torstai 5. syyskuuta 2024

Rokotuksilla ja muuta ronkkimista

 Max:

Oli hieno aurinkoinen syyskuun keskiviikko. Nautin päiväunista häkissä riippumatossa. Yhtäkkiä emäntä alkoi houkuttelemaan sisälle että saisin herkkuja. Pitkään harkittuani ajattelin pistäytyä sisällä herkuilla.

Seuraavaksi huomasinkin olevani kopassa ja matkalla. Eikä nyt mentykään kivaan paikkaan vaan eläinlääkäriin 🙀 Linnoittauduin kopan takaosaan.

Mutta se ei auttanut. Atte-lääkäri oli taas ovela ja otti minut flegmaattiseksi muuttuneen kissan pöydälle pehmusteiden kanssa. Ja siinä sitten makasin. Atte tutki ja kuunteli, otti tassustani verikokeet (en edes säpsähtänyt), tuikkasi rokotteen (en edes säpsähtänyt) ja ronkki peppuani (anaalirauhaset, nyt säpsähtelin).
 

Kävin puntarissa. Vuoden alusta on tultu alas 600grammaa, mutta vielä olisi muka laihdutettavaa. Höh!

Ehdottomasti paras hetki oli, kun verikokeet näyttivät kelvollisilta ja emännän etsittyä kortin lompakostaan pääsimme kotiin. Pääsin nauttimaan iltalämmöstä terassille. 

- Max

Ps. Illalla en tullut edes herkuilla sisälle häkistä, kun oli nukkumaanmenoaika. Päätin nukkua koko yön häkissä, mutta yöllä tulikin liian kylmä ja menin sisälle emännän viereen nukkumaan.

8 kommenttia:

  1. No just! Silleen kierosti herkuilla houkutellaan piikitettäväksi ja ronkittavaksi 🙀 Mutta hienoa, että tulokset olivat hyvät ja painokin tullut alas noin paljon 😻
    PS. Mulla taitaa huomenna olla edessä samanlainen piikitysreissu 🙀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juoksin tänä aamuna piiloon, kun emäntä teki lähtöä kauppaan. Se nauroi ettei me nyt olla mihinkään menossa. Mutta mistä sen voi tietää! - Max

      Poista
  2. Onpa maansa myyneen näköinen surkea mytty siellä pöydällä. :D Vähemmästäkin kyllä, kun noin huijattu tohtorin ronkittavaksi.

    Mutta hyvähän se vain on sielläkin joskus käydä ja onnittelut hyvistä verikoetuloksista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emännälle tuli mieleen kuulemma isojalkaisen tohvelit. Ei ollut minusta kiltisti sanottu ei. - Max

      Poista
  3. Sinulla on homma jo ohi! Kyllä tuollaisesta tuleekin epäluuloiseksi. Ei paljon ne kivatkaan paikat kiinnosta, kun ei tiedä, mihin sitä ollaan viemässä.
    Meillä on molemmilla ensi kuussa hammashoitoa ja Frodolla rokotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei. Pääsettekö johonkin tositosi hyvään piiloon. Varmaan epäilen reissuun lähtöä ensi kerran, vaikka se olisikin kiva juttu - Max

      Poista
  4. Kyllä kaikkea tyhmää sitä keksitäänkin! Olit hienon reipas ja helppo käsiteltävä lääkärillä. Mukavaa, että on rauhallinen asiakas varmasti heille!
    On se kanssa kumma, kun aina pitää painoa saada alas tai ylös. Ikinä ei saa olla rauhassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olen kuulemma kiltti ja helppo. En halua olla vaan juosta piiloon, mutta jähmetyn mytyksi. Kumma kyllä ettei mikään paino tunnu kelpaavan - Max

      Poista