keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Naapurin poitsun muistolle

Pepsi:

"Kivenheiton tai kahden päässä" naapurissamme täällä kaupungissa asui vielä äskettäin komea Marraskuun murusten Ruffe. Emäntä on tavannut Ruffen muutamankin kerran, mutta minä tapasin hänet livenä ensimmäisen kerran viime kesänä pihalla.
Ruffe oli todellinen herrasmies; hyvä ystävä kaikille. Niinpä minulle (ja emännälle varsinkin) tuli suru, kun Ruffe viime viikolla muutti hiirien metsästysmaille.

Emäntä: Kävin tänään moikkaamassa Ruffen emoa ja Ruffen parasta asuinkaveria Cocoa.
Coco oli suloinen, ihanan pehmeä ja komea kuten ragdollin kuuluukin. Rapsutella sai niin päästä, tassuista kuin massusta. Coco tuntui nauttivan kovasti seurustelusta ja olikin emon mukaan ollut viime päivät kovasti seuraa kaipaava. Coco ja emo ovatkin nyt parasta lohdutusseuraa toisilleen.
Elämä tuntuu kuitenkin kodissa voittavan hiljalleen, vaikka tietyt tilanteet ja hetket muistuttavat Ruffesta. Niinhän se kuuluukin mennä; Ruffe oli tärkeä ja persoonallinen kissa, joka ei mielestä kovin nopeasti unohdu. 

Toivotamme puolestamme emolle ja Cocolle valoisia päiviä 💓

20 kommenttia:

 1. Osanottoni Ruffen läheisille! Nämä uutiset saavat aina sydämen muljahtamaan.

  VastaaPoista
 2. Pepsi oli oikea onnen kissa, kun pääsi tapaamaan Rufusta ihan oikeasti. Onneksi Coco on skarpisti lohdutushommissa - ja tietysti Cocoakin pitää leikittää ja paijata nyt entistä ahkerammin. <3 Meilläkin on yhä vain Ruffea ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nupulle tsempit! Kyllä sinä tästäkin selviät! - Pepsi

   Poista
 3. Voi Ruffe, Ruffe on ollut niin upea. <3

  VastaaPoista
 4. Ruffe oli niin upea! Meidän mamikin näkin tämän söpöläisen kerran. ❤️

  VastaaPoista