torstai 18. joulukuuta 2014

Joulukalenterin lumoissa

Emäntä ei tullut ostaneeksi kissoille joulukalenteria. Mutta Asbelin ja Sulon omistaja yllätti upeasti: kissat saivat Zooplussalta tilatun joulukalenterin!
Kalenterista tuli heti Maxin oma joulukalenteri. Kyllähän Pepsikin olisi saanut herkkuja, mutta.. Pepsi himoitsee Lidlin tikkuja ja eikä oikein innostu muista herkuista (ei myöskään kalenterista). Kun taas Max rakastui heti joulukalenterin herkkuihin. Joten päätin että annan Pepsille tikun ja Maxille kalenterista.
Innoissaan Max juoksee aina luokseni, kun otan kalenterin esiin. Vähän Maxia työllistääkseni olen ottanut tässä pikkupussista päivänherkut ja piilottanut ne johonkin jo aiemmin avattuun luukkuun. Tulee vähän tekemisen riemua Maxille.

Hurjasti Max on pitänyt kalenterista. Kiitos ystävälleni ♥ 
Mutta mitä sitten kun kalenterin kaikki luukut on avattu? .

Loppuun kuva joulunodotustunnelmasta:


22 kommenttia:

 1. Voi miten söpö ♡ olisi pitänyt ostaa kissoille oma kalenteri, olisivat varmasti olleet iloisia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Kyllä, paitsi jos ovat niinkuin Pepsi.. Mutta sitten toiset saa enemmän :-D

   Poista
 2. Tuohan tosiaan olisi mahtava älypeli sitten kun kaikki luukut on avattu! Pitäisi availla itse luukkuja ja tietää vielä missä niistä on jotakin.

  Mukava lahja myös. Kiltisti tehty antajalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Mulle oma lahja, josta on moneksi päiväksi minulle iloa ja tekemistä. Lahjan antaja oli tosi kiltti! Pitääkin kiittää häntä puskemalla, kun näen :)

   Poista
 3. Oi miten hienoa! Tuostahan on iloa pitkäksi aikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Niin mä oletan että luukuista löytyy vielä piiiiiiitkän aikaa mulle herkkuja eikä se lopu vain jouluun ;-)

   Poista
 4. Hehe, Penalla on tollanen samanlainen kalenteri ja se on viime päivinä muodostunut mulle älypeliksi - kaikki namut on valahtanu jonnekkin vääriin luukkuihin ja niitä sieltä sitten joudun onkimaan hajoittamatta koko höskää kissan kuolatessa vieressä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Niin mä tiedän että Penalla on samanlainen. Me ollaan teiltä ihmisiltä salaa keskusteltu mitä kaletenterista on löytynyt :-D

   Poista
 5. Siinäpä on ollut kiva ennakkolahja :)

  VastaaPoista
 6. Miks mun kommentit ei ikinä tuu kenellekkää byy! :--( Ihanat taulut teillä ♥ Meiän pojat kateellisina kun täällä ei oo kalenteria ;---)

  VastaaPoista
 7. Onpa kivan makoisaa älypuuhastelua tuon kalenterin kanssa! :o) Voi ei, tajusin juuri, että meillähän olisi ollut ihan täydellinen joulukalenteri kissoille... Hmm. Ehkä ei haittaa, jos virittelen sen esiin huomisaamuksi. :-D Parempi ihan liian myöhään kuin ei ollenkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Ehdottomasti kannattaa viritellä! Ja jos myöhään aloitat, niin voit jatkaa extra tupla erikoispitkään!

   Poista
 8. Söpö Max askartelemassa kalenterin parissa <3

  VastaaPoista
 9. Meillä on sama kalenteri ja kun ehdin sanoa, että niitä herkkuja puuttuu, niin seuraavana päivänä tulikin kolme pussia. :D Eli siellä jossain ne kaikki puuttuvat pussit on, kunhan vaan löytää ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Emäntä on kaivanut mulle joka päivälle pussin, jos on vaan yleensä muistanut koko kalenterin.

   Poista
 10. Siellä on reilu meininki! Jokaiselle jotain mistä tykkää :)

  VastaaPoista
 11. Meillä keikahti kalenterikiinnostus nyt ihan toisin päin. Alussa tosiaan Miiru piti vahtia kalenterien luona, nyt Pipsu kiipeää illalla määrätietoisesti kalenterien luo ja kaivaa käpälällä luukkuja niin kauan, kunnes avaan ja annan päivän namusen. Miiru tulee paikalle, jos on hereillä, mutta suurin into on laantunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Minulla vain innostus lisääntyy, jos mahdollista! Toivottavasti kalenteri jatkuu vielä tosi tosi pitkään!

   Poista