaikkei halua olla lääpittävänä, ja älykäskin vielä... No sitä hän ehkä valitettavasti on. :D Kassisylistyksestä henkilökunta on samaa mieltä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin kiva käydä! Eihän ihmisrakaskaan aina halua olla halinalle, pitää olla omakin tahto. Seppo ja Kassinen on ❤️❤️

   Poista
 5. Mukavaa että emäntä pääsi ihan paikan päälle tarkistamaan tilanteen! Seppo ja Kassinen♥

  VastaaPoista
 6. No hyvä kun se totuus Seposta pikku hiljaa paljastuu. Me fanithan ollaan oman blogin puolueettomutta epäilty jo kauan 😻

  VastaaPoista
 7. Hyvin kirjoitettu!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Oi, mikä tassukuva Kassisesta! <3 Hassua, miten tutut kissat näyttävät aina vähän eriltä, kun kuvaaja vaihtuu. Ihanaa siis, että kissakotivierailuja on taas alkanut toteutua. Mekin haluttaisiin nähdä Seppo ja Kassinen noin läheltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä, miten blogikissoista saa eri näkökulman toisen kautta. Ja miten vielä itsekin yllättyy, kun näkee livenä. Teidän vaan pitää matkustaa vähän pitemmälle reissullanne; kannattaa!

   Poista