keskiviikko 16. marraskuuta 2022

Yön yli reissu

 Pepsi:

Joko emäntä tulit hakemaan meitä kotiin? Eihän me olla oltu kuin vasta ensimmäinen ja yksi yö mummolassa ja täällä on ollut tosi hauskaa. Miten sinun reissu meni?

Ai mökillä oli kaadettu puita! Näytä kuvia! No onpa oudon näköistä. Hyvin oudon näköistä. Minä lähtisin kyllä heti tutkimaan, mutta veikkaanpa että Max ottaa ensi kerralla mökille päästessään takapakkia siinä miten kauaksi uskaltaa lähteä ovesta.

Tuolla olisi hyvä kävellä puunrunkoja. Harmi kun teit vain yön yli reissun, etkä meitä nyt ottanut matkaan. Toitko edes tuliaisia?

Max: Ai hei emäntä! Mulla on ollut kivaa, mutta koska lähdetään kotiin?
Pepsi: Emäntä oli ostanut tauolta Tema-ruokalautaset meille, kun ne olivat olleet liikkeessä niin hyvässä kakkosluokan alessa. Tästä onkin hyvä syödä. Lisäksi saimme  puolen vuoden tarpeen hottipellettiä, jota emäntä oli ostanut matkanvarrelta K-raudasta, jossa niitä oli vielä saatavilla. Hyvät tuliaiset!

8 kommenttia:

 1. Hyvä juttu, että tuli oikeanlaista pellettiä! Vessa-asiat ovat todella tärkeitä. Ei ihminenkään halua käydä ihan väärän mallisella pöntöllä.
  Kai se toi teille tuollaisen oivallisen raapimatolpan? Näkyy olevan monta hyvää. Raps, raps!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei saa olla väärän mallista lajia vessassa. No ei tuonut raapimatolppaa. Olisi kyllä ihan hyvin voinut!! - Pepsi

   Poista
 2. No olipas lyhyt kyläily, onneksi saitte kuitenkin kunnon tuliaiset korvaukseksi.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 3. Jee pelletti! :)

  Ehkä pääsette mukaan seuraavalle reissulle? Toivottavasti olisi silloin vielä puunrunkoja, joilla voisi vähän taiteilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti päästään ensi kerralla. Toivottavasti on puunrunkoja ja vaikkei olisi niin olisi jännittävä tutkia - Pepsi

   Poista
 4. No nyt on mummola testattu kunnolla! Pääsittekö terassille myös? Emäntä onkin nyt tuonut oikein kunnon tuliaiset, ei tuollaisia taida usein tulla 😺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päästiin monta kertaa terassille. Testasin myös kissaverkkojen laatua; harmi että ne olivat aika pitäviä. - Pepsi

   Poista