keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Treffit kissakahvilassa la 9.5.

Haluatko lähteä katsomaan Tampereen Purnauskis -kissakahvilaan kissoja ja kahvittelemaan lauantaina 9.5. klo 16? Olemme Pirkon kanssa järjestämässä iltapäivähetkeä kissabloggaajille kissojen jututtamisen merkeissä.
Ohjelmassa on kissojen kuvaamista (oheiset kuvat kahvilan kissoista) ja niille höpöttelyä rennossa kissamaisessa ilmapiirissä, jossa kissatätit kokevat olonsa kotoisiksi. Samalla voi hörpätä kahvia/teetä ja syödä jotain hyvää sekä jutella muiden kissatätien kanssa, jos rohkenee (tai sitten vain kuiskia kissoille).

Hinta määräytyy sisäänpääsymaksun ja herkkujen mukaan tarkemmin myöhemmin. Tästä lisää tietoa ilmoittautuneille sähköpostiin.
Lähdetkö mukaan? Paikkoja on varattu alustavasti kymmenelle nopeimmalle, mutta jos kysyntä on suurta, niin vielä voimme saada lisäpaikkoja! Ilmoittaudu sähköpostiosoitteeseeni mahd.pian: tassulinna(miumau)gmail.com
Ps. Samana päivänä on PIROK:n kansainvälinen kissanäyttely Tampereen messu- ja urheilukeskuksella Pirkkalassa ja voit yhdistää sekä näyttelyn, kahvilan ja vaikka shoppailun (kuten Tassulinnan emäntä aikoo tehdä).

30 kommenttia:

 1. Oi ei, ois kyllä ihan huippujuttu päästä mukaan, mutta taas on sellanen viikonloppu, että ei vaan onnistu... Aina kaikki kiva tapahtuu väärään aikaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh! Turusta olisi päässyt niin kätevästi Tampereelle!

   Poista
  2. Niinpä, me ollaan Penan kanssa näyttelyssä siellä silloin lauantaina (ainaki muistelen, että se oli lauantai...) ja voi olla, että ei oo ketään ku pitelis Penaa sen aikaa, että ite juoksentelisin kahvilassa. :)

   Poista
  3. No ei sitä Penaa oikein ulko-ovelle voi jättää odottamaan.. ;) No nähdään sitten ainakin näyttelyssä! Tulen moikkamaan!

   Poista
 2. Hyvä te! Upeaa, että järjestätte. Minäkin haluan vielä uudelleen kissakahvilaan, mutta tuo viikonloppu ei käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää järjestää kissakahvilaretki taas tulevaisuudessa joskus uudestaan :)

   Poista
 3. Nyyh, en kyllä jaksa lähteä, kun sunnuntaina ollaan siellä näyttelyssä.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta jos tulisit jo lauantaina Tampereelle yöksi?

   Poista
 4. Voivoi. KissaKaramelli, NeitiCassinen ja KattiKaneli ovat PIROKissa, koooooko päivän. Ja niin siis mammakin. Voivoivoi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoivoi.. Pitää tulla näyttelyyn teitä treffaamaan ja juoda siellä kahvit "kissakahvilassa" :)

   Poista
 5. Oi vitsi ois ollu kiva lähteä, mutta harmi kun ei ole Tampereelle muuta asiaa.. Niin kivaa kuin olisikin lähteä vain kissojen ja kissatätimäisen jutustelun perässä reissuun niin kukkaro taitaa olla toista mieltä :/ Ehkä ensi kerralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereelle saisi kyllä varmaan vielä edullisesti liput tässä vaiheessa julkisilla?! Tai jos muita tulisi sieltä suunnasta ja tulisitte yhdessä? Rautatieasemalta ei ole muuten kuin "kivenheitto" kahvilaan.

   Poista
 6. No voi, tulisi ihan mielelläni, mutta tuo Pirok:in kissanäyttely päättyy lauantaina 16.30 ja siihen asti pitää kissojen olla paikalla. Maija-kissa on näyttelyssä molenpina päivinä ja siinä taitaa tulla väsy jos vaikka tulisi myöhässä sinne kahvilaan.
  Mutta katsotaan vielä eli jos paikkoja jää niin ehkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva, jos pääsisit paikalle!! Vaikka vähän myöhässä!

   Poista
 7. Tuolla jo Pirkolla harmittelen, etten pääse mukaan. Olisin ehkä onnistunut käymään kissanäyttelyssäkin elämäni ensimmäistä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi. Olisi tullut uusi kokemus; kissanäyttely! Minulla se on jo toinen kerta :)

   Poista
 8. Voi hitsit, Tammereelle on kuitenkin aikas pitkä matka... Taitaa jäädä tälläkin kertaa väliin:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se nyt mahdottoman kaukana ole.. Olisi ollut ihana nähdä!

   Poista
 9. Asuappa tuolla teilläpäin! Kyllä ois mukavaa!
  Noh, ei asuta,joten me ollaan käyty toisenlaisessa kahvilassa:
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta ainahan pääsee muuallakin käymään ;) Itsellänikin on vähän turha pitkä matka, mutta silloin tällöin pitää päästä tuulettumaan.

   Poista
 10. Mullakin taitaa nyt aikatalut olla vastaan, vaikka mieli kyllä halajaa Purnauksiseen vaikka joka päivä :) Toivottavasti saatte kasaan ison läjän jengiä ja paljon juttuja luettavaksi tapaamisesta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun vessajuttusi oli kyllä huippu! Nyt pitää hoksata katsoa vessanpöntönkansi :)

   Poista
 11. Minua kiinnostaisi kyllä tulla, mutta pitää vielä pohdiskella :)

  VastaaPoista