sunnuntai 30. lokakuuta 2022

Max yksin mökillä

 Max:

 Ennen tätä kesää en ollut käynyt mökillä vuosiin, sillä olen inhonnut reissaamista. Mutta koska Pepsi on ollut viime reissuilla se hankalampi tapaus, päätti emäntä että ottaakin tällä kertaa vain minut mukaan mökkikaverikseen! MINUT!

Päätin että olen luottamuksen arvoinen. En sanonut mitään automatkoilla. Emäntä joutui jopa tarkistamaan että olenhan vielä mukana, mutta mihin muka olisin kesken ajon kopasta lähtenyt..
Mökillä pääsin taas tutulle talonpäädylle ulkoilemaan. Se vaan oli jännä, että tuntui ettei koskaan tullut kunnolla valoisaa vaan koko ajan oli hämärää.
Olisin halunnut mennä pihahuvilan alle tutkimaan, mutta emäntä ei päästänyt!
 Nautin kaikesta huomiosta, jota sain ainoana kissana. Ruoaksikin sain minun lempparia eli tonnikalaa jopa kahdesti!

Täytyy kyllä sanoa että ulkoilen mieluiten hämärässä. Se tuntuu minusta turvallisemmalta kuin valoisassa ulkoilu. Niinpä valloitin taas muutaman metrin pitemmälle aluettani.
Minä nautin ja emäntä kompasteli perässä 😸
Sisällä oli ihanan lämmintä ja nukuimme emännän kanssa oikein hyvin toisissamme kiinni. Voisin lähteä toistekin ainoaksi kissaksi mökille.

- Max

12 kommenttia:

 1. Wau Max, sä oot sitte edistyny mökkeilyssä.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 2. Laatuaikaa on selvästi vietetty. Ihanat kuvat! Kissojen hämäränäköä ei me ihmiset varmaan voida edes käsittää, siis sitä, miten hyvin te näette. Mustikin ulkoilee mieluiten kaupungissa hämärän tai pimeän aikaan. Ehkä se, että ympäristö on aika vieras, pelottava ja epäilyttävä, aiheuttaa sitä, että ulkoillaan mielummin hämärän turvin. Omalla pantteripalstallaan se saapastelee isäntänä keskellä kirkasta päivää. Te ette ilmeisesti pelänneet kummituksia ja mörköjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä pelännyt pimeässä mitään. Emäntää taisi möröt pelottaa 😸 Valoisassa mun mielestä on enemmän pelättävää kuten meidän päältä lentänyt iso korppi - Max

   Poista
 3. Toiseksi viimeinen kuva: ja vauhtia Maxilla taisi olla! hyvä kun emäntä pystyi kipittämään perässä .. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, emäntä meinasi jäädä jälkeen. Väitti ettei näe mihin astuu - Max

   Poista
 4. Tuohan oli jännä reissu, kun pääsit yksin mökille! Muistit kai kertoa Pepsille kaikki kuulumiset? Korvien asennosta päätellen vähän vielä jänskättää ulkona, mutta sisällä lämpimässä oot ihan rentona 😻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olisin kertonut, mutta Pepsiä ei oikein kiinnostanut. Ehkä se vähän mustasukkainen. Ulkona oli koko ajan kuunneltava ja oltava valmiina juoksemaan ovelle - Max

   Poista
 5. Olipa mukava reissu ihan vain emännän kanssa♥ ja herkkuruokaakin vielä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli oikein laatuaikaa! Ja laatu ruokaa! Tosin emäntä ei syönyt tonnikalaa - Max

   Poista
 6. Välillä on hyvä saada vähän välimatkaa ja nauttia vain omasta seurasta. Hämäräulkoilu on jännittävää ja kiinnostavaa t. Merri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ainoa kissa, niin saa takuulla enemmän huomioita! Mutta en mä silti halauaisi olla ainoa kissa - Max

   Poista