keskiviikko 29. kesäkuuta 2022

Simo Siili lemmikkinä

 Pepsi ja Max:

 Meillä on uusi lemmikki Simo Siili.

Ensimmäisen kerran se tuli pihallemme sunnuntaina (emäntä ei päästänyt lähemmäs kuin mitä kuvassa). Emäntä vei sille vettä ja vähän ruokaa. Kummatkin katosi seuraavana yönä, muttei tiedetty kuka ne on nauttinut. Myös maanantaina laitettu vesi oli kadonnut.
Mutta tiistai-iltana olimme molemmat häkissä, kun Simo tassutteli häkin viereen kysymään olisiko mitään tarjota. Emäntä vei sille vähän kissanruokaa ja vettä. Alakuvassa Simo on piilossa valkoisen muovikassin takana (kassissa multasäkin rippeet).

Kohta Simo tulikin syömään ja söi kaiken tarjotun. Myös vesi tuntuu maistuvan tällä helteellä.
Mitäs tykkäätte meidän uudesta lemmikistä?

- Pepsi ja Max

13 kommenttia:

 1. Oih, teillä on ihana lemmikki. Ja ihanaa kun tykkää teidän kanssa samasta ruuasta. Toivottavasti saatte pitää Simon koko kesän ilonanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se ei syö meidän kaikkia ruokia kuitenkaan!

   Poista
 2. Simo on ihana! ❤️
  Näillä keleillä vesi varmasti maistuu Simolle, kun luonnosta sitä on vaikea löytää. Talveksi emäntä voi värkätä sille nukkupesän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simo näyttää juovan huimasti vettä - Pepsi ja Max

   Poista
 3. Upea lisä teidän porukkaan!

  VastaaPoista
 4. Hienoa! Teillä on Simo-siili. ♥
  Täällä meillä iltaisin käy kissatarhassa syömässä kaksi siiliä. Toinen on melko pieni ja toinen on melko iso. Joskus ne toisilleen puhisevat. Siilit tulevat kissatarhaan ja Maija kissa ei ole niistä paljoa kiinnostunut , ehkä on saanut "piikkituntuman" ja antaa siilien olla ihan omissa oloissaan. Siilit syövät kissanruokaa ja niiden ruokintapaikka on hyvin kätketty eli linnut eivät sinne pääse eikä myöskään Maija-kissa. Toivottavasti siilien kesä sujuu ihan onnellisesti ja sitten syksyn tullen ne hakevat turvallisen talvimajan. ♥ ♥  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihanaa että Simo Siili on saanut juotavaa!

   Poista
  2. Siilit on aika söpöjä ja Simo näyttää tykkäävän kovasti vedessä ja kissanruoasta

   Poista
 5. Simo Siili on niin ihana! Toivottavasti pysyy koko kesän ja syksyn mukana teidän menossa ja ruokailuissa. <3

  VastaaPoista
 6. Kannattaa varoa ettei Simo ja kissat ole liian läheisissä tekemisissä. Siileillä on noita tarttuvia tauteja valitettavasti. Meidän pieni ystäväsiili taapersi toissa iltana naapurin kukkapenkin taakse ja kuoli sinne. Mitään ulkoista vikaa ei näkynyt eikä ainakaan ollut ruoan tai veden puute, sillä niitä oli tarjolla joka yö. Iso siili vielä tuossa hyörii joka ilta. Nyt vain tarkkaillaan ettei Ahududlla ala olemaan mitään sairastelun oireita. Kuolema on osa elämää, ei sille mitään mahda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, eihän sitä koskaan tiedä. Samaa mietin joskus Puppe rusakon kanssa.

   Poista