lauantai 21. maaliskuuta 2015

Erikoisia ilmiöitä

Max:

Tällä viikolla oli taivaalla kuulema erikoisia ilmiöitä. Juu, aurinkoa oli aika paljon ja se jo kivasti lämmittää turkkia.
Mutta en minä sitä, vaan sitä emännän intoa tähyillä taivaalle. Yhtenä iltana se hyppi kameran kanssa pihalla kantohangessa ja me ihmeteltiin sitä ulkohäkissä Pepsin kanssa:
Mutta kun se ei saanut sitä taivastaan kuvattua kamerallaan se alkoi räpsimään meistä kuvia. Salamavalolla! Ei siitä voinut tykätä!
No sitten eilen kun se oli ollut hakemassa rahaa sieltä missä se nyt viettää usein päivänsä, jotta me saataisiin leluja ja ruokaa - tiedätte mistä puhun - niin se oli taas kuvaillut taivasta työpaikan ikkunasta ja saanut tuollaisen kirkkaan pallokuvan. Siinä kuvassa on kuulema pallosta vasempaan alanurkkaan katsellessa näkyvissä jotain kaaria - heijastumia auringon "tilasta" (klikkaa kuva isommaksi).
Kaikkein kivointa minusta kuitenkin oli, kun eilen oli perjantai ja se tarkoitti sitä että emännällä ei ollut kiire nukkumaan illalla. Niinpä minä sitten pidin emännälle seuraa sohvalla.
Mun asento oli kuulema hassu, mutta minä vain rentouduin, kun nyt on viikonloppu!

20 kommenttia:

 1. Toi teidän ulkohäkki on kyllä niin mahtava! Ihminen tota aurinkojuttua eilen harmitteli kun joutui olemaan siellä töissä-jutussa kun se aurinko kuulemma meni johonkin piiloon ja ihminen ei sitte päässy sitä näkemään ja kuvaamaan. Se sanoo, että onneks on näitä muiden kuvia siitä sentään katottavana. Mä en oikein ton piiloutuvan auringon päälle ymmärrä kun mun mielestä on ihan mahtaa, että se on tossa esillä ja lämmittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin ihminen katseli sitä töissä-jutun neukkarin ikkunasta ;) Paras se aurinko on tosiaan silloin kun se lämmittää!

   Poista
 2. Onpas jännittävät kaaret tallentuneet kameraan. Meillä kanssa on tähyilty taivaita pää pilvissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi säilytin kuvat tietokoneelle asti, sillä vasta silloin huomasin kaaret - emäntä

   Poista
 3. Meillä tuo "hassu" asento kulkee nimellä "viettelevä"... sun pitäis vielä siristää silmiä silleen viehkosti :-))

  terv
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mutta mä olen poika! Ei pojat katso viehkosti! - Max

   Poista
 4. Aika jännä tuo auringon tila. Meilläkin intoiltiin kovasti tuosta auringonpimennyksestä. Mutta kuvaamatta jäi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa oli jännä katsella hitsauslasin läpi - vein miehen lasin mukanani töihin :)

   Poista
 5. Me nukuttiin auringonpimennyksen ohi, ei nähty ja ei meillä kyllä ollut mitään millä sitä olisi voinut edes katsoa, käytiin nimittäin vähän hitaalla. Harmittaahan se hiukan, mutta ei voi mitään :D Ihanasti Maxi istuskelee sohvalla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei siinä minustakaan mitään kummallista ollut. Vähän hämärämpää tuli vain oudosti keskellä päivää.. Minä olen niin ihana :) - Max

   Poista
 6. Tosi erikoisia asioita on tässä tapahtunut ja tuota auringonpimennystä mekin täällä katseltiin tai oikeastaan todettiin, että onpa ulkona omituinen hämäryys.
  Terveiset täältä kesäkodin maisemista ja nyt täällä tuulee kovasti ja ulkona on muutama aste pakkasella ja aurinko on paistanut koko päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäkoti, kuulostaa hyvältä! Aurinko täälläkin on paistellut paitsi nyt kirjoittaessa - luvattu lumisadetta. Oli tosiaan jännä hämäryys keskellä päivää vaikka taivas oli pilvetön.

   Poista
 7. Ai teilläkin palvelusväki sekosi tuosta pallosta taivaalla? En ymmärrä mitä ihmeellistä siinäkin muka oli... -Crusoe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Siellähän se möllöttää vaikka kuinka usein! - Max

   Poista
 8. Totta, aivan erityinen on viikko ollut kaikenmoisten valoilmiöiden kanssa. Söpöinen on Maxin rentoilluasento.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen söpö :) Ja osaan rentoutua parhaiten Tassulinnan asukkaista! - Max

   Poista
 9. Me oltiin mökillä kalassa ja oli aika jännän pimeetä. :D Ei tosin edes yritetty katsella sitä valoilmiötä, kun ei ollut mitään sopivia silmäsuojia.

  Max, sulla on aivan ihana asento <3 Ja voi poikakin olla viettelevä! Nyt vaan tyttöjä iskemään tolla kuvalla. ;)

  VastaaPoista
 10. No onpa ollut juttuja. Toi sun asento on muuten ihan täydellinen viikonloppuasento. Harmi että tulee maanantai, ja siitä pitää taas luopua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä tiedä tarviiko siitä luopua, paitsi emännän vieressä oleilusta :( - Max

   Poista