lauantai 27. huhtikuuta 2019

Pepsi ulkokylässä

Pepsi: Eräänä päivänä emäntä ja isäntä puhuivat että lähtevät käväisemään isännän vanhempien luona. Emäntä vinkkasi jotain isännälle, mutta en tajunnut mitään ennenkuin huomasin olevani mukana.
Matkustin autossa repussa, kun oli niin lyhyt ajomatka että ihmiset eivät sen takia alkaneet kaivamaan kuljetusboksia esiin. Mikäs siinä, tykkään repusta, vaikkei siellä ole kauheasti ylimääräistä tilaa.
Tunnistin paikan lähes heti, vaikka olen viimeksi viime kesänä tässä pihassa tassutellut. Piti lähteä heti kiertämään taloa ja tutkimaan mitä talven aikana on tapahtunut.
Tässä puussa on yhtä ihanat tuoksut kuin ennenkin!
Isäntäni on värkännyt talven aikana tuollaisen tuuliviirin vanhempiensa pihaan. Siinä ukko ja akka tekevät työtä.

Ilmalämpöpumpun päältä oli hyvä tarkkailla ympäristöä.
Mutta omenapuusta näki kauemmas!
Tässä olen kyllä jo sitä mieltä, että neljästi kierretty talo riittää. Niinpä lähdimme kotiin ja olimme siellä juuri sopivasti iltaruoan aikaan; kyllä se maistuikin ulkoilun jälkeen hyvälle!

- Pepsi

22 kommenttia:

 1. Ulkoilu on ihan parasta ja siitä tulee kova nälkä. Itse en uskaltaudu kotikorttelia kauemmaksi ulkoilemaan, mutta mahtavaa, kun sinä uskaltaudut kauemmaksikin.
  -Herra Karvajalka-

  Hieno tuuliviiri ja hauska.
  -Palvelijatar-

  VastaaPoista
 2. Hyvät kuvat! Tyypillisiä kisun valintoja nuo puut, joiden oksat kiinnostavat eniten!

  VastaaPoista
 3. Tottakai Pepsi tunnisti, koska Pepsi on paitsi nätti myös fiksu! Pur pur typykkä!

  VastaaPoista
 4. Talon kiertäminen neljästi on kivaa kivassa kyläilypaikassa. Toivottavasti pääset kesällä vielä useasti.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 5. Hieno retki sinulla Pepsi! Mukavaa, kun pääsit uusiin/vanhoihin maisemiin. :)

  Tuuliviiri on tosi hauska! :D

  VastaaPoista
 6. Hyvä kuulla raporttia, ettei siellä ole mikään muuttunut, ainakaan liian radikaalisti. Ammattilaisen tutkijan tekemä perusteellinen tutkimus oli ihan varmasti myös kovin arvostettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ammattilaisen arvio on aina ammattilaisen! - Pepsi

   Poista
 7. Näillä lämmöillä Pepsi varmasti viihtyy ulkona. Boris ainakin joka ilta vaatii pikkuisen kävelyn takapihalla, että saa yölläkin nukuttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoilussa tulee kyllä sekä nälkä että sen jälkeen nukuttaa hyvin! - Pepsi

   Poista
 8. No mutta olipa hauska tuuliviiri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteet pitäisi vielä ommella, kun saisin aikaiseksi - emäntä

   Poista
 9. Aina pitää tarkistaa, onko kaikki asiat paikoillaan, vai onko niitä siirretty! Tai mikä pahinta, onko vieraat koirat tai kissat käyneet niitä haisuttelemassa. Etkö pelänny ilmalämpöpumppua, vai eikö se ollu käynnissä? Miä kävin tänään ihmisveikan synttäreillä. Siellä on 2 kaverikissaa. Toinen kähisee minulle koko ajan, kun lähestyn. Toinen oli niin epäkohtelias, että meni saunaan nukkumaan. Silti me ollaan kavereita, eikä tapella. Mitä nyt vähän jahtaillaan ja vahtaillaan. t: Merri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmalämpöpumppu ei tainnut olla päällä. Ihan synttäreillä! Minä en pääse mukaan kissakoteihin, kun minä taidan sähistä talon väelle liikaa 🤭 - Pepsi

   Poista
 10. Siellä olikin paljon tuoksuja (tuija 😀) ja kivoja tutkittavia paikkoja. Fiksut ihmiset, kun hoksasivat ottaa sinut mukaan seikkailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuijat tuoksuvat aina hyviltä, tykkään 😉 - Pepsi

   Poista
 11. Pysyykö Pepsi tallessa tuossa repussa? Onko se siinä ollessaan valjailla kiinni? Hankin juuri lähes samanlaisen repun ja kävi ilmi, että vain pienin, noin kolmekiloinen kissani mahtuu olemaan siinä melko mukavasti. Käytiin äsken pienellä kävelyllä, helppo sitä toki on kantaa. En haluaisi laittaa valjaita, kun kissani ei ole niihin tottunut ja pelkään, että se saattaa pureskella niiden metalliosia. Optimistinen suunnitelmani on ottaa kolme kissaa mukaan reissuun,josta valtaosa taittuu junalla - kaksi kissaa yhteisessä boksissa ja yksi repussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä kysymyksiä! Pepsi on repussa rauhallinen ja kun painaa sen 3,5 kg, niin reppu on sopivan kokoinen. Pepsillä on Vänttisen valjaat aina varuilta repussa päällä (jos pitää tulla ulos repusta syystä tai toisesta kesken matkan). Maxille reppu on liian pieni eikä se edes siellä viihdy (on liian levoton). Joten vain Pepsin kanssa retkeilen repun kanssa 😺

   Poista