torstai 9. toukokuuta 2019

Pepsin harjaus

Pepsi sai joululahjaksi toissajouluna harjan, joka on edelleen ehdoton ykkönen harjauksessa.
 Harja on ensinnäkin sopivan värinen Pepsin mielestä, jolle tyyli on tärkeää 😉 Mutta ilmeisesti harjan tuoma mukavuus on myös erittäin tärkeää; piikkien päässä on muoviset nappulat ja piikit joustavat mukavasti karvoitusta pitkin.
Pepsi: Kampaajalla harjaushemmottelussa, ihanaa!
 Pepsin tapana on yleensä kellahtaa kyljelleen emännän alkaessa harjata ja pyöriä siitä toiselta kyljeltä toiselle nautiskellen. Vatsaan ei pitää olla koskematta siinä pyörähdyksessä, jos ei halua salamannopeita kynsiä omaan käteensä.
Pepsi: Keneltä ihmeeltä on noin paljon karvaa lähtenyt?

12 kommenttia:

 1. Kuin Ilona! Sekin pyörii että tuonne ja tänne puolelle, ja masua saa rapsuttaa kans. Zetor rientää heti paikalle, kun Iloa harjataan - he on kumpikin hyvinkin ihastuneita sekä kampaukseen että harjaukseen että furminointiin. Zet ei vaan pyöri lattialla vaan ottaa vastaan neljä tassua tanakasti maassa. - Täällä uudesakin paikassa, kuten kotona, pesukoneen päällys on Ilonalle se hieno paikka, jossa saa aina lellitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maxilla on sama kuin Zetorilla; tassuillaan seisoen on paras asento 😁

   Poista
 2. Ihana Pepsi nautiskelee ♥
  Onpa hyvännäköinen harja! Meillä ei olekaan tuollaista, että olisi muovit piikkien päissä, niinpä mieluummin käsittelen pojat toisenlaisella kammalla, kun pelkään, että piikit raapii. Selvästi nyt on talvikarvan lähtöaika, kuten Pepsi hienosti esittelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvaa lähtee kyllä pallottain! Tätä harjaa voi suositella 😊

   Poista
 3. Tuollaista sen pitäisi ollakin, Pepsi tajuaa hyvän päälle. <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä kampaajalla pitää käydä! Ja sinulla Pepsi onkin tosi tyylikäs harja! Minäkään en tykkää vatsan harjaamisesta. Ja harjatessa pyörin niin kuin sinä 🙂 - Peppi

  VastaaPoista
 5. Hauskan näköinen karvapallero irtosi. Melkein kuin kolmas kisu Tassulinnaan! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kissoja tuntuu nyt ilmestyvän joka harjauksella 😁

   Poista
 6. Mukavan näköinen harja! Pitää yrittää katsella tuollaista nappulapäistä harjaa meillekin. Annoin juuri kasan meille kelpaamattomia harjoja niitä tarvitseville, joten harjalaatikossa olisi nyt tilaa kokeilla jotain uutta.. :DD

  VastaaPoista