torstai 5. marraskuuta 2015

Tassulinnan vessat

Muistaakseni Tiia (Minäkö keski-ikäinen) haastoi hyvä tovi sitten blogissaan ihmisiä esittelemään talonsa vessat. Nyt olen valmis esittelemään teille Tassulinnan ylelliset pikkulat:
 Ai, Tea halusi esitellä ensin gerbiilien kylpyhuoneen. Tean alla vessa, jota varsinkin Tea käyttää "isoon hätään". Takana kylpyhiekkaa sisältävä lasipurkki, jossa käydään useasti päivän aikana kylvyssä ja josta hiekka lentää välillä suihkuina ympäriinsä. Käytössä ovat lasipurkit, koska olen ne huomannut käteviksi gerbiilien käyttöön (eivät syö niitä kuten muoville kävisi ja reunat estävät purun lentämistä purkkiin ainakin vähän).
Kissojen alueella ei näkynytkään esittelijöitä. Vasen on avoin pellettivessa, jossa molemmat käyvät pikkuhädällä. Oikealla katollinen pellettivessa, joka on Pepsin puuterointialuetta, jossa Maxikin käy toisinaan isolla hädällä (eikä peittele Pepsin mielestä koskaan tarpeeksi hyvin).
Pepsi saapui esittelemään meidän etupihan vessaa. Se odottaa remonttia vuorostaan, kun niin pitkälle ehditään. Pepsi muuten rakastaa seurata tuossa reunalla, kun pyttyä vedetään.
Takapihan vessa on juuri remontoitu. Saatiin ehjät kaapitkin, kun ensin tuli ne rikkinäiset. Max tarkastaa laatua.
Takapihan vessa alkaa olla pientä loppuviimeistelyä vaille valmis (vielä ei löydy esim yhtään kissajulistetta/-korttia/-kuvaa ja muutakin viimeistelyä olisi).
Mutta Pepsi, eihän tätä vielä pitänyt esitellä - Pepsi kuvassa kiuas-jätesäkin oikealla puolella lattialla kuten näette :)! Tässä on siis meidän sauna, mutta se on vielä "hieman kesken". Lauteet puuttuvat. Ne tulevat tuohon keittiöjakkaran kohdalle lämminvesivaraajan päälle. Kiuas jo löytyy vasemmalta jätesäkin alta. Jospa tulevana jouluna pääsisin kissojen kanssa saunomaan.

34 kommenttia:

 1. Voi Tea-pieni, hyvä kun pidit ääntä itsestäsi <3, olet semmoinen suloinen kipittäjä. Kylpyhiekka kuulostaa ihanan ylelliseltä :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylpyhiekka on ihanaa! Ihanaa että tykkäsit kun vaadin päästä mukaan! - Tea

   Poista
 2. Hienosti Pepsi ja Max esittelee tilojaan. Ja kiva kun Teakin osallistui. :D Jo on monta vessaa teillä.

  VastaaPoista
 3. Teallahan on näppärä pönttö! Hieno remontoitu vessa, kyllä kelpaa esitellä! :)

  VastaaPoista
 4. Ihan kivan näkösiä kopperoita teiltä löytyy. :)

  VastaaPoista
 5. No teillä muutama veski! Ja Tean vessa oikein kompaktin kokoinen. Toivottavasti pääsette joulusaunaan!

  VastaaPoista
 6. On teillä kivat veskit! Hienoa, että oli myös esittelijät. Peppikin on tarkka peittelemisen kanssa. :)

  VastaaPoista
 7. Komeita veskejä ja hienot esittelijät. MYös sauna näyttää lupaavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun ne lauteet saisi..tekisi mieli jo laittaa kiuas päälle - Emäntä

   Poista
 8. Hihii ihanaa ja hienot on vessat ja upeat esittelijät kerrassaan! Juu Osku peittelee aina Onnin läjät, Onni ei peitä lainkaan, näin on ollut jo pienestä pitäen. Osku pesee myös Onnin, Onni on jotenkin hömsäntuuta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni ja Max!! Hoitakaa nyt vessapuuhat kunnolla! - Pepsi

   Poista
 9. Hauska huussikierros esittelijöineen! Taitavasti Pepsi siellä pytyn reunalla tassutteli. Meidän katit kiitävät aina karkuun, kun vessa vedetään. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sehän hauskinta ihmisten vessassa kun vessa vedetään!

   Poista
 10. Vau, ihmisillä kaksi vessaa valittavanaan kuten kisuillakin! Pelletti sopii kauniisti vihreän laatikon sävyihin! :) Hihi, ihana Tea ja kiva että gerbiilitkin on sisäsiistejä! :) Meillä leopardigekot tekee kans tarpeensa vain yhteen paikkaan, mutta kääpiöparta-agama tekee minne sattuu ja on ärsyttävää kun se ei edes välitä siitä, että sattuuko kakka oman juoksureitin varrelle vai ei. Tulos = kakkaa ympäriinsä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan kaikki aika sisäsiistejä paitsi Tea tekee joskus kylpyhiekkaankin..

   Poista
 11. Viehättäviä vessoja! Erityisesti Tealla ♥

  VastaaPoista
 12. Kylläpä teillä onkin siistit pikkulat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne, kun emäntä jaksaa vain siivota ne kaikki ;)

   Poista
 13. Hauska postaus! Meidän kylpyhuone on samaa kaliberia kuin teidän sauna ;D

  VastaaPoista
 14. Putoileeko teiltä koskaan mitään tavaroita kissojen temmellyksen ohella? :D Luulis joskus kissojenkin "erehtyvän" joidenkin tavaroiden suhteen...eivät sentään vessanpönttöön ole vielä tutustuneet "syvemmältä"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavaroita putoilee vahingossa tai mukamas vahingossa, mutta ei ole osunut pyttyyn :D Ja ovat kissat käyneet pentuna pöntössä :D Tervetuloa kommentoimaan Keijo!

   Poista