torstai 25. joulukuuta 2014

Maxin joulu

Max kertoo:

Terveiset meidän joulusta! Ollaan nautittu niin kovasti joulusta; koristeista, kuusesta, papereista, nauhoista, siitä että emäntä on kotona kokonaista viisi päivää meidän kanssa eikä töissä, hajuista, herkuista, leikeistä..
Me ollaan tietysti autettu kaikessa mahdollisessa niin paljon kuin on vain osattu. Tässä minä autan lahjapapereiden ja nauhojen jälkikäsittelyssä:
Meillä tuli kuusen alle paketteja (niistä on nuo paperit, jos et hoksannut). Meillekin löytyi sieltä lahjat.
Huomaatteko tuo lahjapussin. Siinä lukee ihan selvästi Max! Joten sen sisältö oli tietenkin minulle! No kissanminttuherkkuja siellä olikin ja annoin minä niitä Pepsillekin. Nuo pomppivat putkilolelut on jänskiä. Niitä on esitelty mm Kissankujeita ja Pikkupedot blogeissa. Meidän emäntä osti ne Faunattaresta ja kirjoitti lelun oikean nimen kuitin taakse, mutta arvaa vain onko se hävittänyt sen kuitin..
Pepsi tykkää katsella kun tuo vaaleanpunainen pomppaa kattoon saakka. No pinkki onkin tyttöjen väri. Minua niiden pomppiminen vähän jänskättää, enkä ole niiden pomppiessa ihan liki.

Emäntä halusi että minä kerron hänen saamistaan lahjoista, mutta en minä nyt niistä ala höpöttämään. Tästä kuvasta näette sen suosikit; kirjan ja avaimenperän:
  Tirppatv:ssä on ollut vilkas joulupäivä. 
Tirpat ovat tykänneet hurjasti jouluherkuistaan. Me vahdattiin niitä Pepsin kanssa ulkohäkissä, mutta bebat meinasivat jäätyä.. Meillä oli aatto iltana -17,5 astetta ja tänäänkin yli kymmenen.
Niinpä on sitten tuijotettu tirppoja silmä kovana sisältä lämpimästä ja selitetty ihmisille tirppojen puuhia ikkunan ääressä: "Nah nah".
 Tällaista meillä. Hyvää joulun jatkoa! T. Max

31 kommenttia:

 1. Voi Max, teidän joulu kuulostaa kivalta.
  Meidän kuusessa ei oo yhtään koristetta, voitko kuvitella!? Mutta mä tykkään juoda sen kuusen vettä kun siinä on kiva metsäaromi. Mukavaa joulunjatkoa ja nautitaan nyt täysillä, kun palvelijat on paikalla, ihan meitä varten, päivätolkulla :)
  Terkuin Gebsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Ei oo koristeita, no höh. Se kuusen vesi on meillä vielä "maustumassa". Se on parempaa, kun se on seissyt tarpeeksi kauan. Palvelijat kotona on kyllä huippujuttu! Joulun jatkoja sulle Gebsu!

   Poista
 2. Onpas teillä ollut kiva joulu varmasti kivempi kuin mulla, meillä oli se koira... -Coco
  Ihania kuvia ja ihania leluja, mäkin ostin viime espoon reissulta tommosen pötkelön mutta eivät kisset siitä ihan kauheesti innostunu :---( Kiva että teillä on tirppa-tv auki 24/7 kyllä semmonen kiinnostas täälläkin päässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Menneet pilaamaan sun joulun koiralla. En voi ymmärtää koiria.. Tirppa-tv on auki joo 24/7, mutta kun siellä on vain ohjelmaa valoisan aikaan.. Kuka sitä nyt pimeetä ruutua katsoo.

   Poista
 3. Huuh kun teillä on kylmää! Meillä vaan kolmasosa tuosta pakkasta, mutta silti täällä ollaan sisällä, etenkin minä ja Ransu siis...
  Ihania lahjoja, pompputikuista ei olla kuultukaan. Nuo kevyet pomppupallot on meilläkin suosiossa, siis kaupungissa, kun siellä ei ole eläviä hiiriä ym. vielä mieluisampia leluja.
  Kiva kuulla, että teillä on noin hyvä joulu, Maxin ilme viimeisessä kuvassa on tosin vähän arveluttava :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: No kun tuo lakki tulee väkisin silmille! Kaikkee sitä mun päähän laitetaankin. Punainen viitta on kyllä ihan OK.

   Poista
 4. Kauheen mukava joulu on teillä ollut! Meillä oli eilen niin paljon sutinaa, että tänään ollaan lojuttu vaan, toisinaan jopa vierekkäin :)
  Pompputikku kuulostaa jännältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Niin teillä olikin pukki ja muori kylässä! Meillä ei ole ollut vielä vieraita. Lauantaina tulee kuulema meille vieras. Mä kerron sitten siitä :-)

   Poista
 5. Ihanaa joulunviettoa, tosin melko hyiset nuo mittarin lukemat! Brr! En olekaan tuollaisista putkiloleluista kuullut. Nyt olisi kyllä videon paikka! :) (PS. Ihanan värinen se ainakin on!) Mukavia lukuhetkiä emännälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä: Pinkki väri oli pakko ostaa :-D Ja kirja on ollut kyllä rentouttavaa joululukemista.

   Poista
 6. Loistavan joulun kuvaus, onpa teillä ollut kivaa. Eikä se siihen lopu, vielä on päiviä vaikka kuinka jäljellä :)

  Meillä ei noi Faunattaren lelut ole mikään hitti, johtunee tosin yhdestä tädistä joka ei niitä osaa pomputtaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Niin, joulu on vasta puolessa! Mekin lähinnä vain katsellaan kun ne pomppii. Minä en ole uskaltanut vielä syöksyä kimppuun..

   Poista
 7. Mukava joulu teillä on ollut! Jatkakaa samaan malliin :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat! Sydämellistä Tapaninpäivää. <3 Ja terkkuja meidän kisuilta Onnilta ja Oskulta .:)

  VastaaPoista
 9. Kiltit kissat ja lapset saavat paljon paketteja ja yhtälailla siitä tulee paljon paperia huiskin haiskin.

  VastaaPoista
 10. Onpas teillä ollut mukava joulu! Ja kauheesti pakkasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen ja tänään ei ole ollut niin hurjasti pakkasta, mutta huomenna taas lupailee -20 eli ei tarkene pihalle ei.

   Poista
 11. Mitä kaikkia kivoja juttuja teille on paketeista löytynytkään, oooo! Ja tirppa-tv - aina hyvää ohjelmaa. Hyviä välipäiviä, juhlat juhlat jatkukoot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tirppa-TV:n lähetys oli tänäänkin tosi tosi kiinnostavaa!

   Poista
 12. Teillä onkin kilttejä kissoja, kun lahjojakin on tullut. Meillä Maija-riiviö on koko ajan tekokuusen kimpussa eikä olisi ansainnut kyllä yhtään lahjaa taikka jouluherkkua. Muut tytöt ovatkin sitten sitä kiltimpiä. Hyvää joulun jatkoa Pepsille ja Maxille toivottaa meidän tytöt ♥

  VastaaPoista
 13. Sopivan ihana joulu! Ja sää♥ oot tosi ihana pipa vinossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Kiitti! Mä en kauheesti tuosta pipasta tykännyt, mutta hyvä jos se teki minut komeaksi!

   Poista
 14. Max: Emäntä löysi niiden putkilolelujen nimen: boinks

  VastaaPoista