keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Kaapin päällä

Pepsi:

Meillä on kotona makuuhuoneen vaatekaappien päällä kiva taso. Sinne ei vaan pääse omin voimin koska a) se on niin korkealla eikä sopivaa hyppytasoa ole lähellä (emäntä huomauttaa että ennen vieressä oli hyllykkö, mutta se poistettiin turvallisuussyistä) b) se on aina täynnä tavaraa.
Eräänä päivänä emäntä kuitenkin halusi vaihtaa mattoja lattioille ja nosteli tavarat edestä pois. Niinpä anoin emännältä että pääsisin käymään pitkästä aikaa näköalapaikalla.
Ei mennyt kuin tovi, kun Max alkoi huutamaan lattialta omaa tahtoaan. Huoh 😾
Siinä se sitten rymysi ja katseli. Asiassa oli vain yksi hyvä puoli; Max ei viihdy korkeilla paikoilla montaa hetkeä. Ja niinpä se kohta etsikin alastuloreittiä.
Niinpä sain nauttia rauhassa ylhäältä tähystelystä, kunnes emäntä tuli tuomaan tavaroita takaisin ja nosti minut pois, vaikka olisin voinut nauttia elämästä siellä vielä vaikka kuinka pitkään!

12 kommenttia:

 1. Toki kuningatar on ansainnut paikan korkeimmalla! 😻

  VastaaPoista
 2. Hieno paikka Pepsi! Varmasti hyvät näkymät! Minäkin tykkään olla korkeella. Pienenä kiipesin verhojakin pitkin ylös. Ihme juttu, mutta siitä ei tykätty? Mukavaa joulun odotusta teille kaikille! - Peppi + Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisillä on joku suojeluvietti verhoihin. Mutta korkealla on paras! - Pepsi

   Poista
 3. Kiva pikku retki, Pepsukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset retket nostavat päivän mielialaa! - Pepsi

   Poista
 4. Pepsi sinun pitää pyytää joululahjaksi, että isäntä rakentaisi sinulle tikapuut korkeuksiin! Nehän olisi turvalliset ja voisit käydä tuolla retkellä aina kun haluat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle olisi riittänyt se hyllykkö tuossa vieressä vallan hyvin! Mutta minua ei haluta päästää tuonne 😾 - Pepsi

   Poista
 5. Ooh, teidän korkeutenne on päässy käymään arvoisellaan paikalla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mutta miksi minulta evätään esteetön pääsy :/ - Pepsi

   Poista
 6. Meilläkin on yksi paikka, johon ei olla päästy omin voimin ja ollaan huomattu, että isikissi on se, jolta kannattaa anoa lupaa. Toimii paljon useammin kuin tuon toisen ihmisen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä emännältä heltyy paremmin luvat tuollaisiin, mutta miksi tuolla on tavallisesti niin paljon tavaraa :/ Toivottavasti te pääsette useammin! - Pepsi

   Poista