lauantai 21. huhtikuuta 2018

Supermessuilla 2018

Emäntä kävi lauantai-aamupäivänä kiertelemässä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen Supermessuilla. Näillä messuilla on eri osioita: puutarha, kotimaan matkailu, design- ja käsityötori, keräily ja platta.  
Tämä Bruce the bull olisi oiva paikka jäähdyttää PepsiMaxeja (väärää merkkiä oli vain näkyvillä 😉)
Kukkia oli myytävänä hyvä valikoima. Jos olisi oma piha, olisi kukkamaalle taatusti lähtenyt jotain erikoisista perennoista. Nyt en niitä halunnut edes tarkemmin kiertää (kun en voi niitä saada).
Erilaiset parvekemallit olivat kiinnostavia ja hauska idea! Harmi vain että ne olivat niin korkealla, että olisi nähnyt mitä kaikkea malliparvekkeilta oikein löytyi.
Kotimaan matkailuosastolla oli ilahduttava määrä eri paikkakuntien pisteitä. Ja esitteitä tarjottiin jokaisesta kaupungista. Esitteiden lisäksi mukaani kassiin tuli mm Lapua tuubihuivia, Nokian frisbeetä ja Lakeuden matkalaukun nimikylttiä.
Erilaisista pisteistä pystyi voittamaan palkintoja. Tästä Eurajoen onnenpyörästä sain lohdutuslahjaksi minipelastusrengas- avaimenperän.
Eipä ollut minikeilaus tänään minun lajini 😁
Kenkämaakari taiteili myynnin ohessa. Aikaa siihen nimittäin tuntui jäävän; sen verran hiljaista messuilla tuntui olevan. Minusta rauhallisuus oli itse asiassa oikein mukavaa; kerrankin sai kävellä ihan miten päin vain ja mistä välistä vain ilman että joutui hipsimään tungoksessa.
Rakulan pannunalustat ovat ihania! Harmi kun sellaiselle ei ole oikein tarvetta.
Ostoksena mukaani lähti Cafe Herkkuhetken riemastuttavan näköinen ja herkullinen cupcake (oli muuten hyvää).

 Vielä tänään lauantaina ehdit Supermessuille ja huomenna messut ovat auki klo 10-17.

8 kommenttia:

 1. Meillä on tuollainen pannunalunen, mutta se on vain koristeena. Ehkä kerran on käytetty alkuperäiseen tarkoitukseen 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nätti kissa olisi pitää vaikka pöydällä vaan :)

   Poista
 2. Ihanan näköisiä kakkusia! Ja vaikka mitä muutakin kivaa tuolla näyttää olevan. Aavistuksen oloinen harmitus tulee, että ei tuonnekaan pääse käymään, mutta ehkäpä täälläkin jossain joskus on joku messujuttu, mihin voi itsensä änkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän sielläkin messuja olla, kun vain joku osuisi sopivalle etäisyydelle sopivaan aikaan!

   Poista
 3. Puutarhapuoli näyttää kyllä houkuttelevalta; superharmi, ettei ole pihanlaittomahdollisuutta teillä nyt. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parvekkeellekaan ei mahdu kauheasti.. Piti vaan kiertää ovelasti puutarhapuolen ympäri ;)

   Poista
 4. Mahtoikohan väkeä syödä yhtä aikaa ollut iso messutapahtuma Helsingissä? Niin tai näin, kivalta näytti tuokin. :) Harmi tosin kun ei päästy tapaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väkeä söi kuulema juuri avautunut Ratinan kauppakeskus. Itselläni oli ajatus käydä molemmilla messuilla viikonlopun aikana, mutta väsymys päätti että lähimpänä olevat riittää.

   Poista